Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καλησπέρα...

Recommended Posts

Έχω να γράψω πάρα πολυ καιρό και μου λείψατε.

Το μικρό μου δόξα τον θεό είναι πολύ καλά έχουμε φτάει αισίως στα 4κιλά, είναι βέβαια λιγάκι νευρικό παιδάκι αλλά είναι πολύ χαριτομένη συνέχεια μάζι της ασχολούμαστε. Άρχισε να λέει το (αγκού) και βγάζει κραυγούλες.

Το μόνο κουραστηκό της υπόθεσης είναι πως ξυπνάει το βράδυ ακόμη και η ώρα είναι λίγο βάρβαρη αλλά ευτηχώς με βοηθάει και ο άντρας μου.

Α! κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω μας έχουν πέσει αρκετά μαλλάκια ξέρετε περίπου πόσο καιρό κανουν τα καινούρια μαλλιά να βγούν?

Διαφημίσεις

καλώς την!!!!

χαίρομαι που είστε καλά και που το μικρό γατόνι μεγαλώνει και σας ξατρελαίνει :lol::lol::lol::lol:

εμάς μας έπεσαν πολλάααααααα μαλλάκια,για περίπου 2μήνες.μετά βγαίνουν πάλι.μην σε απασχολεί,είναι απόλυτα φυσιολογικό..

να μας λες νέα σου!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα gatoni!!!!!παρακολουθουσα συνεχωσ την ιστορια εσενα και του μικρου γατακιου σου !!!ειλικρινα χαιρομαι πολυ που ειστε κι οι δυο μια χαρα!!!!!πηγε κιολασ 4 κιλακια!!μπραβο σασ!!συντομα θα δεισ οτι θα ξεπερναει η αναπτυξη του τα τελειομηνα μωρακια!!!!να ειστε παντα καλα!!!!

Tara μου δυστυχώς βλέπουμε πολλά να φτυνόμαστε να μην πέσουμε σε τομάρια :twisted::twisted: Εγώ έχω τέλειες σχέσεις με τα πεθερικά μου και ευτυχώς για φαντάσου να ήταν να μην πω κι εγώ μόνη μου εδώ να μου κάνουν τη ζωή πατίνι;Αλλά κι εγώ είμαι εντάξει μαζί τους και το σημαντικότερο δεν έχει αλλάξει η σχέση γονιών και παιδιού γιατί ότι δεν σ'αρέσει να σου κάνουν δεν πρέπει να το κάνεις :roll::roll:

Έχω να γράψω πάρα πολυ καιρό και μου λείψατε.

Το μικρό μου δόξα τον θεό είναι πολύ καλά έχουμε φτάει αισίως στα 4κιλά, είναι βέβαια λιγάκι νευρικό παιδάκι αλλά είναι πολύ χαριτομένη συνέχεια μάζι της ασχολούμαστε. Άρχισε να λέει το (αγκού) και βγάζει κραυγούλες.

Το μόνο κουραστηκό της υπόθεσης είναι πως ξυπνάει το βράδυ ακόμη και η ώρα είναι λίγο βάρβαρη αλλά ευτηχώς με βοηθάει και ο άντρας μου.

Α! κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω μας έχουν πέσει αρκετά μαλλάκια ξέρετε περίπου πόσο καιρό κανουν τα καινούρια μαλλιά να βγούν?

Γεια σου Gatoni. Χαρηκα παρα πολυ που εμαθα νεα σας για το παιδακι σας! Και εμας η μικρή εχει καραφλιασει και συνεχίζει να καραφλιάζει!! Από οτι εχω δει από τα ανηψια μου τα μαλάκια μπορεί να συνεχίσουν να πεφτουν και μεχρι τον 6ο!! :shock::shock: Αντε να περασει ο καιρός να βγαλουνε μαλακια γιατί η δικιά μου ειναι σαν μοϊκανος!!( Μονο στην κορυφη και στη χαιτη εχει μαλια πια, γυρω γυρω καραφλα :lol::lol: !!).

Διαφημίσεις