Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φτανει πια..Ως εδω.

Recommended Posts

Σας εχω αναφερει και στο παρελθον για καποιες κρισεις πανικου και αγχους που μου εχουν συμβει.Εχτες ομως διαπιστωσα οτι μαλλον δεν μπορω να την παλεψω αλλο μονη μου.

Για να μην σας πολυζαλιζω,συνεβει το εξης:

Πριν 2 μηνες εκανα ενα τεστ παπ.Μετα απο μια εβδομαδα πηρα τηλεφωνικως τα αποτελεσματα απο την μαια μας.Το τεστ αρνητικο με μια ελαφρα τραχηλιτιδα και εκανα 7 μερες θεραπεια με Clymicen.Εχτες πηγα να παρω και στα χερια μου την εξεταση και διαπιστωνω οτι ηταν μαρκαρισμενο και το κουτακι που εγραφε ελαφρες κυτταρικες αλλοιωσεις,συνισταται παρακολουθηση.Το αναφερω στην μαια και μου ειπε οτι προφανως ειναι απο την τραχηλητιδα,επειδη ομως με ειδε αναστατωμενη μου ειπε να περιμενω να το δει ο γιατρος.

Ε,ρε γλεντια..Στο 10λεπτο που περιμενα,σκεφτηκα μονο τα χειροτερα.Οτι εχω υποπτο θεμα,οτι εχω καρκινο ο οποιος απλα δεν φαινεται ακομα.Σφραγισε το σαγονι μου,με εκοψε ιδρωτας και αρχισα να παραπατω και να ζαλιζομαι.

Βγαινει εξω ο γυναικολογος μου με την εξεταση στο χερι.

"Γι'αυτο εδω εχεις ασπρισει;"μου ειπε;

Μου εξηγησε οτι καταρχην το τεστ ειναι αρνητικο και οτι οι αλλοιωσεις ενδεχεται να ειναι απο το προσφατο τοκετο,απο μικροβιο το οποιο υπηρχε και περασε ή απο καποιο ιο.Μου προτεινε να επαναλαβω το τεστ σε κανα 6μηνο.Οταν τον ρωτησα:Να ανησυχω;Μου ειπε: ασε τις μαλ43562κιες.

Τι να κανω που σημερα ειμαι ερειπιο απο την κατασταση που εφερα εχτες τον οργανισμο μου;Ειμαι εδω αλλα σαν να μην ειμαι.Αποφασισα λοιπον να δω μια ψυχολογο.Ως εδω κοριτσια.Ειμαι 29 ετων και το μωρο μου ειναι σχεδον 9 μηνων.Δεν μπορω να σκεφτομαι αν θα ζω αυριο,αν θα αρρωστησει κανεις και τους επομενους 4 μηνες που μεσολαβουν μεχρι το παπ.

(Και επειδη εξακολουθω να ειμαι τρελη,ειχε καμια αναλογη εμπειρια με αλλοιωσεις;)

Συγνωμμη για το μεγαλο ποστ,σας αγαπω πολυ.

FWusp3.png

Διαφημίσεις

με αλλιωσεις οχι... αλλα οτι τρωω τετοιες φρικες καθημερινα ναι!

παρομοίως, συνέχεια όμως,

θα το ξεπεράσεις...φιλοσόφησέ το λίγο...

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Διαφημίσεις

Εννοεις οτι πανικοβαλλεσε με καταστασεις εντελως ακινδυνες;

FWusp3.png

Γλύκα μου σε παρακάλω δώσε καμιά κατευθυνση σ'αυτο που λες "φιλοσοφησε το" γιατι εγω ενα διαστημα είχα σκεφτεί μέχρι και την συμβουλή ψυχολογου...

rQGhp3.png

και μενα μου χε βγαλει παλια, αλλοιωσεις και τραχηλιτιδα... ημουνα και πιτσιρικα, ουτε που ασχοληθηκα...

αλλα αυτο με τις κρισεις πανικου.... επειδη ζω με αυτο το προβλημα χρονια τωρα... ισως πρεπει να το κοιταξεις, αν δεν τη παλευεις........

και μενα μου χε βγαλει παλια, αλλοιωσεις και τραχηλιτιδα... ημουνα και πιτσιρικα, ουτε που ασχοληθηκα...

αλλα αυτο με τις κρισεις πανικου.... επειδη ζω με αυτο το προβλημα χρονια τωρα... ισως πρεπει να το κοιταξεις, αν δεν τη παλευεις........

Οχι,δεν την παλευω.Κουραστηκα.Δεν το αντεχω αυτο που κανω στον εαυτο μου.Καταστροφολογω...για εμενα για την παρτη μου.Εαν ομως καποιος μου αναφερει θεμα του,παντα τον καθησυχαζω και του τεκμηριωνω λογους για να μην ανησυχει.

Για το δικο μου το κεφαλι ομως...ξερο.

FWusp3.png

Γλύκα μου σε παρακάλω δώσε καμιά κατευθυνση σ'αυτο που λες "φιλοσοφησε το" γιατι εγω ενα διαστημα είχα σκεφτεί μέχρι και την συμβουλή ψυχολογου...[/q

Θα σου πω εν συντομία...Τα πάντα ξεκίνησαν όταν γέννησα το γιο μου και άρχισα να ανησυχώ για βλακείες, δηλ. αυτό που συνέβη στην angi θα μπορούσε και μένα να με στείλει για πολύ καιρό στον κόσμο, στον κόσμο της παράνοιας..ειλικρινά, ενώ έβλεπα ότι πολλές από τις ανησυχίες μου ήταν τελείως χαζές..έσπευσα σε ψυχολόγο, μου έλεγε πράγματα που κι εγώ η ίδια τα καταλάβαινα...έπειτα στράφηκα στην ομοιοπαθητική..την οποία κι ακολούθησα για τουλάχιστον ένα χρονο..δεν ξέρω αν με βοήθησε πάντως η γιατρός εκείνη μου είχε πει κάτι πολύ βασικό, ότι το θέμα δεν είναι να μην έχεις άγχος, το θέμα είναι να το διαχειρίζεσαι, να μη σε παίρνει από κάτω...σημειωτέον ότι εγώ είχα αυπνίες, ανορεξία κτλ.

Αυτό ήταν, σταμάτησα να παλεύω με το άγχος μου και όταν ερχοταν προσπαθούσα να σκεφτώ ψύχραιμα, π.χ. σε μια περίπτωση σαν της angi (και σε άλλες γιατί εγώ νόμιζα ότι είχα δέκα καρκίνους και τα παιδιά μου τις χειρότερες ασθένειες) έλεγα οκ ο γιατρός με είδε και είπε εντάξει, αν έιναι κάτι θα το δω σε λίγους μήνες, ζήσε το σήμερα..επίσης σταμάτησα να αγχώνομαι για το τι θα γίνει άύριο, σε ένα μήνα κτλ και το μόνο που σκέφτομαι είναι τι θα γίνει σήμερα, γιατί σκέφτομαι ότι αύριο μπορεί κάτι να γίνει και να αλλάξουν τα δεδομένα οπότε...δεν ξέρω πώς αλλά σιγά σιγά χαλάρωσα...και τώρα βέβαια αγχώνομαι αλλά το ελέγχω...

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά θα μπορούσα να γράφω σελίδες ολόκληρες γι' αυτό το θέμα..

Ό,τι άλλο θες στη διάθεσή σου.Φιλιά...

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Διαφημίσεις

κι εγω εχω μια ροπη προς τις κρισεις πανικου αν και 1-2 φορες επαθα παλια και εκτοτε προσεχω να μην ευνοησω τις συνθηκες που θα μου το προκαλέσουν.

Παντως κι εμενα μου βγηκε το ΠΑΠ λιγο περιεργο απ'οτι μου ειπε η γυναικολογος και θα παω να κανω κολποσκοπηση. Να σου πω δεν ανησυχω για το αποτελεσμα γιατι τα κακα δεν γινονται απο τη μια μερα στην αλλη....αλλα εχω χεστει επανω μου επειδη ξερω οτι θα πονεσω...κανονικα δεν ποναει αλλα λογω του προσφατου τοκετου θα λαλησω οπως λαλησα και στο ΠΑΠ :(:(:(:(:(

Παντως κι εμενα μου βγηκε το ΠΑΠ λιγο περιεργο απ'οτι μου ειπε η γυναικολογος και θα παω να κανω κολποσκοπηση. Να σου πω δεν ανησυχω για το αποτελεσμα γιατι τα κακα δεν γινονται απο τη μια μερα στην αλλη..(

Και εγω ετσι λεω.Αλλωστε γεννησαμε τοσο προσφατα..Πιο καλα να μας δουν απο οτι μας ειδαν δεν υπαρχει περιπτωση..

Αν επιτρεπετε..τι σου εδειξε το παπ;

FWusp3.png

πανικο ισως οχι... πιο πολυ νομιζω αγχος... αλλα το πιο κουλο που κανω ειναι να αγχωνομαι με καταστασεις πριν καν συμβει κατι... του τυπου τι θα γινει αν.... αλλα την αιτια του "κακου" την ξερω...

me and my men...

Διαφημίσεις

και μενα με ειχε πιασει 1 φορα και ετρεχα στο ικα για προοληπτικες εξετασεις.το επαθα οταν πεθανε μια γειτονισα μου μικρη κοπελιτσα πο καρκινο του μαστου.οι γιατροι προλαβανε και πηρανε το μωρο της το οποιο ηταν στη θερμοκοιτιδα.ισως ειχατε δει το θεμα στην εκπομπη της τατιανας στεφανιδου.ειχε παει ο πατερας και η αδερφη της.τελοσπαντων με ειχε πιασει κριση να εξεταστω.τελικα δεν μου κανανε τις εξετασεις για καρκινο που ζητησα αλλα απλους υπερηχους!

πανικο ισως οχι... πιο πολυ νομιζω αγχος... αλλα το πιο κουλο που κανω ειναι να αγχωνομαι με καταστασεις πριν καν συμβει κατι... του τυπου τι θα γινει αν.... αλλα την αιτια του "κακου" την ξερω...

Αφου την ξερεις την αιτια..δεν μπορεις νατ το αντιμετωπισεις;Και εγω ξερω απο που αρχισε αλλα...δεν.

FWusp3.png

δεν γινεται... απωλεια μαμας στα 15... απο εκει και μετα μονιμα το ποτηρι μισοαδειο... και επειδη το εργο "4ο ζωδιο της αστρολογιας" το συνανταω συνεχως σε κοντινα προσωπα, ε ποσο να το φιλοσοφησω παραπανω... και τωρα ειμαι χαλαρα... μου πηρε 10 χρονια να ηρεμησω λιγο ειναι η αληθεια...

me and my men...

δεν γινεται... απωλεια μαμας στα 15... απο εκει και μετα μονιμα το ποτηρι μισοαδειο... και επειδη το εργο "4ο ζωδιο της αστρολογιας" το συνανταω συνεχως σε κοντινα προσωπα, ε ποσο να το φιλοσοφησω παραπανω... και τωρα ειμαι χαλαρα... μου πηρε 10 χρονια να ηρεμησω λιγο ειναι η αληθεια...

Καταλαβα..ζορικα..

FWusp3.png

και γω ειχα περσυ αλλοιωσεις στο τεστ Παπ-πρωτη φορα στα 33 μου-και η αληθεια ειναι οτι πανικοβληθηκα πολυ.Βεβαια ο γιατρος μου εφταιγε γι αυτο γιατι οταν ηταν να μου δωσει τα αποτελεσματα ειχε πολυ κοσμο και σε τρια λεπτα στο ορθιο μου λεει ''Πρεπει να κανουμε κρυοπηξια γιατι βρεθηκαν αυτα...που ενδεχωμενος οφειλονται στον ιο HPV που καποια στιγμη μπορει να γινουν καρκινικα!!!!!!Κλεισε ενα ραντεβου με τη γραμματεα για την κρυοπηξια!!!!!!!!''Τρελαθηκα.Οταν ομως ηρεμησα και το σκεφτηκα πιο ψυχραιμα αποφασισα να αλλαξω γιατρο.Φυσικα ουτε κρυοπηξια εκανα ,με μια αντιβιωση περασε..και οπως καταλαβα απο την αναλυση του γιατρου μια απλη τραχιλιτιδα ηταν που την καναμε μεγαλο θεμα γιατι...η κρυοποξια στοιχιζει,ετσι;;;Ενω μια συνταγογραφηση για αντιβιωση δεν κοστιζει τιποτα.......

Να ξερεις οτι πολλες γυναικες εχουν αλλοιωσεις στα τεστ παπ και δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

QJZup3.png

bxuCp3.png

και μενα με ειχε πιασει 1 φορα και ετρεχα στο ικα για προοληπτικες εξετασεις.το επαθα οταν πεθανε μια γειτονισα μου μικρη κοπελιτσα πο καρκινο του μαστου.οι γιατροι προλαβανε και πηρανε το μωρο της το οποιο ηταν στη θερμοκοιτιδα.ισως ειχατε δει το θεμα στην εκπομπη της τατιανας στεφανιδου.ειχε παει ο πατερας και η αδερφη της.

Το ειχα δει...Τραγικο.Μια κουκλα 26 ετων δεν ηταν;

FWusp3.png

κι εγω εχω μια ροπη προς τις κρισεις πανικου αν και 1-2 φορες επαθα παλια και εκτοτε προσεχω να μην ευνοησω τις συνθηκες που θα μου το προκαλέσουν.

Παντως κι εμενα μου βγηκε το ΠΑΠ λιγο περιεργο απ'οτι μου ειπε η γυναικολογος και θα παω να κανω κολποσκοπηση. Να σου πω δεν ανησυχω για το αποτελεσμα γιατι τα κακα δεν γινονται απο τη μια μερα στην αλλη....αλλα εχω χεστει επανω μου επειδη ξερω οτι θα πονεσω...κανονικα δεν ποναει αλλα λογω του προσφατου τοκετου θα λαλησω οπως λαλησα και στο ΠΑΠ :(:(:(:(:(

Αμάν... ο γιατρός μου μου είπε να πάω Ιούνιο για το Τεστπαπ. Μήπως να το αφήσω για Σεπτέμβριο? θα πονάω λιγότερο? στις 40 μέρες που με εξέτασε (μάλλον προσπάθησε ο καημένος να με εξετάσει) πήδηξα απο πόνο. Δε θέλω να σκεφτώ πόσο πονάει το τεστπαπ :?

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

κ

Να ξερεις οτι πολλες γυναικες εχουν αλλοιωσεις στα τεστ παπ και δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

Με καθησυχαζεις.Εμενα ο γιατρος μου,μου ειπε οτι δεν χρειαζεται καν να το σκεφτομαι..Εγω το εκανα θεμα και την πατησα και σημερα ειμαι σαν ουφο και..και...και..και...

FWusp3.png

Αμάν... ο γιατρός μου μου είπε να πάω Ιούνιο για το Τεστπαπ. Μήπως να το αφήσω για Σεπτέμβριο? θα πονάω λιγότερο? στις 40 μέρες που με εξέτασε (μάλλον προσπάθησε ο καημένος να με εξετάσει) πήδηξα απο πόνο. Δε θέλω να σκεφτώ πόσο πονάει το τεστπαπ :?

Κουκλιτσα το τεστ παπ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ!!!!!!!!!

ΣΩΖΕΙ ΟΜΩς :wink: ΟΚ ????

Και να σου πω . Προτιμησε καποια εξεταση

να πονεσει λιγο , παρα αργοτερα να

τρεχουμε και να μη φτανουμε :wink::wink:

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Εγω παντως αυριο θα τηλεφωνησω στην ψυχολογο.

Εχω θεμα.Και εχτες πηρα τηλ και την μαια να της εξηγησω τι μου συνεβει (η μαια που ειχα στον τοκετο,που δεν ηταν στο ιατρειο προχτες) με προφαση το προσκλητηριο που της αφησα για την βαπτιση μας.

Μου ειπε : "Οχι απλα να μην ανησυχεις...να το ξεχασεις".

FWusp3.png