Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγκυμοσυνη και γριπη

Recommended Posts

Καλησπερα με λενε Σοφια και μολις μπηκα στην 32η εβδομαδα εγκυμοσυνης. Μηπως μπορει καποια να μου πει αν αντιμετωπισε γριπη στην εγκυμοσυνη της; Ειμαι αγχωμενη γιατι ο συζυγος μου ειναι αρρωστος με πυρετο και φοβαμαι για την πιθανοτητα να κολλησω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Διαφημίσεις

Ακομα και να κολλησεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα για το μωρο στην εβδομαδα που εισαι.

Ο γιατρος σου θα σου πει τι αγωγη θα ακολουθησεις. Ενοειται πολλα υγρα και πορτοκαλαδες.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

ειμαι κ εγω στην 32εβδομαδα κ μεσα σε 6μηνες εχω σπασει καθε ρεκορ,εχω αρρωστησει 4φορες,με πυρετο συναχι,τωρα εχω εναν απιστευτο βηχα κ δεν λεει να περασει,ο παθολογος μου ειπε οτι αν δεν παρω αντιβιωση δεν προκειται να γινω καλα.Και ολες αυτες τις ιωσεις τις εχω αρπαξει απο την κορη μου

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς κοπελιά!!!!Τα κορίτσια έχουν δίκιο!Στην εβδομάδα που βρίσκεσαι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας!!!

Εγώ κρύωσα την περασμένη βδομάδα και ακόμα να ξεμπουκώσω καλά καλά....Είχα και δέκατα αλλά ευτυχώς με depon ΚΑΙ ΜΟΝΟ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ) δεν ανέβασα πυρετό.

Τώρα για 2-3 μέρες έπαιρνα το mucosolvan (για τα φλέγματα...) ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω όταν κοιμόμουν...αλλά ΟΛΑ καλά!!!!

Οπότε μην ανησυχείς καθόλου!!!Για όλα υπάρχει λύση!!!! :wink:

Κι εγώ αρρωσταίνω συνέχεια, πέρασα και 39 πυρετό πριν τη 12 εβδομάδα και μόνο με ντεπόν.Όσες έχουν μεγαλύτερα παιδάκια αποκλείεται να μη περάσουν ιώσεις ειδικά αν πάνε σχολείο.

Πολλά περαστικά!!!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

εγω που δεν εχω αρρωστησει ποτε, αρρωστισα πριν ακομα μαθουμε οτι ημουν εγκυος δεν ειχα καθυστερηση και κολλησα απο τον αντρα μου εκανα 39.6 !!!! κι επαθα σοκ!! δεν το ειχα ξαναδει οταν εμαθα οτι ημουν εγκυος αμεσως το θυμηθηκα (ειχα παρει ευτυχως μονο 2 depon ειμαι κατα των φαρμακων οσο γινεται) ρωτησα τον γιατρο πριν καν με δει μου ειπε οτι εχουμε μια τεραστια χοριακη και κανενα λογο ανυσηχιας (1700 στην εβδομη μερα καθυστερησης) κι οντως ετσι ηταν ολα πηγαν πολυ καλα και το μικρακι μου ειναι υγειεστατο!! οποτε μην ανησυχεις κοπελα μου!!! ολα καλα θα πανε!!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Κοριτσια καλησπερα!Ευχομαι περαστικα στις αρρωστουλες!θυμαστε που αγχωνομουν για τη γριπουλα του συζυγου;Τελικα ηταν ανεμοβλογια. Την προηγουμενη εβδομαδα αγχωθηκαμε πολυ. Τωρα ειναι απυρετος και τα σπυρακια υποχωρουν αλλα θα κανουμε να βρεθουμε 15 μερες. Τι να κανουμε; Τουλαχιστον καλυτερα τωρα παρα μετα που θα γεννηθει η μπεμπουλα.

Ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες να ειναι δυνατες και χαρουμενες!Ολα βρισκουν τη λυση τους :D

αχ και εγω συναχωμενη ειμαι στην 33η... μπουκωμα, βηχας με ντεσιμπελ γαιδουριου και κατι πονοι στο σωμα που και που ... ελπιζω να γλυτωσω τον πυρετο...

me and my men...

Διαφημίσεις

Ο καιρός είναι πολύ περιέργος.... κυκλοφορούν πολλές ιωσεις και πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικές. Εγώ είμαι άρρωστη απο πριν της αποκριές, με πυρετό και βήχα και και.... ο παθολόγος μου έδωσε φάρμακα που η γιατρός μου μου απαγόρεψε να τα πάρω εκτός της αντιβίωσης και το mucosolvan. Με το σιρόπι οκ το πήρα αλλά αντιβιώση που δεν έχω πιει ποτέ στην ζωή μου, δεν ήπια ούτε τώρα.... αλλά μάλλον γι' αυτό ακόμα να συνέλθω...και φυσικά επειδή η κόρη μου απο τον παιδικό φέρνει στο σπίτι ότι ίωση κυκλοφορεί... το παιδάκι μου δεν αφήνει τίποτα να μην το αρπάξει.

.png

.png

• 2 years later...

Καλησπέρα!

Είμαι νέο μέλος στην παρεούλα που έχετε φτιάξει και ο λόγος που σας γράφω ειναι γιατί ένα πρωί ξύπνησα και είχαν πριστεί τα λεμά μου που δεν μπορούσα ουτε το κεφάλι μου να κουνήσω κ είχα έντονο βήχα,πήρα τον γιατρό μου κ μου εδωσε μια αντιβίωση (zinadol) και σιρόπη για τον βήχα (mucosolvan).Θα ήθελα να μάθω αν είχατε κάτι παρόμοιο κ πως το αντιμετωπίσατε και αν υπάρχει ανησυχία για το μωρό.

Σας ευχαριστώ.