Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟ


Recommended Posts

Σχετικα με την εγγραφη των παιδιων στο παιδικο σταθμο η στο δημοτικο

αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει νομος ο οποιος να διευκολυνει την εργαζομενη μητερα να γραψει το παιδι σε οποιο σχολειο η παιδικο την εξηπηρετη απο την εργασια της καθως το ωραριο των σχολειων διαφερει απο περιοχη σε περιοχη ευχαριστω :mad:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ο νόμος ορίζει ότι το παιδί θα πάει σχολείο βάσει του τόπου κατοικίας του. ο τόπος κατοικίας του πιστοποιείται από λ/σμους ΔΕΚΟ που θα προσκομίσουν οι γονείς....

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Στο δημοτικό σχολείο που πηγαίνει η κόρη μου μετά από συνεννόηση με το Σύλλογο και τη διεύθυνση του σχολείου αποφασίστηκε το ολοήμερο να τελειώνει κατά τις 4:30 για να διευκολύνει τις εργαζόμενες μητέρες. Μήπως να ρωτήσεις αν γίνεται και στο δικό σας σχολείο;

Ένα παιδί σου ζωγραφίζει τη μέρα με χαρούμενα χρώματα. Ένα παιδί σου κουβεντιάζει, και νομίζεις πως κάτι διαφορετικό συμβαίνει στον κόσμο. Σου τραγουδά και θαρρείς πως είσαι ακόμα παιδί. Σου φέρνει μια σακούλα γέλιο και σου την αδειάζει απλόχερα μπροστά σου. Μα εκείνο που πραγματικά κερδίζεις από ένα παιδί είναι ο άδολος τρόπος που σκέφτεται.

Link to comment
Share on other sites

Σκεψου απλα οτι τα σχολεια της καθε περιοχης λειτουργουν με βαση το ποσα παιδια εχει η εκαστοτε περιοχη. Και οσο αυξανεται ο πλυθυσμος γινονται προσπαθειες να κτιστουν νεα κτιρια και να ιδρυθουν νεα σχολεια ωστε να καλυθφουν οι αναγκες του πλυθυσμου.

Αν ολοι περναμε τα παιδια μας και τα πηγαιναμε στο σχολειο της περιοχης που δουλευουμε σιγουρα θα υπηρχε προβλημα.

Θα ηταν ιδανικο βεβαια ο καθενας να πηγαινει το παιδι του σε οποιο σχολειο θελει αλλα για να σου φερω ενα παραδειγμα, θα σου πω οτι η περιοχη που μενω εχει 8 δημοτικα.. Τα 2 θεωρουνται "καλα σχολεια" και τα υπολοιπα απο μετρια εως κακα.. Αν ο καθενας πηγαινε οπου ηθελε θα ειχαμε 2 σχολεια που τα παιδια δεν θα χωρουσαν και τα υπολοιπα 6 θα ηταν αδεια γιατι δεν θα πατουσε κανεις. παρολα αυτα υπαρχουν τροποι να γραψεις το παιδι σου οπου θελεις.. Απλα δηλωνεις αλλη διευθυνση (μιας φιλης πχ.) φροντιζεις να πηγαινει στην διευθυνση της ενας λογαριασμος τηλεφωνου για του λογου το αληθες και δηλωνεις οτι φιλοξενησε στο σπιτι της γιατι εισαι σε διασταση με τον αντρα σου..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ dora...θα τη βρω την ακρη δεν υπαρχει περιπτωση και ειδικα τωρα που πηρα χαμπαρι οτι ακομα και για να βαλεις το παιδι σου στο σχολειο πρεπει να λειτουργηση το μεσον...και μιλαμε οτι διεκδικεις τα αυτονοητα...οσο για το 2 σχολεια ειναι καλα και 6 χαλια,και αυτο ειναι απαραδεκτο.οφειλουν ολα τα σχολεια να παρεχουν την σωστη εκπαιδευση στα παιδια μας....το σχολειο που με στελνουν κανονικα ειναι 5 τετραγωνα πιο κατω απο το σπιτι μας και εχω σχολειο που ειναι στο διπλανο τετραγωνο....και γιαυτο ειπα αν εχω το δικαιωμα νομιμα οπου με εξηπηρετη εφοσον εργαζομαι και τελειωνω μετα και απο της 5 τη δουλεια μου....εφοσον ομως θελουν να λειτουργουμε ολοι με αθεμιτα μεσα καλως........

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...