Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σκιτσάκια προσκλητηρίων βάπτισης

ΚυριακήΜ

Recommended Posts

Γεια σας,βαπτίζω την μπεμπούλα μου και θα κάνω μόνη μου τα προσκλητήρια.Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να βρώ τα σκιτσάκια που μπαίνουν στα κείμενα των προσκλητηρίων όπως το ρολόϊ,την εκκλησούλα , το γλυκάκι,και τους γονείς σαν μικρά ανθρωπάκια?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Αχ! ωραίο θέμα γιατί ψάχνω και εγώ. Εννοείς θα κάνεις το κείμενο και κάποιες λέξεις θα τις αντικαταστήσεις με σκιτσάκια ε; Θα κοιτάξω τι έχω και θα σου πω

το κακό ειναι οτι αυτα ειναι ασπρομαυρα...

απο clipart μαλλον θα ειναι καλυτερα!!

ξερεις τι ειναι clipart? ( συγνωμη που σε ρωταω αλλα δεν ξερω την σχεση σου με υπολογιστες..)

http://office.microsoft.com/el-gr/clipart/default.aspx

αν δεν βρεις κατι που σου αρεσει, στειλε μου pm και θα στο φτιαξω εγω....

(εχω παντα ορεξη για τέτοια!!!!)

Ρίξε μια ματια εδω http://www.dafont.com/search.php?psize=m&q=KIDS

αυτά μπορείς να τα χρωματίσεις όπως μια γραμματοσειρά...δηλαδή 1 χρώμα μόνο και στο εσωτερικό μένουν λευκά (για το word αναφέρομαι)

το κακό με το clipart ενώ έχει ωραία σχεδιάκια,και μπορείς να τα επεξεργαστείς καλύτερα,είναι ότι δεν μπορείς να το βάλεις το σχεδιάκι εκεί ακριβώς που θες..μένει κάποιο κενο (πάντα αναφέρομαι στις δοκιμές και στις ικανότητες τις δικές μου...)

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

Διαφημίσεις

το κακό με το clipart ενώ έχει ωραία σχεδιάκια,και μπορείς να τα επεξεργαστείς καλύτερα,είναι ότι δεν μπορείς να το βάλεις το σχεδιάκι εκεί ακριβώς που θες..μένει κάποιο κενο (πάντα αναφέρομαι στις δοκιμές και στις ικανότητες τις δικές μου...)

Δοκίμασες να αλλάξεις τη διάταξη; 'Ανοιξε την καρτέλα μορφοποίηση και πήγαινε στη διάταξη. Στις επιλογές για προχωρημένους παίξε λίγο με τις διάφορες επιλογές και ρυθμίσεις μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

*

δεν θυμαμαι ακριβως πως το λεει αλλα αν στις ιδιοτητες βαλεις να μπαινει το clip art πισω απο το κειμενο, μπορεις να το βαλεις όπου θελεις....

ακομα και εντελως πισω απο το κειμενο!!!

δεν θυμαμαι ακριβως πως το λεει αλλα αν στις ιδιοτητες βαλεις να μπαινει το clip art πισω απο το κειμενο, μπορεις να το βαλεις όπου θελεις....

ακομα και εντελως πισω απο το κειμενο!!!

θα το δοκιμάσω σε λίγο καιρό γιατί εχω αλλάξει υπολογιστή και δεν πήρα τα αρχεία μου ... ευχαριστώ πολύ...

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png