Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ψαχνω παιδικο σταθμο στην αρτεμιδα- ραφηνα

Recommended Posts

geia sas!!!!!!!

mia fili mou proteine na ginw melos kai pragmatika vrika poli endiaferousa ayti tin selida gia tous goneis.

exw mia koroula 2misi xronwn kai prosfata metakomisame stin perioxi tis artemidos

.psaxnw gia paidiko stathmo kai ematha kala logia gia kapoio portokali galazio sinefaki stin rafina.

an xserete kati tha ithela na epikoinwnisete mazi mou!euxaristw!!!! :D

lanotte

Διαφημίσεις

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δε γνωρίζω κάτι για το συγκεκριμένο σταθμό. Ξέρω όμως ότι στη Ραφήνα υπάρχει (το ίδιο υπάρχει και στην Παιανία) ένας άλλος ιδιωτικός σταθμός που λέγεται "Το Ρόδινο Τρένο". Είναι στην Λεωφ. Φλέμινγκ 106 και το τηλ. 22940 33618. Δες και το site τους:

http://www.rodinotreno.gr/

Lanotte στέλνω εγώ τον μικρούλη μου στο σταθμό που αναφέρεις και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Για τον άλλο που αναφέρθηκε τον είχα επισκεφθεί (το παράρτημα της Ραφήνας) αλλά δεν μου άρεσε.

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο σαιτ του σταθμού και ότι άλλο χρειαστείς ρώτα με.

Επίσης έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τον δημοτικό σταθμό της Ραφήνας, απλά εμάς δεν μας βολεύει το ωράριο.

xZBdp3.png

Κι εγω γειτονισσα....και ψαχνω κι εγω σταθμο για τα διδυμα μου.

Ο σταθμος "πορτοκαλι-γαλαζιο" ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλος...αλλα αρκετα ακριβος (τουλαχιστον για μενα που εχω 2 παιδια).

Το "Ροδινο Τρενο" εμενα δε μου αρεσε καθολου.

Επισης αλλοι δυο σταθμοι που μου αρεσαν ειναι ο "La Poupette" στην Αρτεμιδα (καθετος στην Αριωνος)

και η "Χιονατη" που ειναι καπου πισω απο το Γεγο στη Λεωφ. Καραμανλη.

Ολοκαινουριος σταθμος, πεντακαθαρος και με τεραστειο κηπο με γκαζον.

Ελπιζω να βοηθησα.

Διαφημίσεις

καλησπέρα εγώ δεν έχω παιδάκι ακόμα για να ξέρω από πρώτο χέρι.

αλλά η αδερφή του άντρα μου που έχει ένα κοριτσάκι 16 μηνών είχε επισκευτεί την χιονάτη που είναι πίσω από τον γέγο στη λούτσα και της άρεσε πολύ.

kalimera efoulaki και νενο!

πήγα και είδα σχεδόν όλους τους σταθμους που μου έχετε προτείνει.

στο "ρόδινο τρένο" δεν με άφησαν να μπω..μου είπαν μόνο μετά απο ραντεβού.

καταλαβαίνω οτι μπορεί να το κάνουν για την ασφάλεια των παιδιών όπως λένε αλλά δεν μου άρεσε καθόλου..μου φάνηκε και λίγο ύποπτο..

Η "χιονάτη" στην Λούτσα μου άρεσε..καινούριο κτίριο με ωραίο κήπο και είναι και κοντά στο σπίτι μου.

αλλά δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της διεύθυνσης.

Στο "πορτοκαλι γαλάζιο συννεφάκι" με ενθουσίασε το κτίριο, με ενημέρωσαν για το πρόγραμμα

που ακολουθουν και γενικα δεν μου φάνηκε πολυ ακριβο (420) για τις παροχες που εχουν..

ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ για την βοήθεια...

:)

lanotte

Στο "πορτοκαλι γαλάζιο συννεφάκι" με ενθουσίασε το κτίριο,

με ενημέρωσαν για το πρόγραμμα που ακολουθουν και γενικα δεν μου φάνηκε πολυ ακριβο (420) για τις παροχες που εχουν..

καλα...για μενα ειναι 420 X 2= 840....βαλε και τα extra μεσα στη χρονια.....ενας μισθος ειναι! :(

Στο La Poupette πηγες?

Κανεναν αλλον ξερεις?

• 1 month later...

γεια σας κοριτσια μενω και εγω στην αρτεμιδα και αποφασισα να γραψω τον μικρο μου στον δημοτικο σταθμο της περιοχης, μου ειχε πει μια γειτονισσα που παει τα διδυμα της εκει οτι ειναι πολλυ ευχαριστημενη και ετσι αποφασισα να τον παω και εγω, πηγα ειδα τον σταθμο δεν μου αρεσε καθολου απ΄εξω αλλα απο μεσα ηταν πολλυ καλος σε δεκα μερες θα ανακοινωσει τα δικαιολογητικα που χρειαζονται και το ωραριο ειναι απο της 7 μεχρι της 16:30 ,με μια μικρη συμμετοχη των 70ευρω κομπλε με τα φαγητα του μεσα.σκεφτομαστε δημοτικο σταθμο λογω οικονομικων καταλαβανεται.

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

KATHI, εχω δει κι εγω το δημοτικο σταθμο της Λουτσας.....και απο εξω δε μου αρεσε καθολου. Δεν εχω μπει ομως μεσα. Εσενα σου αρεσε? Ειναι καθαρος και περιποιημενος? Οι δασκαλες και η διευθυνση πως ειναι? Για πες λεπτομερειες....

Διαφημίσεις

Γεια σας. Είμαι πατέρας μιας κόρης 2 ετών και θα ήθελα να μάθω απο που μπορώ

να πάρω πληροφορίες για τον δημοτικό παιδικό σταθμό της Λούτσας (δικαιολογητικά κλπ)

και που ακριβώς είναι ...επίσης αν μπορείτε πείτε μου τα δικαιολογητικά που ζητάνε.

Ευχαριστώ, καλό απόγευμα.

καλο μεσημερι σε ολους, με πηγε η διευθηντρια μεσα οταν κανανε μαθημα μου εδειξε ολα τα τμηματα 3 σιγουρα, δεν θυμαμαι για τεταρτο, μου ειπε οτι ειναι μεικτα, μαλλον εννουσε ηλικιες οχι φυλο παιδιου, μου εδειξε τις τουαλετες, καθαρα μου φανηκαν ολα, την κουζινα την περασαμε λιγο βιαστηκα απ΄εξω, μωσαικο μεσα παραθυρα καλα ηταν, εξω στην αυλη βγαινουν ανα τμηματα των 20-23 παιδιων, τις δασκαλες δεν τις ειδα καλα αλλα ειδα οτι ηταν νεαρες.περυσι ειχαν αφησει εξω 35 παιδια λογω πληροτητας, αυτο που με χαλασε εμενα λιγο ηταν οτι δεν ειχαν κρεβατακια για τα παιδακια τα κρατανε απο της 7:00-16:30 ξυπνια με δραστηριοτητες δεν εχουν ενα κρεβατακι ουτε για να χαλαρωσουν λιγο.

Γεια σας. Είμαι πατέρας μιας κόρης 2 ετών και θα ήθελα να μάθω

απο που μπορώ να πάρω πληροφορίες για τον δημοτικό παιδικό σταθμό της Λούτσας (δικαιολογητικά κλπ)

και που ακριβώς είναι ...επίσης αν μπορείτε πείτε μου τα δικαιολογητικά που ζητάνε.

Ευχαριστώ, καλό απόγευμα.

καλησπερα, ο σταθμος ειναι στην μερια της παλιας λουτσας στο στενο αναμεσα στα frogys και στην πιτσαρια zio pepe.

πληροφοριες μπορεις να ζητησεις απο τον ιδιο τον σταθμο τις ωρες που ειναι ανοικτος,

εμενα την περασμενη βδομαδα η διευθηντρια μου ειπε οτι σε 10 μερες θα ανακοινωσει τα δικαιολογητικα για τις εγραφες,

πληροφοριακα μου ειπε θελουν βεβαιωση εργοδοτη οτι εργαζομαι, ενσημα του 2009,

την φορολογικη δηλωση που θα υποβαλλουμε τωρα σε αντιγραφο, πιστοποιητικο γεννησης για το παιδι και χαρτι απο τον γιατρο

για την υγεια του τωρα δεν θυμαμαι κατι αλλο, σε λιγες μερες θα τα ανακοινωσει.

Καλησπερα. ειμαι καινουρια. μενω και εγω λουτσα. ψαχνω κ εγω σταθμο για το μονογενη τερατακι μου.

ειναι ο Δημητρης 13 μηνων. ουτε μια στιγμη δεν σκεφτηκα τον Δημοτικο γιατι δεν εχω ακουσει και πολυ καλα πραγματα.

εψαξα ιδιωτικα και εχω βρει 2. το πορτοκαλι γαλαζιο στη ΡΑφηνα και το Ξεκινιμα στο Κορωπι (το οποιο ειναι προτυπο οικολογικο)

και ειμαι ενθουσασμενημε το δευτερο. το απογευμα εχω ραντεβου με τη διευθυντρια για να δει τον στιτσ μου

κ να μας πει αν μπορει να τον παρει. εχει μεσα κ κοινωνικη λειτουργο 1 φορα/μηνα.

το μονο κακο θα πρεπει με χρι Σεπτεμβρη να τον πηγαινοφερνω Κορωπι κ ειναι μονο μεχρι τισ 4.

:rolleyes:

kalimera efoulaki και νενο!

πήγα και είδα σχεδόν όλους τους σταθμους που μου έχετε προτείνει.στο "ρόδινο τρένο"

δεν με άφησαν να μπω..μου είπαν μόνο μετά απο ραντεβού. καταλαβαίνω οτι μπορεί να το κάνουν για την ασφάλεια των παιδιών όπως λένε αλλά δεν μου άρεσε καθόλου..μου φάνηκε και λίγο ύποπτο..

Η "χιονάτη" στην Λούτσα μου άρεσε..καινούριο κτίριο με ωραίο κήπο και είναι και κοντά στο σπίτι μου.

αλλά δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της διεύθυνσης.

Στο "πορτοκαλι γαλάζιο συννεφάκι" με ενθουσίασε το κτίριο, με ενημέρωσαν για το πρόγραμμα

που ακολουθουν και γενικα δεν μου φάνηκε πολυ ακριβο (420) για τις παροχες που εχουν..

καλησπερα lanote. εγω μιλησα χτεσ με πορτοκαλι γαλαζιο κ μου ειπαν 460 + 60 λεοφωρειο. δεν εχω παει να το δω προσωπικα,

μονο φωτο στο σαητ. μπορεις να μου πεις λεπτομερειες σε παρακαλω.

Στη χιονατη που ειναι κ κοντα μου ο διευθυντης ηταν πολυ καλος αλλα δεν μου περνουν τον στιτσ λογω ηλικιας.

το ροδινο τρενο απο το σαητ δεν μου αρεσε καθολου.

αν θες κοιταξε και το <<Ξεκινημα>>, στο κωροπι. ειναι προτυπο οικολογικο, εγω ειμαι ενθουσιασμενη. εχω το απογευμα ραντεβου με την διευθυντρια για να συζητησουμε. www.xekinima.gr

εμεις μετακομισαμε πριν 2 χρονια. ο στιτσ μου ειναι 13 μηνων. μενουμε κοντα. εγω ειμαι πριν τον Μιτεραν

:rolleyes:

Διαφημίσεις

μαριεντινα καλησπερα και καλως ορισες , για τον δημοτικο σταθμο στην λουτσα

μια μαμα μου ειπε οτι ειναι πολλυ ευχαριστημενη και γι αυτο στελνει τα διδυμα της εκει ,

για την χιονατη μια αλλη μαμα μου ειπε οτι δεν ειναι καθολου ευχαριστημενη γιατι ακουσε ασχημα πραγματα απο μια αλλη

και γι αυτο τα στελνει σπατα , οποτε καταλαβενεις οτι ειναι λιγο μπερδεμα η υποθεση η καθε μια τα βλεπει διαφορεικα

και αντε βρες ακρη. εγω τους ειδα τους σταθμους και μου φανηκαν καλοι ομως λογω οικονομικων

θα προτιμησω τον δημοτικο ο οποιος ακουσα οτι θα κανει καινουργιο παραρτημα στον αγιο νικολαο,

αληθεια γιατι θα πας κορωπι? και δεν ρωτας για τα σπατα ή την ραφηνα που ειναι πιο κοντα? απο το να τρεχεις κορωπι καθε πρωι?

λογω οικονομικων θα προτιμησω τον δημοτικο ο οποιος ακουσα

οτι θα κανει καινουργιο παραρτημα στον αγιο νικολαο

Λογω οικονομικων, κι εγω θα τα στειλω σε δημοτικο σταθμο.

Εχθες ανακαλυψα και ενα καινουριο δημοτικο σταθμο στη Χριστουπολη Σπατων...αλλα δυστυχως ΟΥΤΕ εκι εχουν σχολικο.

Δε μπορω να καταλαβω τα παιδακια πως γυριζουν σπιτι τους τα μεσημερια.

Ποσοι γονεις υπαρχουν που σχολανε 2-3 η ωρα το μεσημερι?????

Kathi,για πες λεπτομερειες για τον καινουριο σταθμο στον Αγιο Νικολαο? Ποιος σου το ειπε? Ποτε θα ανοιξει?

Λογω οικονομικων, κι εγω θα τα στειλω σε δημοτικο σταθμο.

Εχθες ανακαλυψα και ενα καινουριο δημοτικο σταθμο στη Χριστουπολη Σπατων...αλλα δυστυχως ΟΥΤΕ εκι εχουν σχολικο.

Δε μπορω να καταλαβω τα παιδακια πως γυριζουν σπιτι τους τα μεσημερια. Ποσοι γονεις υπαρχουν που σχολανε 2-3 η ωρα το μεσημερι?????

Kathi,για πες λεπτομερειες για τον καινουριο σταθμο στον Αγιο Νικολαο? Ποιος σου το ειπε? Ποτε θα ανοιξει?

γεια σου efoulaki μου το ειπαν στο δημαρχειο.στον πρωτο οροφο του κτιριου ειναι ενα γραφειο

οπου μπορεις να παρεις πληροφοριες σε οτι αφορα τα σχολεια τα νηπιαγωγεια και τους παιδικους της περιοχης.

την προηγουμενη βδομαδα που ειχα παει μου το ειχαν πει και θα λειτουργησει απο σεπτεμβριο.

σημερα που περασα απο τον σταθμο εχουν ανακοινωσει τα δικαιολογητικα που χρειαζονται.

καλησπερα lanote. εγω μιλησα χτεσ με πορτοκαλι γαλαζιο κ μου ειπαν 460 + 60 λεοφωρειο.

δεν εχω παει να το δω προσωπικα, μονο φωτο στο σαητ. μπορεις να μου πεις λεπτομερειες σε παρακαλω.

Στη χιονατη που ειναι κ κοντα μου ο διευθυντης ηταν πολυ καλος αλλα δεν μου περνουν τον στιτσ λογω ηλικιας.

το ροδινο τρενο απο το σαητ δεν μου αρεσε καθολου.

αν θες κοιταξε και το <<Ξεκινημα>>, στο κωροπι. ειναι προτυπο οικολογικο, εγω ειμαι ενθουσιασμενη.

εχω το απογευμα ραντεβου με την διευθυντρια για να συζητησουμε. www.xekinima.gr

εμεις μετακομισαμε πριν 2 χρονια.

ο στιτσ μου ειναι 13 μηνων. μενουμε κοντα. εγω ειμαι πριν τον Μιτεραν

μαριεντινα τι εγινε πως πηγε το ραντεβου σου?