Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μου είπαν πως στα Αηδονάκια στο Μαρούσι υπάρχουν δραστηριότητες για πολύ μικρά παιδάκια, όπως η κορούλα μου. Γνωρίζει κανείς αν είναι αλήθεια, ώστε να μην ταλαιπωρούμαστε τσάμπα; Εχετε πάει τα παιδάκια σας; Τώρα που ανήγει ο καιρός θέλω να την πηγαίνω βολτούλες σε μέρη που θα διασκεδάζει και όχι μόνο σε πλατείες, όπου πίνουμε εμείς το καφεδάκι μας κι εκείνη χαζεύει τον κόσμο :wink:

Διαφημίσεις

Βέβαια. Εγώ την πάω πολύ συχνά και είναι υπέροχα. Ακόμα καλύτερα όταν καλοκαιριάσει τελείως είναι και οι καθημερινές τα απογεύματα. επίσης ωραίο είναι και το kidom στο allou fun park

γνωστός μου μου είπε ότι αυτός που έχει το αλλού φαν πάρκ έχει και αυτό και έχει πάνω κάτω τα ίδια παιχνίδια και γλιτώνεις αυτό τον πανικό που γίνεται στο αλλού φαν παρκ αλλά δεν έχω πάει ακόμα.....ίσως από την άλλη βδομάδα πάμε και θα σου γράψω εντυπώσεις γιατί και στο kidom στο allou που πάμε για την ηλικία του Κυριάκου μου έχει μόνο 4 παιχνίδια (αυτό με τα ελεφαντάκια, ένα αλλο με το τρενάκι της amita, το καρουζέλ και τα συγκρουόμενα) και όλα τα άλλα είναι για παιδάκια άνω των 4 ετών που δεν χρειάζονται επίβλεψη ενήλικα οπότε δεν λέει τόση ταλαιπωρία για 4 μόνο παιχνίδια.

ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΒΕΒΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ. ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 32 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

μαριαλίνα σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!!!θα πάω τότε την άλλη βδομάδα να ευχαριστηθεί και λίγο ο μικρός μου γιατί μας έφαγε η κλεισούρα

Διαφημίσεις

Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ KIDOM. EMENA ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΟ KIDOM ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ

• 1 year later...

Καλημέρα,

αγόρασα δυο εκπτωτικά κουπόνια απο το GoldenDeals για τα Αηδονάκια στο Μαρούσι, έχω δύο παιδάκια, ένα αγοράκι 7ετών κ ένα κοριτσάκι 18μηνών. Επειδή δεν έχω πάει ποτέ εκεί, ο γιός σίγουρα θα βρει δραστηριότητες να κάνει... η κορούλα όμως θα βρει κάτι να κάνουμε ή θα πάει χαμένο το κουπόνι;;;;

• 2 weeks later...

Μια χαρά θα περασει και το μεγάλο σου παιδί. Είναι σουπερ για τα μικρά αλλά 7 χρονών χωραει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και θα περάσει τέλεια!! Να πάτε οπωσδήποτε!!