Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

IKA & ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΝΑΣ & ΠΑΙΔΙΟΥ


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Έχω την εξής απορία: γνωρίζετε που λειτουργούν σταθμοί προστασίας μάνας και παιδιού του ΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη? Επίσης, σε αυτούς τους σταθμούς μπορεί κανείς να κάνει αιματολογικές εξετάσεις χωρίς ραντεβού? Σκέφτομαι να το δοκιμάσω για τις πρώτες εργαστηριακές εξετάσεις της εγκυμοσύνης που είναι και ακριβούτσικες... Τι λέτε? Έχετε σχετική εμπειρία? Αν μπορείτε βοηθήστε με.....

Δεν ξέρω εάν υπάρχει σε άλλο σημείο αυτό το θέμα, αλλά οι τίτλοι (π.χ απορίες, ΙΚΑ, κτλ) είναι πολύ γενικοί και δεν με βοήθησαν να βρω σχετικές δημοσιεύσεις... :oops:

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και τον χρόνο που ελπίζω να μου διαθέσετε!! :D:D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Σταθμο μανας και παιδιου ξερω οτι εχει στο ΙΚΑ Ευοσμου και στο ΙΚΑ Αμπελοκηπων.Για να κανεις αιματολογικες εξετασεις πρεπει να κλεισεις ραντεβου.Ομως θα πρεπει πρωτα να κλεισεις ραντεβου στον γυναικολογο του Σταθμου για να σου τις γραψει και να τις κανεις με το παραπεμπτικο του.Παρολα αυτα ο καθε γιατρος γραφει οτι εξετασεις θελει εκεινος δηλ αν ο γιατρος σου, σου εχει πει να κανεις περισσοτερες δεν ξερω αν ειναι διατεθιμενος ο γιατρος του ΙΚΑ να σου τις γραψει ολες.Ασε που δεν γινονται ολες στο ΙΚΑ-καποιες τις κανεις με παραπεμπτικο του ΙΚΑ σε δημοσιο νοσοκομειο (κατι το οποιο εχει πολυ τρεξιμο).

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα αν το μωρο σου ειναι το πρωτο και εχεις αντοχες πανε στο ΙΚΑ.Αν πας σε ιδιωτικο,τουλαχιστον ζητα αποδειξη για να τη βαλεις στη φορολογικη σου δηλωση.

 

Αν παλι ειναι το δευτερο,λογικα καποιες εξετασεις δεν επαναλαμβανονται (πχ ερυθρα,ομαδα αιματος κλπ).Οποτε πανε στο ΙΚΑ να σου γραψει οσες σου γραψει και τις υπολοιπες καντες σε ιδιωτικο.Εγω στον μπεμπη μου ετσι εκανα και ζητουσα παντα αποδειξη...

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, παράρτημα μάνας και παιδιού έχει και στην Δελφών (δίπλα από το ΚΕΠ) καθώς επίσης στην Τούμπα(Λαμπράκη) και στην Τριανδρία.

Τώρα για τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις σχετικά με τον γυναικολόγο δεν έχω ιδέα. Να φανταστείς ότι εγω δεν γνώριζα καν ότι ο σίδηρος κ.τ.λ δίνονται δωρέαν από το ΙΚΑ. ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΗ!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αυτός ο σταθμός Μάνας και Παιδιού όσον αφορά τις εγκυμοσύνες δεν κατάλαβα ποτέ την σκοπιμότητα του.

Αν έχεις τον γιατρό που δουλεύει εκεί προσωπικό σου γιατρό έχει καλώς.Αλλιώς......

Εγώ που έπαιρνα χωριστά φολικό οξύ και σίδηρο όταν πήγα μία φορά για να τα γράψω ήθελε σώνει και καλά να μου γράψει ένα σκεύασμα που τα περιείχε και τα δύο.Και επειδή δεν δεχόμουν βριστήκαμε και έφυγα.

Πολύ τις χάρηκα τις υπηρεσίες τους :lol::lol:

ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...