Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Από τον προηγούμενο μήνα το περιοδικό "γονείς εν δράσει" έχουν προβεί στην εξής τακτική. Οπως γνωρίζεται οι περισσότερες το περιοδικό κυκλοφορούσε με την τιμή των 0,50Ευρώ. Από τον προηγούμενο λοιπόν μήνα κυκλοφορεί με δώρο στην τιμή των 4,50-4,90Ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Τον προηγούμενο μήνα νομίζοντας ότι δεν κυκλοφορεί χωρίς δώρο το αγόρασα μαζί με αυτό. Στη διαφήμισή του είδα ότι κυκλοφορεί και χωρίς αυτό το δώρο.

Αυτόν λοιπόν τον μήνα επειδή δεν σκόπευα να πληρώσω το δώρο (άλλωστε τα παιδιά μου δεν είναι μωρά), έψαξα επίμονα σε 2 περιοχές της Αττικής (Χαϊδάρι και Κορυδαλλό) να το βρω. Ρώτησα σε 15 περίπτερα και όλοι είχαν να μου πουν ότι ποτέ δεν τους ήρθε χωρίς το δώρο!

Η ίδια η εκδοτική εταιρεία που κάλεσα μου είπε ότι είναι υποχρεωμένοι να εκδίδουν ισόποσα τεύχη (όσα με δώρο τόσα και χωρίς αυτό). Είπαν επίσης ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά τα πρακτορεία που δεν κάνουν σωστά την διανομή. Ετσι λοιπόν πήγα σήμερα σε κεντρικό πρακτορείο και μου έδωσε την εξής απάντηση. Τους ήρθε μόνο ένα περιοδικό χωρίς δώρο και πάρα πολλά με το δώρο!!!!

Δεν θεωρείται ότι προσπαθούν να μας εξαπατήσουν αυξάνοντας έμμεσα την τιμή του περιοδικού; Μας εξαναγκάζουν να πληρώσουμε ένα δώρο που έχουν αγοράσει ελάχιστα κάνοντας αύξηση της τιμής του περιοδικού. Και δεν φτάνει μόνο αυτό μας κρύβουν όλα τα τεύχη χωρίς το δώρο ώστε να αναγκαστούμε να το αγοράσουμε θέλοντας και μη!

Αν πάλι κάποια από εσάς βρήκε το εν λόγο περιοδικό χωρίς το δώρο πολύ ποιο εύκολα απ΄ότι εγώ (φυσικά ακόμη το ψάχνω δεν το αγόρασα αυτό τον μήνα) θα χαρώ πολύ να μάθω σε ποια περιοχή το βρήκε!

Διαφημίσεις

καλημερα.εχει ηδη ανοιχτει θεμα για το συγκεκριμενο περιοδικο.εγω μενω μυτιληνη.το βρηκα αμεσως χωρις δωρο.αυτο το δωρο το ειχα απο παλια!εμενα μου την εχει δωσει με αυτο το περιοδικο γιατι εδω κυκλοφορει ενα μηνα αργοτερα.τους πηρα τηλ ειπανε θα με περνανε αλλα τιποτα.πληρη ανευθυνοτητα.επισης οι διαγωνισμοι ηταν ληγμενοι και καθομουν και εγραφα αδικα τοσον καιρο διοτι ολες οι απαντησεις μου αφορουσανε το προηγουμενο τευχος!τι να πω.και μενα μου ειπανε οτι φταει το πρακτορειο διανομης που ερχεται ενα μηνα μενα αλλα δεν το ρυθμισανε ακομα!και ουτε ενα τηλ.

Κι εμένα μου συνέβη αυτό που λες με το τεύχος χωρίς δώρο...Ρώτησα αν υπάρχει χωρίς και ο περιπτεράς μου είπε οχι...Μετά είδα τη διαφήμηση και σκέφτηκα οτι κακώς δεν το έψαξα παραπάνω...αλλα αφου λες οτι οι ίδιοι οι εκδότες δεν διανείμουν χωρίς δώρο τρέχα γύρευε... :evil:

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Διαφημίσεις

εντελως πληροφοριακα η κολωνια που κερδισαμε κανει 18,85 στα χοντος.θα διναμε 10,00 ευρω στην κουριερ οποτε δεν αξιζε τον κοπο!επισης θα ηθελα να μου πει καποιος απο το περιοδικο τι θα γινει τελικα με την αργοπορια της δημοσιευσης στη μυτιληνη.θα το περνουμε 1 μηνα μετα η θα το διορθωσουν το θεμα συντομα?

Εγώ πάντως κορίτσια, το βρίσκω το περιοδικό αρχές του μήνα, σε όλα τα περίπτερα της γειτονιάς (Καλαμαριά Θεσσαλονίκης), με ή χωρίς δώρο...Συνήθως πέρνω αυτό που δεν έχει δώρο, αλλά τα βρίσκω κ τα δύο, συμφωνώ ότι δεν έρχονται πολλά κομμάτια, περίπου 3-4 με δώρο κ 3-4 χωρίς δώρο, φέρνουνε τα δύο περίπτερα της γειτονιάς εδώ.

Εγώ πάντως κορίτσια, το βρίσκω το περιοδικό αρχές του μήνα, σε όλα τα περίπτερα της γειτονιάς (Καλαμαριά Θεσσαλονίκης), με ή χωρίς δώρο...Συνήθως πέρνω αυτό που δεν έχει δώρο, αλλά τα βρίσκω κ τα δύο, συμφωνώ ότι δεν έρχονται πολλά κομμάτια, περίπου 3-4 με δώρο κ 3-4 χωρίς δώρο, φέρνουνε τα δύο περίπτερα της γειτονιάς εδώ.

συμπληρώνω οτι το βρίσκω πολύ άνετα και κάτω στο κέντρο Τσιμισκή κ Δικαστήρια

οι Θεσσαλονικιές είμαστε πιο τυχερές :lol::lol:

Διαφημίσεις

Το παίρνω κι εγώ. Δεν ήξερα ότι κυκλοφορεί με δώρο!!! Πάντα την απλή έκδοση βρίσκω. Αααα μένω Θεσσαλονίκη :D

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Το παίρνω κι εγώ. Δεν ήξερα ότι κυκλοφορεί με δώρο!!! Πάντα την απλή έκδοση βρίσκω. Αααα μένω Θεσσαλονίκη :D

Εγώ τον προηγούμενο μήνα το πήρα με το δώρο γιατί δεν ήξερα ότι κυκλοφορεί χωρίς. Το έμαθα και εγώ από την διαφήμιση. Αυτόν τον μήνα δεν το βρήκα χωρίς δώρο και δεν το έχω πάρει ακόμα. Μένω Ζωγράφου - Αθήνα.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Τι πάθατε οι θεσσαλονικές και τα γράφετε διπλά?? :D:D:lol::lol:

Ήπιαμε ένα ποτηράκι παραπάνω και ζαλιστήκαμε :D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα. Εγώ αυτό το περιοδικό, το παίρνω απο το 1ο του κιόλας τεύχος. Ξεκίνησε με 1,50 ευρώ και περίπου ένα χρόνο έχει 0,50 λεπτά. Εγώ κατάλαβα ότι κυκλοφορεί με δώρο, στο τεύχος που είχε το εκπαιδευτικό ρολόι. Δεν ξέρω αν το προηγούμενο τεύχος έβγαινε και αυτό με δώρο.Στα Χανιά το βρίσκω γύρω στις 25 κάθε μήνα..και τις περισσότερες φορές ούτε εγώ προλαβαίνω τους διαγωνισμούς. :twisted:

Όταν λοιπόν πήγα να το πάρω, ρωτάω τον εφημεριδά:"χωρίς δωράκι δεν βγαίνει?", "πως, βγαίνει,"μου απαντάει. "Που'ντο?" του λέω. Και εντελώς στεγνά ο μάγκας μου απαντάει: "Τα έχω κρύψει πίσω απο τα σταυρόλεξα, και όταν τελειώσουν αυτά με τα δώρα, θα τα βγάλω μπροστά. Βέβαια, επειδή ψωνίζεις τακτικά απο εδώ, να σου δώσω ένα απο τα φτηνά".

Κόκκαλο εγώ!!! :shock::shock::shock:

Ε, δεν το πήρα γιατί διαολίστηκα!Και άλλο ένα περιοδικό βγαίνει με δώρο και με χωρίς, αλλά αυτό το χάλι δεν παίζεται ρε κορίτσια!!!Το είδανε φτηνούλι, και είπανε να βγάλουνε και απο εκεί! :twisted: Ασχτρ..

sorry κιόλας... :oops:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

καλησπερα.εγω το ζητησα χτες σε ενα περιπτερο και ειχε μονο με δωρο.τελικα σγμερα το βρηκα σε αλλο χωρις.εχει μεσα και 2 δικα μου θεματα!το διαβαζω τωρα!

εμ ετσι οπως το εγραψα που να καταλαβετε?τελικα ειχε 3 θεματα.απλα εχει καποια γενικα θεματα και εκανα καποιες ερωτησεις και μου απαντησανε.ειναι αρκετος καιρος αλλα ειναι στο τευχος μαιου!