Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

"χάντρες του κόσμου";;;

rita-

Recommended Posts

έχει ωραία πραγματακια, δε λέω, αλλά εχει ψωνίσει καμια σας; είναι στη θεσσαλονίκη βλέπεις....είναι όπως φαίνονται στην ιστοσελίδα ή να το ξεχάσω;

Διαφημίσεις

http://www.hantrestoukosmou.gr

αλλά ύστερα απο που είπε η σοφία, αρχίζω να το ξανασκέφτομαι. ήδη έχω τηλ΄3φορές για να βρω την υπεύθυνη για να συνεννοηθώ για τα δείγματα, έστειλα και μήνυμα αλλά ακόμα τίποτα....

στην αθήνα μένω...που να κοιτάξω για ξύλινα αξεσουάρ;

Τώρα που το είδα στην φώτο εκεί που λέει υποκαταστήματα το θυμήθηκα.

Είχα πάει απέναντι που έχει προσκλητήρια και πήγα και στις χάντρες.

Λοιπόν οι παρατηρήσεις μου ιδιες με της Σοφίας σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση μιας και εγώ δεν πήρα τίποτα.

Μπήκαμε και ούτε σημασία, συνέχιζαν να κάθονται πίσω από τον πάγκο του και να φανταστείς ότι ανεβήκαμε μόνοι στο πατάρι να δούμε και τα υπόλοιπα.

Από ποικιλία μην τρελαθείς...

Μετά από εκεί πήγα και στο στενάκι όπως είναι τα γκούντις στην Αγίας Σοφίας δεξιά στην οδό Καστριτσίου και αν θυμάμαι καλά έχει δύο καταστήματα.

Σοφία αυτό που λες εσύ πού είναι γιατί από αύριο αρχίζω εντατικά το ψάξιμο;

Διαφημίσεις

LA-DI-DA εχει ενα ακριβως πισω απο το μαγαζι "Χαντρες του κοσμου" που πηγες αλλα δεν εχω ψωνισει απο εκει.Και ενα εχει στη Δημητριου Γουναρη (Πλατεια Ναυαρινου) αρκετα χαμηλα κοντα στο υψος της Τσιμισκη (ειναι ακριβως μπροστα στα ανακτορα του Γαλεριου).

Παρηγγειλα προσφατα,οχι τηλεφωνικως,μου τα εστειλαν σχετικα γρηγορα.Απλα αλλα λεφτα υπολογισα και αλλα μου βγηκαν.Αν παραγγειλεις μεσω διαδικτυου υπολογισε και τον φορο.Κατα τα αλλα ,μια χαρα ηταν.Οπως φαινονταν στην φωτο ετσι ηταν.Αλλα για 500 τεμ. χαντρες τα 37 ευρω μου φανηκαν πολλα στο τελος.