Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να κάνω ενα μικρό coctail παρτάκι έξω από την εκκλησία μετά την βάφτιση της κόρης μου και ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζεται καθόλου από αξιόπιστα catering καθώς και τι τιμές παίζουν.

Υπάρχει καμιά που θα κάνει το ίδιο ίσως??

Ευχαριστώ,

Μιμίκα

Διαφημίσεις

το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει πριν 2 εβδομάδες....έριξα τρελό ψάξιμο, δε φαντάζεσαι πόσα κατεριγκ ρώτησα(δε ξέρω αν μπορώ να τα αναφέρω...)έχω να μενου τους αν σε ενδιαφέρει....

κοιτα απο τιμές επειδή βάζεις ταμπελίτσα "κοκτειλ" υπολογίζω να σου βγει 15ε. αν σκεφτείς ότι εγω έκλεισα καθιστό μπουφέ με 20ε....

θέλεις λεπτομέρειες;

Αντιγόνη τα γλυκάκια και τη σαμπάνια τα έστησες μόνη σου ή μέσω catering;Τί γλυκάκια είχες;Τη σαμπάνια τη σέρβιρες με πλαστικά ποτηράκια;SORRY για όλες αυτές τις ερωτήσεις αλλά μου αρέσει πολύ αυτό που έκανες σαν ιδέα.Ευχαριστώ.

ζιζέλ, επειδή ήταν καλοκαίρι, επέλεξα γλυκάκια σαν μπισκότο ώστε να μην αλλοιωνόντουσαν από τη ζέστη.

Χωρίς catering. Αγόρασα 4 μπουκάλια σαμπάνια (μέχρι και ο παππάς και ο νεοκόρος ήπιαν! :lol: ) μου έβγαλαν από την εκκλησία ένα μεγάλο τραπέζι, και είχα φέρει από το σπίτι όμορφο τραπεζομάντηλο και δίσκους που ακούμπησα τα γλυκά και πλαστικά ποτήρια.

Αμέσως δημιουργήθηκε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, δίνοντάς μας την ευκαιρία χωρίς πολλά έξοδα να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους μας. :wink:

Διαφημίσεις