Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ - ΕΛΕΝΑ

Recommended Posts

Κορίτσια μήπως γνωρίζετε η συγκεκριμένη γιατρός στο έλενα αν είνα καλή;θέλω να με παρακολουθεί στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου. στην πρώτη είχα την κυρία Γεωργιάδου αλλά μου φάνηκε ιδιαίτερα τυπική και απόμακρη. θα ήθελα μια σχέση πιο φιλική

Διαφημίσεις

Λοιπόν κι εγώ θα ήθελα να ακούσω περισσότερες πληροφορίες για την κ. Κωνσταντινιδου. Κάποιες κοπέλες είχαν πει οτι είναι καλή αλλά δεν κάνει επισκληρίδιο. Αυτό εμένα δεν με πειράζει γιατί ούτε στο πρώτο έκανα και θα ήθελα να μην κάνω ούτε σ'αυτό.

Να πω οτι κι εγώ έχω πάει δύο φορές στην κ. Γεωργιάδου και δεν νιώθω πολύ άνετα μαζί της. Είναι σίγουρα προσωπική άποψη και βεβαίως δεν θέλω να κρίνω την γιατρό γιατί απ'οτι λένε τόσες μαρτυρίες είναι καταπληκτική στην δουλειά της. Μόνο που επειδή εγώ είμαι πολύ ντροπαλή καταλήγω κάθε φορά να μην την ρωτάω καν αυτά που θέλω γιατί μου φαίνεται οτι βιάζεται και είναι απόμακρη.

Αλλάζω την γκαρνταρόμπα μου δημιουργικά!

.pngpLWrp3.png

Στον πρωτο μου τοκετο με την Γεωργιαδου εκανα καισαρικη με επισκληριδιο. θα ηθελα και στο δευτερο το ιδιο για να μην χασω αυτην την εμπειρια. λενε πως ειναι πολυ καλη αλλα εγω για να το πω αυτο για εναν γιατρο πρεπει να συνδυαζει τις ιατρικες γνωσεις με την καλη προσεγγιση. οποτε δεν με ικανοποιησε γιατι της λειπει το δευτερο.επισης δεν ηταν σε καμια εξεταση μαζι μου παρα μονο τις εβλεπε.

Κάπου αλλού στο φορουμ λέγανε οτι η Κωνσταντινίδου ίσως φεύγει από το Έλενα τον Αύγουστο. Ξέρει κανείς τίποτα;

Αλλάζω την γκαρνταρόμπα μου δημιουργικά!

.pngpLWrp3.png