Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί,  παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! Μετά τις εργασίες αύριο 29/10/2026 ενδεχομένως να μην μπορείτε να συνδεθείτε!
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ


Recommended Posts

Γεια σας,

είναι η πρώτη φορά που γράφω και χαίρομαι πολύ βρήκα τον ιστοχώρο σας γιατί πραγματικά μου λείπει πολύ μια συμβουλή σε μια κατάσταση που με έχει φέρει σε απελπισία.

Έχω ένα αγοράκι 5,5 χρονών και ένα κοριτσάκι 3 χρονων. Ο μεγάλος μου γιος αντιμετωπίζει ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα στο νηπιαγωγείου ή μάλλον θα έλεγα ότι εγώ το αντιμετωπίζω και αυτός δέχεται τα επακόλουθα. Είναι ένα πάρα πολύ ζωηρό παιδάκι, έξυπνο και αρκετά ευαίσθητό. Φέτος ήρθε καινούρια διευθύντρια η οποία φαινόταν και πολύ ενημερωμένη και θεώρησα ότι θα τα πάμε πολύ καλά μαζί. Μάλιστα δούλευε και τα κέντρα διάγνωσής και αξιολόγηγης παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες οπότε πίστεψα ότι θα ήταν ακόμα ένα θετικό θα το σχολείο αφού ο γιος μου είναι αρκετά ζωηρός και θα με βοηθούσε αν συνεργαζόμασταν.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε άμεσα αφού θεώρησαν καλό να μου πούνε ότι ο μικρός δεν ήταν απλώς ζωηρός αλλά έπασχε από σύνδρομο υπερκινητικότητας και διάσπασης προσοχής εξηγώντας ότι θα είχα μεγάλο πρόβλημα και ο μικρός θα έπρεπε να φύγει άμεσα από το σχολείο και να πάει σε ειδικό τμήμα ένταξης.

Θορυβήθηκα τόσο πολύ που αμέσως το παιδί το έτρεξα σε παιδοψυχολόγο και αφού δεν μου έφτασε η δική του γνώμη πήγα και σε αναπτυξιολόγο και από εκεί σε εργοθεραπευτή και αφού έκανα τον κόπο (ο μικρός είχε ένα πρόβλημα με το "ρ") τον πήγα και σε λογοθεραπευτή. Αυτοί όλοι μαζί αποφάνθηκαν ότι ο γιός μου δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα το αντίθετο μάλιστα ότι είναι ένα πάρα πολύ έξυπνο παιδί με μεγάλη αντίληψη και ότι ίσως το πρόβλημα να εντοπίζεται στο σχολικό του περιβάλλον. Και όλοι είχαν την ίδια άποψη. Ότι ενημέρωσα την διευθύντρια και τις νηπιαγωγούς για τις διαγνώσεις των ειδικών αρχίσαν όλες μαζί να "φωνάζουν" ότι και βέβαια ο μικρός έχει πρόβλημα και η Διευθύντρια με "έβαλε" να απευθυνθώ στο Κέντρο Αξιολόγησης και Διάγνωσης που αναφέρω παραπάνω και στο οποίο εργαζόταν αφού όπως είπε αυτοί ήταν οι μόνοι ειδικοί.

Αφού περάσαμε δυο ημερών μαραθώνιο (από τις 9.00 μέχρι τις 15.00) αξιολογήσεις και τεστ (η δεύτερη μέρα έπρεπε να γίνει από τον προϊστάμενο γιατί η διευθύντρια δεν δεχόταν τις γνώμες των υπόλοιπων ειδικών) αποφάνθηκαν για άλλη μια φορά στα παραπάνω. Ότι ο μικρός δεν έχει κανένα πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα.

Αυτό που ανακάλυψα κιόλας με όλα αυτά ήταν ο μικρός δεν παρακολουθούσε ποτέ τις δασκάλες στο μάθημά τους τέλοσπάντων και δεν δέχονταν ούτε γραμμή να σχεδιάσει ότι να πιάσει και μολύβι. Είχε ένα τεράστιο αρνητισμό (τον οποίο έκλεινε μέσα του) για οτιδήποτε είχε να κάνει με το σχολείο. Όταν βγήκε η αξιολόγηση του Κέντρου και ο προϊστάμενος μίλησε στις νηπιαγωγούς για το γιο μου και πως θα ήταν ο τελευταίος που θα έφευγε μέσα από το νηπιαγωγείο (αφού αυτές επέμεναν να φύγει) τα πράγματα ηρέμησαν και ο μικρός μπήκε σε ένα πολύ ωραίο δρόμο για δυο μήνες περίπου.

Ώσπου τώρα έχω φτάσει σε ένα τρομερό αδιέξοδο με τις δασκάλες και ιδιαίτερα τη διευθύντρια να μου φωνάζει πλέον σε καθημερινή βάση στην πόρτα του σχολείου γιατί αργώ να πάω τον μικρό ένα τέταρτο. Τους έχω εξηγήσει επανηλλειμένα ότι είμαι εργαζόμενη μητέρα ότι γυρίζω στις 21.00 το βράδυ στο σπίτι από το πρωί, ότι έχω άλλη μια κορούλα η οποία πρέπει να είναι 8.15 με 8.30 στον παιδικό και δεν προλαβαίνω πριν τις 8.45 να φέρω τον γιό μου στο νηπιαγωγείο αφού είναι πολύ μακριά με τρομερή κίνηση εκείνη την ώρα στους δρόμους.

Η απάντηση τους ήταν επανειλλημένα να κόψω το λαιμό μου, δεν τους ενδιαφέρει το θέμα και στις 8.30 πρέπει να έχω το παιδί εκεί αλλιώς να τον πάρω και μην τον ξαναπάω. Είναι πάρα πολύ άσχημος ο τρόποςπου μου μιλάνε. Επίσης αρχίζω να παρατηρώ ότι ο μικρός την τελευταία εβδομάδα έχει αρχίσει να φωνάζει δεν θέλει να πάει στο σχολείο, τα παιδιά ξαφνικά τον κοροϊδεύουνε και παρουσιάζει τρομερή παλινδρόμηση. Κάνουμε δηλαδή βήματα πίσω.

Στην τελευταία μου παρατήρηση που έκανα προς τη δασκάλα (ο μικρός πήρε ένα ψαλίδι πήγε στο μπάνιο έκοψε τα μαλλιά του από όλη την αριστερή πλευρά του κεφαλιού) η απάντηση ήταν: και γω τι θέλεις να κάνω, σου το χω ξαναπεί ο μικρός θέλει μια δασκάλα από μόνος του να τρέχει πίσω του. Εξάλλου όλη την ώρα στο μπάνιο είναι δεν πρόκειται να πηγαίνει εγώ να κοιτάζω τι κάνει.... Ντράπηκα τόσο πολύ για λογαριασμό της και που δεν θέλησα να δημιουργήσω σκηνή ούτε σε αυτή ούτε στη διευθύντρια που μου φώναζε για το ωράριο. Θεωρώ ότι ήδη ο μικρός αντιμετωπίζεται άσχημα εκεί μέσα αν δημιουργήσω και αντιδικία μαζί τους θα μου το τρελάνουνε το παιδί. Κάνω ότι είναι δυνατό για να ακολουθήσω το ωράριο του σχολείου αλλά με φέρνουνε σε απελπισία. Ό,τι και να κάνω μοιάζει να μην τους ικανοποιεί και το παιδί μου φαίνεται να την έχει άσχημα. Κι αυτός είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας δεν μου μιλάει και πολύ γι αυτά του τα προβλήματα παρά μονο σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές και πολύ σπάνια.....

Τι να κάνω; Μου φαίνεται θα τρελαθώ;

 

Με συγχωρείται που έγραψα τόσα πολλά!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Να την καταγγείλεις για την συμπεριφορά της, (εγώ στην θέση σου θα την "κατέγραφα" κιόλας για να έχω αποδείξεις) και να βγάλεις το παιδί από αυτόν τον παιδικό σταθμό άμεσα, πριν έχεις αντίθετα αποτελέσματα στην ψυχολογία του

Link to comment
Share on other sites

ειλικρινά σοκαρίστηκα με αυτά που διάβασα!!!!

οι δασκάλες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!! η διευθύντρια χειρότερη!!!! !το να τσακωθείς μαζί τους πόσο χειρότερη μπορεί να κάνει την κατάσταση??? επιτρέπεται το παιδί να γυρίσει με κομμένο το μαλλί και αυτές να σου ζητάνε τα ρέστα και από πάνω???? :evil: έπρεπε να της πεις πως να δεν μπορεί να κάνει την δουλειά της να τα παρατήσει !!!φαντάζεσαι το παιδί να είχε χτυπήσει με το ψαλίδι???

Στη θέση σου θα έπαιρνα το συντομότερο το παιδί μου από εκεί, κινδυνεύει και σωματικά αλλά και να του δημιουργήσουν πρόβλημα!!!! αλλοίμονο αν διώχνουν και συμπεριφέρνονται έτσι σε όποιο παιδί είναι υπερκινητικό ή έχει κατά τη γνώμη τους πρόβλημα!!! και δεν το συζητώ πως θα έκανα καταγγελία οπουδήποτε μπορώ!!!!! Θα σε παρακαλούσαμε να μας πεις το σχολείο που πας το μικρό σου μην την πατήσει και καμία άλλη μητέρα νομίζοντας πως το παιδί της είναι σε καλά χέρια!!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου Κατι

 

Το σκέφτηκα να τον πάρω από εκεί αλλά έχουν μείνει δυο μήνες ακόμα για το τέλος της σεζόν. Αν τον πάω αλλού όχι μόνο δεν θα το δεχτούν αλλά θα δημιούργησω μεγαλύτερο πρόβλημα στο παιδί. Εκτός ότι θα πρέπει να εγκληματιστεί στο νέο περιβάλλον (δηλαδή φτου κι απ την αρχή) είναι παιδί με μεγάλη αντίληψη και θα καταλάβει πλέον αποδεδειγμένα ότι κάτι συνέβαινε στο άλλο το σχολείο. Το κακό είναι ότι όλο αυτό του γυρνάει επάνω τού γιατί θεωρεί ότι αυτός δεν είναι αρκετά καλός. Κάποια φορά μου είπε: "μαμά μου είμαι χαζός". Και μετά από μια τεράστια συζήτηση τον έπεισα ότι δεν είναι αλλά πολλές φορές παρακολουθώ (τις λίγες ώρες που είμαι στο σπίτι) ότι πιστεύει ότι δεν είναι αρκετά καλός χωρίς βέβαια να το λέει!

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως ένας παιδοψυχολόγος θα σε βοηθούσε στο πως να δεχτεί το παιδί ότι πρέπει να αλλάξει σχολείο και πως να ενταχθεί στο νέο περιβάλλον στο άλλο σχολείο, εξάλλου και εκεί από ότι κατάλαβα τον μειώνουν καθημερινά!!!!!

Σίγουρα θα βρεις έστω και στη μέση της χρονιάς σταθμό για το παιδί!!! εγώ περισυ που είχα πρόβλημα με την μητέρα μου έβρισκα και για ένα μήνα πριν κλείσουν για καλοκαίρι, άσχετα που τελικά δεν χρειάστηκε να τον πάω γιατί ένοιωσε καλύτερα η μαμά μου και τον κράτησε για τους υπόλοιπους 2 μήνες,αν επιτρέπεται που μένεις μήπως καμιά κοπέλα ξέρει να σου προτείνει κάποιο σταθμό στην περιοχή σου.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Απίστευτο!!! Πέρασες από τόσους ειδικούς και μετά αντί να κάνουν τουμπέκι σου δημιουργούν και προβλήματα? Χαρά στην υπομονή σου!!! Εγώ θα το έκανα θέμα πολύ νωρίτερα. Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς μιας και αν για κάποιο λόγο για ορισμένο διάστημα δεν πάει στα Προνήπια η δικιά μου έχει την δυνατότητα να την κρατήσει η μαμά μου ή η πεθερά μου αλλά και το να κανείς υπομονή εις βάρος της ψυχολογίας του δεν είναι καλό. Για τα ωράρια γκρινιάζουν παντού αλλά όχι και να σε προσβάλουν. Ο σύζυγος τι λέει? γιαγιάδες υπάρχουν?

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Link to comment
Share on other sites

Απαραδεκτη η συμπεριφορά τους! Δεν μπορω να διανοηθω τι θα εκανα αν βρισκομουν στη θεση σου γιατι και εγω ειμαι μονη στην Αθηνα και μαλλον θα ημουν εγκλωβισμενη στις καταστασεις οπως και εσυ.

Δεν ξερω αν τα νηπιαγωγεια ανηκουν στην πρωτοβαθμια αλλά σιγουρα θα εκανα μια εγγραφη καταγγελια. Θα προσπαθουσα να μιλησω στο παιδι μου ισως προτεινοντας του και να διαλεξει αυτος αν θελει να αλλαξει σχολειο, και αν αυτο θελει να γινει φετος ή του χρονου. Παντως θελει δουλεια με το μικρο σου τουλαχιστον να μπορει να εξωτερικευει αυτα που του συμβαινουν και αυτα που νιωθει.

Σιγουρα ομως ανεξαρτητα απο την εκβαση των πραγματων στην πρωτοβαθμια θα κατεθετα αγωγη εναντιον των νηπιαγωγων και της διευθυντριας για εκθεση ανηλικου σε κινδυνο με δολο γιατι αν δεν ειναι δολος να πηγαινει ενα παιδακι στο μπανιο με ενα ψαλιδι τι ειναι; Το δικο τους παιδι ετσι θα το αφηναν;

Αντε με τη καθε μαλα@@@@μενη!

Link to comment
Share on other sites

Φίλες μου,

πραγματικά σας ευχαριστώ.... νόμιζα ότι εγώ κατά κάποιο τρόπο είχα λάθος. Δεν ήξερα τι να κάνω!

Είμαι από Άρτα οπότε όλα αυτά γίνονται σε νηπιαγωγείο της Άρτας. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να του πω το νηπιαγωγείο θα του το στείλω με pm διότι ακόμα και τώρα δεν θα ήθελα να τις προσβάλω (βλακεία μου το ξέρω). Το σκηνικό με το ψαλίδι ήταν το λιγότερο, έχουν συμβεί και πολύ χειρότερα και φτάνω στο σημείο να τα γράψω όλα αυτά γιατί έχω έρθει πραγματικά σε απόγνωσή.

Σήμερα το πρωί μετά τα γεγονότα του νηπιαγωγείου απευθύνθηκα στην κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Αξιολόγησης μήπως και με βοηθούσε. Όταν η γυναίκα μίλησε μαζί τους της είπαν ότι ο μικρός είναι άψογος στο σχολείο και έχει γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Το μόνο πρόβλημά τους είναι το ωράριο. Καμία σχέση με αυτά που μου φωνάζουν εμένα. Έτσι η κοινωνική λειτουργός σήκωσε τα χέρια ψηλά και βγήκε από τη μέση.

Τώρα μόλις μίλησα με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Θα δούμε τι θα γίνει και με αυτό!

Link to comment
Share on other sites

Η μητέρα μου έστειλε ημέηλ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Αθηνών και αυτοί το στείλανε στην Άρτα. Τελικά με πήρανε τηλέφωνο να μου πούνε ότι είναι πολύ σοβαρό και σύντομα θα μιλήσω με τον υπεύθυνο. Τελικά ο υπεύθυνος είναι ο σύζηγος της διευθύντριας. Μετά από μια απόλυτα επιθετική του συμπεριφορά κατάλαβε ότι δεν ηρεμούσα. Μου είπε πως θα μιλούσε στη σύζηγό του και πως θα έπρεπε να κάνω μια αίτηση όπου θα έγραφα ότι λόγω ιδιαιτερότητας της εργασίας μου παρακαλώ να δέχονται το παιδί μου από τις 8.30 μέχρι τις 9.00 με τη σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μετά άρχισε να με ρωτάει που αλλού στάλθηκε το email για να μπορέσουν αυτοί να απαντήσουν σε αυτούς που θα τους ενοχλούσαν για να μην γίνει θέμα και μου γίνει καμιά μήνυση για συκοφαντική δυσφύμιση.

Και χρεωμένος και γδαρμένος δηλαδή!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Στην τελευταία μου παρατήρηση που έκανα προς τη δασκάλα (ο μικρός πήρε ένα ψαλίδι πήγε στο μπάνιο έκοψε τα μαλλιά του από όλη την αριστερή πλευρά του κεφαλιού) η απάντηση ήταν: και γω τι θέλεις να κάνω, σου το χω ξαναπεί ο μικρός θέλει μια δασκάλα από μόνος του να τρέχει πίσω του. Εξάλλου όλη την ώρα στο μπάνιο είναι δεν πρόκειται να πηγαίνει εγώ να κοιτάζω τι κάνει....

 

:shock::shock::shock::shock::shock:

 

Έχω πάθει ΣΟΚ. Δηλαδή τι θα γινόταν αν το παιδί αποφάσιζε να κόψει κάτι άλλο αντί για τα μαλλιά του???

 

Είναι στάση αυτή παιδαγωγών ?

Εγώ πάντως στη θέση σου θα έκανα καταγγελία οπωσδήποτε (δεν θα άφηνα την κάθε βλαμμένη να τραυματίσει το παιδί μου) Ακούς εκεί να κάνουν το παιδί να πιστεύει ότι είναι χαζό!!!!!!!

 

Δεν είναι όλα τα παιδάκια «στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα» κυρία μου κάποια είναι πιο ζωηρά.

ΥΓ: έτσι είναι και ο μικρός μου και μόνο στην ιδέα ότι θα μπορούσα να συμβεί και στο δικό μου παιδί τα έχω πάρει πολύ άσχημα:twisted::evil:

 

Η ζωή μου όλη .....

 

 

Link to comment
Share on other sites

Η μητέρα μου έστειλε ημέηλ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Αθηνών και αυτοί το στείλανε στην Άρτα. Τελικά με πήρανε τηλέφωνο να μου πούνε ότι είναι πολύ σοβαρό και σύντομα θα μιλήσω με τον υπεύθυνο. Τελικά ο υπεύθυνος είναι ο σύζηγος της διευθύντριας. Μετά από μια απόλυτα επιθετική του συμπεριφορά κατάλαβε ότι δεν ηρεμούσα. Μου είπε πως θα μιλούσε στη σύζηγό του και πως θα έπρεπε να κάνω μια αίτηση όπου θα έγραφα ότι λόγω ιδιαιτερότητας της εργασίας μου παρακαλώ να δέχονται το παιδί μου από τις 8.30 μέχρι τις 9.00 με τη σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μετά άρχισε να με ρωτάει που αλλού στάλθηκε το email για να μπορέσουν αυτοί να απαντήσουν σε αυτούς που θα τους ενοχλούσαν για να μην γίνει θέμα και μου γίνει καμιά μήνυση για συκοφαντική δυσφύμιση.

Και χρεωμένος και γδαρμένος δηλαδή!

 

Εύχομαι να μην του απάντησες. Αυτός φοβάται τώρα δεν καταλαβαίνεις? Την καταγγελία πρέπει να την κάνεις οπωσδήποτε και το παιδί σου να το βγάλεις από εκεί γιατι η διευθύντρια θα στο φυλάει και μπορεί να βλάψει το παιδί σου. Φαντάζομαι δεν το θελεις αυτό. Και αν σου ξαναπούν τίποτα για συκοφαντική δυσφύμιση, παίξτο άνετη και πες ας με μηνύσουν. Πρέπει να δείξεις ότι εισαι αποφασισμένη για όλα. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ασε τις ντροπές

Link to comment
Share on other sites

Όχι, δεν έχω απαντήσει και ούτε θα τους επιτρέψω να με βγάλουνε τρελή.

Το σίγουρο είναι αυτό.

Ένα χρόνο έκανα ό,τι και αν μου ζητήσανε, το έχω τρέξει το παιδί παντού. Πλέον με έχουν φτάσει στα όρια μου!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΝΤΡΟΠΗ

 

Ως εκπαιδευτικός θλίβομαι όταν διαβάζω ότι υπάρχουν συναδελφοι που συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο και ντροπιάζουν τον κλαδο μας!

 

Εξοργίζομαι όταν ορισμένοι θεωρούν το σχολείο και τα παιδιά "τσιφλίκι" τους και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν!

 

Λυπάμαι, γιατί κατάγομαι από την Αρτα και ντρέπομαι για τη συμπεριφορά της "νηπιαγωγού"!

 

Δεν υπάρχει λόγος να νοιώθεις άσχημα! Μην χάνεις το ηθικό σου και την ψυχραιμία τους, μην πτοείσαι από το σύζυγο της, κι αυτός έχει ανωτέρους και τους τρέμει! σε βεβαιώνω γι' αυτό!!!

 

Το Πάσχα πλησιάζει, έμεινε λίγος καιρός ακόμη. Με το καλό να τελειώσει η χρονιά και του χρόνου σε άλλο νηπιαγωγείο.

 

Με το χαρτί του ΚΔΑΥ είσαι καλυμμένη. Αν δεν αρκείται η διευθύντρια, κάνε της καταγγελία, κι αν στην Πρωτοβάθμια είναι ο σύζυγος πες του ότι θα πας παραπάνω. Πιστεψέ με, κανένας απ' αυτούς δεν θέλει να ακούγεται το όνομά του, όλοι κάνουν τα πάντα να διαφυλάξουν την καλή τους φήμη...

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Link to comment
Share on other sites

ΝΤΡΟΠΗ

 

Ως εκπαιδευτικός θλίβομαι όταν διαβάζω ότι υπάρχουν συναδελφοι που συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο και ντροπιάζουν τον κλαδο μας!

 

Εξοργίζομαι όταν ορισμένοι θεωρούν το σχολείο και τα παιδιά "τσιφλίκι" τους και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν!

 

Λυπάμαι, γιατί κατάγομαι από την Αρτα και ντρέπομαι για τη συμπεριφορά της "νηπιαγωγού"!

 

Δεν υπάρχει λόγος να νοιώθεις άσχημα! Μην χάνεις το ηθικό σου και την ψυχραιμία τους, μην πτοείσαι από το σύζυγο της, κι αυτός έχει ανωτέρους και τους τρέμει! σε βεβαιώνω γι' αυτό!!!

 

Το Πάσχα πλησιάζει, έμεινε λίγος καιρός ακόμη. Με το καλό να τελειώσει η χρονιά και του χρόνου σε άλλο νηπιαγωγείο.

 

Με το χαρτί του ΚΔΑΥ είσαι καλυμμένη. Αν δεν αρκείται η διευθύντρια, κάνε της καταγγελία, κι αν στην Πρωτοβάθμια είναι ο σύζυγος πες του ότι θα πας παραπάνω. Πιστεψέ με, κανένας απ' αυτούς δεν θέλει να ακούγεται το όνομά του, όλοι κάνουν τα πάντα να διαφυλάξουν την καλή τους φήμη...

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Link to comment
Share on other sites

ΝΤΡΟΠΗ

 

Ως εκπαιδευτικός θλίβομαι όταν διαβάζω ότι υπάρχουν συναδελφοι που συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο και ντροπιάζουν τον κλαδο μας!

 

Εξοργίζομαι όταν ορισμένοι θεωρούν το σχολείο και τα παιδιά "τσιφλίκι" τους και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν!

 

Λυπάμαι, γιατί κατάγομαι από την Αρτα και ντρέπομαι για τη συμπεριφορά της "νηπιαγωγού"!

 

Δεν υπάρχει λόγος να νοιώθεις άσχημα! Μην χάνεις το ηθικό σου και την ψυχραιμία τους, μην πτοείσαι από το σύζυγο της, κι αυτός έχει ανωτέρους και τους τρέμει! σε βεβαιώνω γι' αυτό!!!

 

Το Πάσχα πλησιάζει, έμεινε λίγος καιρός ακόμη. Με το καλό να τελειώσει η χρονιά και του χρόνου σε άλλο νηπιαγωγείο.

 

Με το χαρτί του ΚΔΑΥ είσαι καλυμμένη. Αν δεν αρκείται η διευθύντρια, κάνε της καταγγελία, κι αν στην Πρωτοβάθμια είναι ο σύζυγος πες του ότι θα πας παραπάνω. Πιστεψέ με, κανένας απ' αυτούς δεν θέλει να ακούγεται το όνομά του, όλοι κάνουν τα πάντα να διαφυλάξουν την καλή τους φήμη...

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Link to comment
Share on other sites

[

Έχω πάθει ΣΟΚ. Δηλαδή τι θα γινόταν αν το παιδί αποφάσιζε να κόψει κάτι άλλο αντί για τα μαλλιά του???

Αυτο σκεφτηκα κι εγω.

Το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ηταν να παρεις το παιδι και να φυγεις αλλα καταλαβα οτι δεν εχεις εναλλακτικη.

Μην το αφησεις να περασει ετσι. Πες τους οτι σε πηραν απο την Διευθυνση της Πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης και σου ειπαν να αναφερεις οποιοδηποτε παραπονο του παιδιου και γενικα την εξελιξη της καταστασης.

Ενα μπραβο στην μαμα σου.

 

Τα χω παρει τρελλα :evil::evil: (στειλε και στον Ευαγγελατο το ιδιο και πες τους το κι ολας)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα με πήραν με το καλό λέγοντας μου ότι απλώς νευριάζονταν με τους άλλους γονείς και απλώς τύχαινε να ξεσπάνε σε μένα και ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Μέχρι και ψέματα μου είπαν ότι λέω ή ότι τα φαντάστηκα μετά άρχισαν να με απειλούνε με δικαστήρια και μηνύσεις αν δεν υπέγραφα δήλωση ότι το email που στάλθηκε έγραφε ανακρίβειες και ψέματα.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα αφού με πήρα με το καλό λέγοντας μου ότι απλώς νευριάζονταν μαζί μου και τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Μέχρι και ψέματα μου είπαν ότι λέω ή ότι τα φαντάστηκα μετά άρχισαν να με απειλούνε με δικαστήρια και μηνύσεις αν δεν υπέγραφα δήλωση ότι το email που στάλθηκε έγραφε ανακρίβειες και ψέματα.

 

το θράσος τους δεν έχει όρια :evil:

 

είσαι σίγουρη ότι δεν θέλεις να πάρεις το παιδί από το σχολείο?

Πως λες να του συμπεριφέρονται όταν είσαι απούσα ??

Η ζωή μου όλη .....

 

 

Link to comment
Share on other sites

ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ......

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...

 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ......................

 

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ??????

Link to comment
Share on other sites

thomis, έρχομαι λίγο καθυστερημένα να πω κι εγώ άποψη!

Ελπίζω ότι μέχρι τώρα το παιδί σου θα έχει φύγει απο εκει μέσα!

Είναι δυνατόν να το αφήνεις στο στόμα του λύκου??? και μετά από όλα αυτά που έκανε ο γιός σου?????

Καλύτερα να κάνεις 800 χλμ παραπάνω, παρά αυτά τα αίσχη που διάβασα!

Όσο για τις "κυρίες και κυρίους"...... μη μασάς, προχώρα ακόμη και δικαστικά. Κάτι τέτοιοι βρίσκουν και τα κάνουν. Αν όλοι οι γονείς δεν συμβιβαζόντουσαν, αυτή η "κυρία" θα ήταν άνεργη. Είμαι σίγουρη ότι έχουν υπάρξει και θα υπάρξουν κι άλλες περιπτώσεις σαν τη δική σου.

Επαναλαμβάνω, σώσε το παιδί σου από εκεί!!!!

 

Υ.Γ.Περιττό να πω την αηδία που μου ήρθε με όλα αυτά που διάβασα.!

an1cHkX0ak00020MzA1OTAzZHw2NzE2ODE0M2RhfHotdXBlcm1hblwncyA1dGggYmlydGhkYXkgaW4.gif
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...