Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

κοριτσια ετοιμαζομαι κι εγω να βαφτισω την μπουμπου μου τον Ιουλιο.

το εξοχικο μας εχει μεσα εκκλησακι και θα γινει εκει η βαπτιση οποτε σκεφτομαστε να κανουμε εκει και τη δεξιωση μιας και ο χωρος ειναι μεγαλος αλλα και για οικονομικους λογους.

Εχει κανει καμια σας κατι τετοιο?συμφερει?εχετε καμια προταση?

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Διαφημίσεις

εμείς κάναμε κατι αντίστοιχο μια μέρα πριν το γάμο (έθιμο τρικάλων). φυσικά κόστισε αρκετά για τα δεδομένα της περιοχής. τώρα όμως που το συγκρίνω με την άθήνα (θα κάνουμε βάπτιση εδώ), η όλη κατάσταση ήταν τσάμπα.

έχω ψάξει παρα πολύ όσον αφορά τη δεξιώση μετα τη βάπτιση. σε ταβέρνες ξεκινάς απο 20ε, σε κτήματα απο 35ε, σε κτήματα που απλά νοικιάζουν το χώρο 1500, σε ορθιο μπουφέ εξω απο εκκλησία 15ε.

τελικά κλείσαμε σε κτήμα και θα φέρουμε δικό μας κατεριγκ. ποσα χρήματα σκοπεύεις να διαθέσεις κατ'άτομο; αν θες μπορω να σου προτείνω κάποια. έκανα μεγάλη συλλογή βλέπεις!!!!!

εμείς κάναμε κατι αντίστοιχο μια μέρα πριν το γάμο (έθιμο τρικάλων). φυσικά κόστισε αρκετά για τα δεδομένα της περιοχής. τώρα όμως που το συγκρίνω με την άθήνα (θα κάνουμε βάπτιση εδώ), η όλη κατάσταση ήταν τσάμπα.

έχω ψάξει παρα πολύ όσον αφορά τη δεξιώση μετα τη βάπτιση. σε ταβέρνες ξεκινάς απο 20ε, σε κτήματα απο 35ε, σε κτήματα που απλά νοικιάζουν το χώρο 1500, σε ορθιο μπουφέ εξω απο εκκλησία 15ε.

τελικά κλείσαμε σε κτήμα και θα φέρουμε δικό μας κατεριγκ. ποσα χρήματα σκοπεύεις να διαθέσεις κατ'άτομο; αν θες μπορω να σου προτείνω κάποια. έκανα μεγάλη συλλογή βλέπεις!!!!!

Ευχαριστω πολυ rita! :D σκευτομουν 20-30 για μπουφε η 20 και κατω για κοκτειλ. Μηπως ειμαι πολυ αισιοδοξη??? :lol::lol: Αν εχεις κατι κατα νου ειμαι ολο αφτια ( μαλλον ματια :D) Αν θες στειλε τα με πμ.

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008