Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αμνιοπαρακεντηση -Ηρακλειο

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι για μια φιλη, που πρεπει να κανει αμνιο και θελει στο Μητέρα κρητης .Επειδη υπαρχουν πολλές κρητικες, εχετε καποια εμπειρία η πληροφορια να μου δωσετε για τον γιατρο που την κανατε;Δεν αναφερω ονοματα γιατρων (δυο πολλοι γνωστοί "παιζουν") γιατι ειμαι νεα στο φορουμ και δεν ξερω αν επιτρεπεται.Αν θελετε πειτε μου δημόσια ή με pm.Ευχαριστω πολύ και εγω και η φιλη μου!!!

Διαφημίσεις

Somar καλημέρα. Εγώ θα γεννήσω στο Μητέρα Κρήτης αλλά μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκα άμνιο για να σε κατατοπίσω. Νομίζω όμως ότι ο γιατρός που την στέλνει θα της υποδείξει τον γιατρό που θα της κάνει την άμνιο. Εξάλλου το Μητέρα έχει πολύ καλούς γιατρούς. Της εύχομαι καλή επιτυχία!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση.Και εγω στο μητερα γεννησα (δις)και εχω καλη εμπειρια απο τους γιατρούς αλλα ταλαντευεται για την αμνιο μεταξυ δυο (γισ τον ενα δεν της ειπαν καλα λόγια και ηθελα να μαθω τυχον αλλες εμπειριες)

• 1 year later...

Καλημέρα. Το θέμα το έχω ψάξει πάρα πολύ και έχω εμπειρία, ενώ έχω γεννήσει και στο Μητέρα και στο ΠΑΓΝΗ. Μακράν ο καλύτερος απο όλους (και το υπογραμμίζω αυτό γιατί δεν είνια μόνο η δική μου γνώμη, αλλά και πανεπιστημιακών και ερευνητών απο την Αθήνα) είναι ο ΣΗΦΑΚΗΣ στο ΠΑΓΝΗ. Εχει τη μεγαλύτερη εμπειρία απο όλους. Πάντως η αμνιο δεν είναι τόσο δύσκολη όσο η βιοψία τρφοβλάστης που είχα κάνει εγώ (γίνεται νωρίτερα). Εύχομαι καλή επιτυχία στη φίλη σου και αν χρειαστείς και άλλες πληροφορίες εδώ είμαστε.