Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Kόστος χειροποιητων μπομπονιέρων

Nadia77

Recommended Posts

Εχετε υπολογίσει ποση διαφορά εχουν οι μπομπονιέρες που φτιάχνετε εσεις απο το να τις παρετε ετοιμες;Αξίζει τον κοπο;

Εγω τις μπομπονιέρες για τους μεγάλους θα τις φτιάξω μόνη μου (πουγκί με μπρελόκ) και οντως βγαινουν αρκετα πιο φθηνα (περιπου 1,6 η μια) για τα κουβαδάκια όμως εχω θέμα.

Τα βρηκα έτοιμα με ενα γλυφιτζούρι, ενα σακουλάκι με ζαχαρωτα,ενα μολυβάκι και ενα μανταλάκι 3? την καθεμια.

Εκατσα και τα εβαλα κάτω να δω πόσο θα μου βγούν η καθεμια και στην καλύτερη περιπτωση βγαινουν στο συνολο 20?-30? φθηνοτερα, τιποτα δηλαδη.

Για 80 τεμαχια τα κουβαδακια θα κοστίσουν με 0,90-72?, τα μολυβάκια με 0,5?-40?, για τα γλυφιτζούρια αν βρω με 0,5- 40? συν τα ζαχαρωτα που δεν ξερω ποσο θα κάνουν, συν κορδέλες, χαρτια κτλ

Να τα παρω ετοιμα ή λετε είναι πολλα τα 3?;;

Οσες φτιάξατε πόσο σας κοστισαν;

Διαφημίσεις

και εγω στην αρχη ελεγα να τα φτιαξω ολα μονη μου

πιο πολα θα μου πηγεναν

εχω κανει μπομπο αρκουδακια με δαντελενιο φρουφρου φορεματακι πρελοκ και βεντουζα μαζη και για το αυτοκινιτο

με ζαχαρωτα 5 κοματια σε καθε μπομπο ωραια τουλι και κορδελα τησ αρεσκιασ μου 1,17 ευρω

τωρα αντα εφτιαχνα θα επρεπε να παραγκιλο τα υλικα σιγουρα θα επερνα πιο πολα για να εχω και θα μου περισευαν οπωτε χωρισ κοπο μου ηρθε πολυ φτινοτερα

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!