Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σκέψεις....

Recommended Posts

Είμαι μανούλα, είμαι εργαζόμενη, είμαι σύζυγος, είμαι γυναίκα, είμαι αδύναμη, είμαι κατάκοπη, είμαι ευτυχισμένη, είμαι μόνη, είμαι είμαι είμαι είμαι...

Είμαι λίγο απ'ολα... Είμαι όμως λίγη...

Είμαι σίγουρα λίγη για το παιδάκι μου, που είναι 5 μηνών και κάτι, και τους τελευταίους 2 μήνες μεγαλώνει με τη γιαγιά του. Το βλέπω περίπου 4 ωρες τη μέρα και τα Σαββατοκύριακα.

Είμαι σίγουρα λίγη για τον άντρα μου, που τους τελευταίους 2 μήνες είναι φανερά παραμελημένος απο εμένα παρότι ποτέ δε γκρινιάζει γι΄αυτό.

Είμαι λίγη στη δουλειά μου, αφου ολο το 8ωρο εχω το μυαλό μου σε χιλια δυο πράγματα παράλληλα με την εργασία μου.

Αυτες είναι απλώς κάποιες σκέψεις που μπορώ να κάνω μονο μαζί σας...

Διαφημίσεις

Είσαι μανούλα, είσαι εργαζόμενη, είσαι σύζυγος, είσαι γυναίκα, είσαι αδύναμη, είσαι κατάκοπη, είσαι ευτυχισμένη, είσαι μόνη, είσαι είσαι είσαι είσαι...

Είσαι λίγο απ'ολα... Είσαι όμως και άνθρωπος...

Είσαι η καλύτερη μαμά για το παιδί σου γιατί θα έδινες και τη ζωή σου για χάρη του, γιατί κάνεις ό,τι μπορείς για το καλό του, γιατί είσαι ο κόσμος όλος στα μάτια του...

Είσαι η καλύτερη σύζυγος για τον άντρα σου γιατί του χάρισες το πολυτιμότερο δώρο, γιατί ξέρει πως τώρα θα είναι 2ος στις προτεραιότητές σου και γιατί αν δε συμφωνούσε με αυτό, τότε θα γκρίνιαζε...

Είσαι μια εργαζόμενη μητέρα που αν έβαζε τη δουλειά της πάνω από την οικογένειά της, τότε καλύτερα να μην έκανε οικογένεια!

Καλή μου, είσαι ήρωας! Και σίγουρα δεν είσαι λίγη!!

Είσαι μανούλα, είσαι εργαζόμενη, είσαι σύζυγος, είσαι γυναίκα, είσαι αδύναμη, είσαι κατάκοπη, είσαι ευτυχισμένη, είσαι μόνη, είσαι είσαι είσαι είσαι...

Είσαι λίγο απ'ολα... Είσαι όμως και άνθρωπος...

Είσαι η καλύτερη μαμά για το παιδί σου γιατί θα έδινες και τη ζωή σου για χάρη του, γιατί κάνεις ό,τι μπορείς για το καλό του, γιατί είσαι ο κόσμος όλος στα μάτια του...

Είσαι η καλύτερη σύζυγος για τον άντρα σου γιατί του χάρισες το πολυτιμότερο δώρο, γιατί ξέρει πως τώρα θα είναι 2ος στις προτεραιότητές σου και γιατί αν δε συμφωνούσε με αυτό, τότε θα γκρίνιαζε...

Είσαι μια εργαζόμενη μητέρα που αν έβαζε τη δουλειά της πάνω από την οικογένειά της, τότε καλύτερα να μην έκανε οικογένεια!

Καλή μου, είσαι ήρωας! Και σίγουρα δεν είσαι λίγη!!

συμφωνώ απόλυτα!!!

Διαφημίσεις

:wink: Ευχαριστώ πολύ.

Απλως σκέφτομαι καμιά φορά οτι μετα άπο μερικά χρόνια θα νοιώθω οτι δε τους χάρηκα όσο θα ήθελα.

Προσπαθώ πάντως να περνάω το λίγο χρονο που έχω οσο πιο ποιοτικά γίνεται.

:wink: Ευχαριστώ πολύ.

Απλως σκέφτομαι καμιά φορά οτι μετα άπο μερικά χρόνια θα νοιώθω οτι δε τους χάρηκα όσο θα ήθελα.

Προσπαθώ πάντως να περνάω το λίγο χρονο που έχω οσο πιο ποιοτικά γίνεται.

καλημερα και απο εμενα.

καλυτερα λιγος και ποιοτικος-δημιουργικος χρονος με τα παιδια μας παρα πολυς και ανουσιος .

παντως απο το σταδιο το τηψεων μην στεναχωριεσαι ολες οι νεες μανουλες το περνανε.

μερα με την μερα θα βρισκεις ολο και περισσοτερο χρονο για να περνας με το αγγελακι σου,ειναι αρχη ακομα.[/b]

εισαι ΕΙΜΑΣΤΕ σπουδαίες!

συμφωνώ με ντιντι!

την έχω περάσει και εγώ αυτή τη φάση. και ξέρεις κάτι; στα παιδιά μου, τον άντρα μου και μένα δεν μας έχει μέινει ο χρόνος που χάσαμε όταν εγώ πήγαινα να δουλέψω και τις άφηνα στη γιαγιά, μας έχει μείνει ο χρόνος που μοιραστήκαμε, οι λίγες εκδρομές που πήγαμε, οι αγκαλιές που κάναμε, τα λόγια που ανταλλάξαμε, η αγάπη που δώσαμε και πήραμε!!!!! όλα καλά λοιπόν, με το χρόνο θα με θυμηθείς. χαμογέλα!

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

Εισαι η καλυτερη μανουλα για το παιδακι σου !!!!!!!! αυτο να το 3ερεις για παντα , για αυτο θα σε λατρευει το μικρο σου για μια ζωη , κι η καλυτερη γυναικα για τον αντρα σου για αυτο και ειναι μαζι σου και δεν παραπονιετε για τιποτα , επειδη σε αγαπαει και 3ερει τι προσφερεις καθημερινα σε εκεινον και το παιδακι σας.