Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΡΕΜΑ PENATEN


Recommended Posts

Πήρα την κρέμα συγκάματος PENATEN και μόλις την είδε η μαμά μου, μου είπε ότι αυτή χρησιμοποιούσε και σε μας αλλά έχει κορτιζόνη. Στα συστατικά που διάβασα δεν είδα κάτι τέτοιο αλλά λέτε....Μήπως ξέρει καμμια μανούλα?

s-age.pngs-age.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Δεν έχει κορτιζόνη.

Αντιγράφω από ένα site τα συστατικά της

Medicinal Ingredients: hamamelis extract .527%, zinc oxide 18.724%

Non-medicinal Ingredients: panthenol 1.055%, allatonin 0.211%, cetylpyridinium chloride 0.106% in Penaten Cream base.

 

http://www.germandeli.com/pecr16.html

Link to comment
Share on other sites

Κι εμενα μου ειχαν δωσει απο το Ιασω, και μαλιστα για πολυ καιρο αυτην χρησιμοποιουσα.. Γενικα απο οτι ειδα ολα τα προιοντα της εχουν καλο ονομα...

oaiqp2.pngm9YLp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγώ χρησιμοποιώ όλη την σειρά της Penaten και είμαι πάααρα πολύ ευχαριστημένη,. Μια φορά του έβαλα άλλη κρέμα (ας μην πω μάρκα ) που του είχε πάρει η μαμά μου και το παιδί συγκάηκε. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλα δεν την αλλάζω με τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Καλη ειναι η ΡΕΝΑΤΕΝ αλλα ειναι σα στοκος (και οχι, δεν εχει κορτιζονη)... δοκιμασε αν θελεις την Bepanthol για τα συγκαματα, ειναι τελεια!

 

jena πρέπει να λες την παλιά στο τενεκεδένιο κουτάκι, τώρα κυκλοφορεί με κανονική υφή απαλή σε πολύ μεγάλη πλαστική συσκευασία.

 

Κι εγώ αυτήν χρησιμοποιώ και δεν συγκάηκε ποτέ η μικρή.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα

 

λοιπον εγω χησιμοποιω την πενατεν στο τσιγγινο και ειναι πολυ καλη η αλλη που λεει κρεμα συγκαματος και ειναι σε σωληναριο και ειναι πιο πολυ σαν κρεμα

εχει πιο ωραια υφη αλλα εχει parabens δυστυχως .

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλη ειναι η ΡΕΝΑΤΕΝ αλλα ειναι σα στοκος (και οχι, δεν εχει κορτιζονη)... δοκιμασε αν θελεις την Bepanthol για τα συγκαματα, ειναι τελεια!

 

Την ίδια γνώμη έχω και εγώ. Χρησιμοποιώ Bepanthol και είμαι πολύ ευχαριστημένη. :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

 

53d74c016a.png

 

Together we stand, divided we fall...

Link to comment
Share on other sites

Εμείς χρησιμοποιούμε την baby cream της frezyderm.Είναι πολύ καλη αλλα λίγο ακριβή θα έλεγα. Απο το Ιασώ μας έδωσαν την penaten, αλλα ο παιδιατρος μου έγραψε να πάρω και της frezyderm την οποία εγώ είχα ήδη πάρει γιατί την ήξερα απο τις φίλες μου που την έβαζαν στα μωρά τους.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Link to comment
Share on other sites

Και εμένα στο Ιασω μου έδωσαν τα PENATEN αλλά δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένη. στην αρχή χρησιμοποίησα κάποια αλλά προϊόντα που είχα πάρει εγώ στον μπέμπη μου.. όταν κάποια στιγμή χρησιμοποίησα της PENATEN το μωρό συγκαηκε και με το σαμπουάν μου έβγαλε νινιδα .Από τότε δεν τα ξαναχρησιμοποίησα ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κι εμένα η κουνιάδα μου πριν από κάποιους μήνες με είχε ρωτήσει το ίδιο πράγμα, εάν δηλ. η Penaten έχει κορτιζόνη. Και είχα κοιτάξει κι εγώ τα συστατικά να βεβαιωθώ. Επειδή ακριβώς δεν είδα κάτι δεν ανησύχησα. Τώρα που διάβασα το ποστ κάπως προβληματίστηκα, αλλά για να λέτε οι περισσότερες πως δεν έχει , υποθέτω πως το έχετ ψάξει.

Η αλήθεια είναι πως κι εμένα με έχει καταβολέψει. Δεν βάζω συνέχεια αλλα μόλις παρουσιάσει κάτι, όπως είπατε, αμέσως εξαφανίζεται. Έχω να φανταστείτε και της frezzyderm και νομίζω πως δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα, αν και ακριβή.Εκτός κι αν είναι η ιδέα μου.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 χρόνια μετά...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ. Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΝΑΣ, ΠΛΑΙΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΣΤΕΓΝΩΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑ, ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΡΕΜΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ WELLEDA ΜΕ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ, ΒΑΖΩ PENATEN.ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕ ΑΝ Η PENATEN ΕΧΕΙ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. Η SUDOCREAM ΕΧΕΙ 15% ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. Η PENATEN ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 18%. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΟΝΟ ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ WELLEDA ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

καλημέρα......

μήπως η παιδίατρός σου έχει μπερδέψει τον ψευδάργυρο με τα παραμπένς ...! πουθενά δεν έχω δεί έρευνα για ορμόνες και ψευδάργυρο και μάλιστα αντίθετα θεωρείται καλό τo zinc. 

Που βρήκε αυτη την έρευνα θέλω να ξέρω.

Μάλλον τα παραμπένς εννοούσε. Εγώ θα την έπαιρνα ξανά τηλέφωνο να την ρωτήσω μήπως εννοούσατε τα παραμπένς?  

όπως και να έχει, η οδηγία να μη χρησιμοποιείς χημεία είναι καλή, γιατί καμία ανάγκη δεν υπάρχει για κρέμες άσπρες παρά μόνο αν υπάρχει ήδη κάποιο συγκαμα που το χρειάζεται κ είναι ενεργό.

το ελαιόλαδο και η κεραλοιφη  είναι ότι καλύτερο κ φτάνουν 100% για την πρόληψη. Επίσης κ ένα σεσουάρ δίπλα στην αλλαξιέρα, αν βλεπεις κατι να παει να ξεκινήσει. . 

 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...