Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έγκυος 5η βδομάδα

Recommended Posts

Γράφω και εδώ μήπως και βρω περισσότερες που να έχετε περάσει κάτι παρόμοιο.

Η ιστορία μου έχει ως εξής: μετά από μια αποβολή και μια παλίνδρομη έκανα αρκετές εξετάσεις και αποδείχθηκε ότι είναι πιθανό να έχω πρόβλημα θρομβοφιλίας. Τώρα είμαι έγκυος στην 5η βδομάδα, πονάω αρκετές φορές στην κοιλιά μου και έχω καφέ εκκρίσεις κάθε μέρα και καμιά φορά με την συνοδεία κάτι μεμβρανών (τώρα τελευταία σαν να έχουν σταματήσει). Το παρήγορο είναι ότι έχω καλή εξέλιξη στις μονάδες της χοριακής, αν και αυτό συνέβαινε και στην παλίνδρομη που είχα.

Κάνω ενέσεις με Clexane 0.4ml (ηπαρίνη), παίρνω φυλλικό οξύ και 3 utrogestan την ημέρα. Είχε καμία σας παρόμοια εμπειρία και πως εξελίχθηκε;

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εξέλιξη στην εγκυμοσύνη σου!!!

Εγώ είχα μά αποβολή στην 8η εβδομάδα, είχα πρόβλημα θρομβοφιλίας όπως αποδείχθηκε και στην επόμενη εγκυμοσύνη μου έκανα ενέσεις ηπαρίνης (ινοχέπ 0,45), έπαιρνα σαλοσπίρ των 100,φυλικο και 4 ουτροτζεστάν.

Την 13η εβδομάδα είδα καφέ για μία ημέρα έκατσα στο κρεβάτι για λίγες μέρες.

στη 22η εβδομάδα ξαναείδα καφέκαι λίγο κόκκινο.. όμως όλα πήγαν καλά όπως βλέπεις...

Ευχομαι ό,τι καλύτερο και σε σένα κ αυτή τη φορά να κρα τησεις το μωράκι σου αγκαλιά!! :wink:

D9kvp2.png?3X2batCM

Aggela το καλύτερο θα ήταν να πάρεις τηλέφωνω τον γιατρό σου να τον ρωτήσεις για να σου λυθεί κάθε απορία :wink:

Εγώ είμαι στην 9η εβδομάδα και ακόμα έχω καφέ εκκρίσεις, παίρνω μόνο Felicine, κάποιες φίλες μου μου είπαν οτι είχαν καφέ εκκρίσεις μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης τους,θα πάρω τηλέφωνω τον γιατρό μου σήμερα να δώ τί θα μου πεί και αν θέλεις σε ενημερώνω και εσένα :wink:

Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς :D

Aggela και εγώ είχα μια παλλίνδρομη την 8η εβδομάδα και μετά από εξετάσεις που έκανα για θρομβοφιλία, φάνηκε ότι δεν είμαι θρομβοφιλική αλλά ο παράγοντας MTHR φάνηκε ύποπτος.

Όταν ξαναέμεινα έγκυος έκανα ενέσεις ηπαρίνης μέχρι την 12η εβδομάδα προληπτικά και έπαιρνα φολλικό που παίρνω ακόμη. Τίποτα άλλο. Δεν είδα αίμα ούτε καφέ οπότε δεν χρειάστηκα utrogestan ή κάτι άλλο.

Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά και ανυπομονώ να δω τον μπέμπη μου!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

YIOUPI σε ευχαριστώ μου έδωσες πολύ κουράγιο, να χαίρεσαι το μωράκι σου!

RIA_P ευχαριστώ επίσης, εννοείται ότι είμαι σε επικοινωνία με τον γιατρό μου αλλά δεν μου λέει κάτι παρήγορο, μόνο να περιμένω και θα δούμε, ξέρεις παίζει ρόλο και το επιβαρημένο μου ιστορικό. Ήθελα μια διευκρίνηση για σένα και τις φίλες σου που αναφέρεις, νοιώθατε και πονάκια καθόλου στην κοιλιά ή μόνο τα καφέ; Όποια επιπλέον εξήγηση σου δώσει ο γιατρός σου θα την άκουγα με χαρά.

RIA_P και female με το καλό τα μωράκια σας.

Διαφημίσεις

Aggela μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και σου εύχομαι αυτή η εγκυμοσύνη να πάει περίφημα!Μην αγχώνεσαι για τα καφέ, πολλές κοπέλες τα έχουν στο πρώτο τρίμηνο χωρίς βεβαρημένο ιστορικό, είναι συχνό φαινόμενο!

Επίσης θυμήσου να έχεις καλή ψυχολογία! Θεωρώ ότι η αισιοδοξία και οι θετικές σκέψεις βοηθάνε πολύ!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

RIA_P ευχαριστώ επίσης, εννοείται ότι είμαι σε επικοινωνία με τον γιατρό μου αλλά δεν μου λέει κάτι παρήγορο, μόνο να περιμένω και θα δούμε, ξέρεις παίζει ρόλο και το επιβαρημένο μου ιστορικό. Ήθελα μια διευκρίνηση για σένα και τις φίλες σου που αναφέρεις, νοιώθατε και πονάκια καθόλου στην κοιλιά ή μόνο τα καφέ; Όποια επιπλέον εξήγηση σου δώσει ο γιατρός σου θα την άκουγα με χαρά.

Σε ευχαριστώ πολύ και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κούκλα μου :D

Ναι Aggela μου και πονάκια έχω και τραβηγματάκια και τσιμπηματάκια, όλα αυτά είναι φυσιολογικά εφόσον αλλάζουν όλα μέσα σου :wink:

Να κάνεις θετικές σκέψεις γιατί η κουκιδούλα σου το έχει ανάγκη τώρα :D

Σε ευχαριστώ πολύ και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κούκλα μου :D

Ναι Aggela μου και πονάκια έχω και τραβηγματάκια και τσιμπηματάκια, όλα αυτά είναι φυσιολογικά εφόσον αλλάζουν όλα μέσα σου :wink:

Να κάνεις θετικές σκέψεις γιατί η κουκιδούλα σου το έχει ανάγκη τώρα :D

Αχ τι θέμα θίξατε τώρα.... Και εγώ είμαι στην 4η εβδομάδα και απο την Παρασκευή έχω καφέ εκκρίσεις και δε λένε να σταματήσουν. Ο γιατρός που με είδε τη Δευτέρα είπε ότι είναι φυσιολογικό, είδε και στον υπέρηχο ότι όλα πάνε καλά αλλά εγώ απο την άλλη δεν μπορώ να ησυχάσω με τίποτα.

Γιατί να έχω ακόμα? Πότε θα σταματήσουν? Και αν κάνει λάθος ο γιατρός? Χίλιες σκέψεις τριγυρνάνε συνεχώς στο μυαλό μου. Δεν μπορώ άλλο. Σκέφτομαι να πάω ακόμα και σε άλλον γιατρό να πάρω μια δεύτερη γνώμη γι' αυτά τα καφέ υγρά, τι να πωωωωω...

andromeda εφοσον εχεις αγχος και θες μια δευτερη γνωμη καλυτερα να πας να δεις και τι θα σου πει και ο αλλος.να ηρεμησεις.σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να σταματησει και αυριο κιολας!!!

Διαφημίσεις

Βρε adromeda εσύ δεν νομίζω ότι πρέπει να αγχώνεσαι, βλακείες δεν λένε συνήθως οι γιατροί, εξάλλου αν πρόσεξες εμένα δεν με καθησυχάζει ο γιατρός μου γιατί έχω παρελθόν με αποβολές, αλλιώς ακού και τα κορίτσια παραπάνω που λένε ότι είχαν καφέ και πονάκια και γέννησαν μια χαρά μωράκια! Σου εύχομαι να κάνεις ένα υγιέστατο μωράκι :D

Καλημέρα aggela μου, μίλησα πριν λίγο με τον γιατρό μου για τις καφέ εκκρίσεις και μου είπε οτι εφόσον δεν έχω δεί αιματάκι τα καφέ δεν τον ανησυχούν,σε πολλές εγκυμοσύνες συμβαίνει λέει,είπε επιπλέον να μην κουράζομαι,να αποφεύγω τις επαφές και να ξεκινήσω ξανά τα Utrogestan 2 την ημέρα μέχρι να με δεί στις 26/3 :wink:

Ακούστηκε πάντος καθυσηχαστηκός,αν κάτι τον ανησυχούσε είμαι σίγουρη οτι θα μου το έλεγε :D

Εξάλλου τις καφέ εκκρίσεις τις είχα και τις 3 προηγούμενες φορές που είδαμε το μωράκι μας και όλα ήταν μια χαρά :wink:

Aggela μη μου δίνεις σημασία... ώρες ώρες γίνομαι χαζή ... απο το άγχος. Ξέρω ότι πρέπει να μη δίνω σημασία αφού όλοι λένε ότι δεν είναι τίποτα.

Και έτσι πρέπει να είναι. Λοιπόν τέρμα δε ξαναμιλάω γι αυτό, όπως έρθουν τα πράγματα. Τουλάχιστον μπας και ηρεμήσω γιατί μονο καλό δε μου κάνω...

:)

Φιλάκια σε όλεςςς