Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ελλειμμα Μεσοκοιλιακου Διαφραγματος !!!

Recommended Posts

Ειμαι εγκυος στον πεμπτο μηνα και κατα την εξεταση β επιπεδου ο γιατρος μας ειπε οτι το μωρο ειναι υγιεστατο, αλλα εχει ελλειμμα μεσοκοιλιακου διαφραγματος στην καρδια του.

Ηταν απολυτως καθησυχαστικος, επιμενει οτι δεν ειναι κατι σοβαρο, αλλα εγω βεβαια υποφερω, σκεφτομαι τα χειροτερα και γενικα ειμαι σε αθλια κατασταση.

Θα δουμε εμβρυοκαρδιολογο στις 8 απριλιου, αλλα εχω φοβερη αγωνια.

Μηπως καποιος ξερει???

k9Tap3.png

Διαφημίσεις

kassiani δεν ξέρω καθόλου τι είναι αυτό που έχει το μωράκι σου, σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς να πάνε όλα καλά

Η ζωή μου όλη .....

• 2 years later...

επαναφερω το θεμα

σημερα εκανα β επιπεδου και η κ Σουκα μας ειπε οτι δεν ηταν κ πολυ καλη η θεση του μωρου αλλα μαλλον εχει μαι μικρη τρυπουλα στην καρδια

στα σχολια γραφει

Διδεται η εντυπωση μικρου(2mm) ελλειματος του μεσοκοιλιακου διαφραγματος,στο μεμβρανωδες τμημα υποβαλβιδικα.

η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει , ο γιατρος μου μου ειπε να κανω υπερηχο καρδιας λογω οτι και στην αυχενικη ειχα τρισωμια 13 1/600.

και αν τελικα υπαρχει θεμα θα πρεπει να κανω αμνιοπαρακεντηση

αν κανω ακομα και σ αυτη την εβδομαδα που ειμαι δεν εχει φοβο αποβολης?

εχεις πιαθνοτητα αποβολης οποτε και να κανεις αμνιο ...οσο πιο αργα τοσο καλυτερα βεβαια, αλλα απο την αλλη αν σκοπευει καποιος να τερματισει την εγκυμοσυνη, καλυτερα να γινεται οσο το νωριτερο.

Πηγαινε στον παιδιοκαρδιολογο να δουμε τι θα πει...μην προδικαζεις απο τωρα...και πανω απο ολα, ηρεμησε!

Η 1 στις 600 πιθανοτητα δεν ειναι μεγαλη...τωρα αν οντως εχει αυτο το θεματακι θα πρεπει να μιλησεις με ακποιον ειδικο να δεις αν συνδεεται η τρισωμια με αυτο...Εγω δεν ξερω να σε βοηθησω σε αυτο.

Ευχομαι καλα αποτελεσματα να εχεις και να γεννησεις με το καλο ενα υγιεστατο μωρακι!

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Διαφημίσεις