Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΑΓΟΡΙ 'Η ΚΟΡΙΤΣΙ? ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΗΣΙΧΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ? ''ΕΣΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?'' ΤΙ? ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ????

ε λοιπον εγω ρωτησα τον αντρα μου να μαθω τι σκεφτεται..

εγω οσο τραβηγμενο και να ακουστει, απο την πρωτη στιγμη ειχα μια σιγουρια!! :lol: στο πρωτο κοριτσι και στο αλλο αγορι..και ακριβως ετσι βγηκαν :shock:

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Στο πρώτο μου παιδί όταν έμεινα έγκυος, αμέσως κατάλαβα πως είναι κορίτσι!!!!

Όποιος μου έλεγε το αντίθετο, τσαντιζόμουνα :lol::lol::lol:

Τώρα δεν είχα τόσο έντονη διαίσθηση, αλλά κάτι μου έλεγε πως θα είναι αγόρι, και είναι!!!!

Πάντως γερά να είναι τα παιδάκια μας αγόρια και κοριτσάκια!!!!!

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Μέχρι τον 2ο μήνα και επειδή είχα μια παλλίνδρομη πριν, με απασχολούσε να είναι καλά το μωρό. Από τον δεύτερο και μετά και ενώ παραμένει προτεραιότητα η υγεία του μπέμπη μου, έλεγα παντού ότι έχω αγόρι. ΚΑι φανταστείτε ότι δεν έχουμε αγόρια στην οικογένεια και η δήλωσή μου ήταν εντελώς βαρυσήμαντη. Στον υπέρηχο και πριν μας πει ο γιατρός το φύλο του λέω 'γιατρε αγόρι είναι'. Δεν ήταν επιθυμία μου, δεν με πείραζε ότι και να είναι...απλά ένστικτο! Και τα μπεμπέ όταν κοίταζα χάζευα τα κοριτσίστικα αλλά κατά βάθος ήξερα ότι δεν με αφορούσαν.

Όπως και να έχει σημασία έχει να είναι καλά το μωρό και το φύλο έχει να κάνει πιο πολύ με τα ψώνια ίσως και πώς θα το αποκαλείς όταν του μιλάς και είναι στην κοιλίτσα!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Κι εγώ λόγω της προηγούμενης παλίνδρομης κύησης που είχα, δεν σκεφτόμουν καν το τι θα ήθελα να είναι το μωρό, είχα τόσο άγχος να πάνε όλα καλά! Γι΄αυτό εκνευριζόμουν όταν όλοι ανεξαιρέτως (εκτός από τη μέλλουσα νονά της) μου έλεγαν ότι είναι αγόρι. Τελικά όταν στον 4ο μήνα το είδαμε το κοριτσάκι μας, διαψεύστηκαν άπαντες (εκτός από την νονά!), και το χαρήκαμε και πολύ με τον άντρα μου που θα έχουμε μια μπουμπούκα!!!!

Qep5p3.pngrWtbp3.png

και στις 2 εγκυμοσυνες με ετρωγε η περιεργεια, δεν ρωτησα όμως ποτε το γιατρο, γιατι ηθελα πάνω απο ολα να ειναι γερα. μαθαμε το φυλο, και στις 2 περιπτωσεις, όταν ακαναμε αμνιοπαρακεντηση. Εχουμε μια κουκλα και περιμενουμε και τη δευτερη!

Διαφημίσεις

• 5 weeks later...

Den anarotiemai- tha mporousame na kseroume alla eipame sto giatro na mi mas to pei!

Arkei na einai gero. mono ayto thelo. Oyte progennitiko elegxo exo kanei opote akoma perissotero h ygeia tou morou einai to mono pou me apasxolei!

04724e2229.png

"What makes the desert beautiful", said the Little prince, "is that somewhere it hides a well."

04724e2229.png

Κι εμένα μετά από την πρώτη παλλίνδρομη, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να συνεχιστεί η εγκυμοσύνη μου με ένα γερό έμβρυο. Είχα και στη δεύτερη κάτι προβληματάκια στην αρχή, που μου θύμιζαν την παλλίνδρομη, οπότε μέχρι τον 4ο μήνα που έστρωσε τελείως δεν είχα μυαλό για πολυτέλειες!! Μετά τον 4ο που πήγαιναν όλα ρολόι και το έμβρυο ήταν γερό κατάγερο, αρχίσαμε να ασχολούμαστε με το φύλο.

Και ο άντρας μου κι εγώ από την αρχή λέγαμε ότι είναι κοριτσάκι, και μάλιστα εγώ, ήμουν και εντελώς σίγουρη!!

Νωρίς - νωρίς μάθαμε ότι είχαμε έναν άντρακλα τελικά!

Το ένστικτό μου ή κοιμόταν ή ασχολούνταν με άλλα σημαντικότερα. Και να πω την αλήθεια, δεν πιστεύω ότι μπορείς να ξέρεις τι έχεις. Απλώς έχεις μια ιδέα και υπάρχουν 50% πιθανότητες να πέσεις μέσα!!!