Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ταξίδι με αεροπλάνο

Recommended Posts

Έχετε ταξιδέψει κάποιες από εσάς με αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας;

Πρόκειται να ταξιδέψω αυτή την βδομάδα. Οι γιατροί λένε ότι θα είμαι εντάξει αλλά δεν παύω να ανησυχώ.

Διαφημίσεις

Εγώ έχω ταξιδέψει 3 φορές. Ο μόνος περιορισμός είναι να μην έχεις μπεό στο τρίτο τρίμηνο (30η εβδομάδα). Αν πρόκειται για πολύωρο ταξίδι, να σηκώνεσαι κάθε 45 λεπτά περίπου και να κάνεις μια βόλτα στο διάδρομο για να ξεπιαστείς. Κατα τα άλλα είναι ο καλύτερος τρόπος ταξιδιού μετά το πλοίο. Καλό ταξίδι!!!!!! 8):D:D:D

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Εγω γενικα δεν μπαινω σε αεροπλανο... Μια φορα θέλησα (στην δευτερη εγκυμοσυνη) και ο γιατρουλης μου δεν με αφησε... Βέβαια ήμουν στο τριτο τρίμηνο και ειχα και μια μικρη αποκόλληση... :roll:

Ααααααχ, ακόμα το κλαίω το ταξίδι στο Παρίσι με τον αντρούλη μου :cry::cry: Είχα μπει βλέπεις στον έβδομο και όταν ρώτησα τον γιατρό μου μόνο που δεν έβαλε τα γέλια που είχα τέτοια σχέδια.

Πάντως αν δεν είσαι στ τρίτο τρίμηνο κι εμένα μου είχε πει ότι είναι ok!! Καλό ταξίδι!!!!!

Ααααααχ, ακόμα το κλαίω το ταξίδι στο Παρίσι με τον αντρούλη μου :cry::cry: Είχα μπει βλέπεις στον έβδομο και όταν ρώτησα τον γιατρό μου μόνο που δεν έβαλε τα γέλια που είχα τέτοια σχέδια.

Πάντως αν δεν είσαι στ τρίτο τρίμηνο κι εμένα μου είχε πει ότι είναι ok!! Καλό ταξίδι!!!!!

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς Βικάκι μου... Μόλις ξεπεταχτούν λίγο τα βλαστάρια μας κανονίζουμε παρέα ταξιδάκι Eurodisney!!!!!

Τους αντρες σας τους ρωτησατε??? :lol: Εγω παντως δεν θα την αφηνα να παει....μονη της.....ή θα την αφηνα??? χμ....με βαλατε σε σκεψεις....

Στελλαααααααααα.....μηπως θελεις να πας για καμια 10αρια χρονακια στην Eurodisney???? :P

Eπειτα απο πιεσεις που δεχτηκα απο την δχση,αφησα ελευθερη την αγελαδιτσα μουυυ να βοσκει στα λιβαδια.Οποιος χασαπης ενδιαφερθει ας επικοινωνησει πριβε μαζι μου για να κανονισουμε τα δεοντα!

Ποιός σου είπε Κωστάκη οτί θα τους αφήσουμε εδω;;;;; Γιατί εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο!!! Σύσσωμες οι οικογένειες θα πάμε!!!! Ζηλεύεις;;;;;