Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποντιακη βαφτιση

sandy8

Recommended Posts

κοριτσια θελω τη βοηθεια σας, προκειται να βαφτισουμε το αγορακι μας τον Μαιο αλλα επειδη ειμαστε ποντιοι θα ηθελα να μου πειτε καμια ιδεα σχετική με ποντιακο θεμα, βασικα θελω να κανω μονη μου τις μπομπονιερες εχετε καμια ιδεα???

Διαφημίσεις

κοριτσια θελω τη βοηθεια σας, προκειται να βαφτισουμε το αγορακι μας τον Μαιο αλλα επειδη ειμαστε ποντιοι θα ηθελα να μου πειτε καμια ιδεα σχετική με ποντιακο θεμα, βασικα θελω να κανω μονη μου τις μπομπονιερες εχετε καμια ιδεα???

εγω δεν ειμε ποντια αλα τρελενωμε για τα ποντιακα τραγουδια οταν τα ακουω πεταω!!!

τη θα ελεγεσ να εκανεσ με ποντιακ λιρα μπομπονιερεσ;; αν εβισκεσ μινιατουρεσ θα εβαζεσ τουλι με καραμελεσ σμαρτισ η κουφετα καιμια ωραια κορδελα φιογκο

θα ειταν πολυ προτοτιπη!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Θα μου άρεσε τα βαφτιστικά να ήταν η παραδοσιακή στολή με τη βράκα και το μαντήλι, το έχω δει σε βάφτιση με κρητική στολή και ήταν το θέμα συζήτησης για πολύ καιρό!!!

Τώρα για μπομπό... δε μου 'ρχεται κάτι... να έφτιαχνες βράκα και να τη γέμιζες κουφέτα? Ωραία ιδέα και η λύρα, μήπως όμως έρχεται ακριβά?

aPiIp2.png AMd6p2.png

ετσι ακριβως ειναι vana μου κι εγω τη λυρα ειχα σκεφτει αλλα βγαινει πολυ ακριβα κι εγω θα εχω 350 ατομα στη βαπτιση και οπως καταλαβαινεις δε συμφερει οικονομικα, να σου πω την αληθεια μου αρεσε αυτο με τη ποντιακη στολη αλλα και παλι πρεπει να το συζητησω με τους δικους μου να δω αν συμφωνουν...για προσκλητηριο θα τον ντυσω ποντιο και θα βγουμε φωτο...

Διαφημίσεις

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΛΑ ΚΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝAΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ..ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ YOUTUBE.COM KAI ΠΑΤΑ TASOS KIKI ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..

Ωρε γλέντι που έγινε!

ΠΟΛΥ μου άρεσε! Μπράβο σου που έκανες παραδοσιακό γάμο!

Κουκλάρα είσαι κοπέλα μου φτου φτου φτου! :D

Λέω τώρα εγώ, μήπως να έφτιαχνες κάποιο παραδοσιακό ποντιακό γλυκό για μπομπονιέρα?

Ή έτσι κι αλλιώς θα φτιαχτεί κάτι τέτοιο?

aPiIp2.png AMd6p2.png

Τι ωραιος γάμος!!!Και θα συμφωνησω με την vana, κουκλαρα εισαι και το νυφικο πανεμορφο!!Αν και δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν ξερω ποιο άλλο συμβολο εκτος απο τη λυρα που λες θα μπορουσες να χρησημοποιησεις, ηθελα να σου πω οτι βρισκω πολυ ωραια την ιδεα σου!Με το καλο η βαπτιση! :)

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα καλα σας λογια... εκτος απο τη λυρα μπορουσα να κανω και νταουλακια ποντιακα αλλα ρωτησα κι εμαθα κανουν 3 ευρω το ενα και για τα ατομα που θα εχω δε συμφερει, ειμαι στο ψαξιμο ακομα ουφ..

Διαφημίσεις

Αχ σε ζηλευω...

Εμενα ειναι η καταγωγη μου Ποντια και το μονο που μπορεσα να κανω ηταν να φερω ενα ποντιακο συγκροτημα να χορεψει στο γαμο μας...

Θα σου προτεινα περαν του να γραψεις τις προσκλησεις στα ποντιακα... Οι μπουμπουνιερες σου να ειναι απλες με ενα ποντιακο γλυκο και μια ευχη στα ποντιακα...

Αν χρειαστεις βοηθεια πες μου και θα ψαξω κι εγω οτι μπορω...

Να ζησετε και να ειστε ευτυχισμενοι με το παιδακι σας!

... θα είσαι πάντα υπεύθυνος γι'αυτό που έχεις εξημερώσει ...

ax zazazou σε ευχαριστω πολυ δε ξερω αν ειδες το γαμο μας και πηρες μια μικρη γευση, ετσι θελω και τη βαφτιση. Καλη η ιδεα με τα ποντιακα λογακια αλλα για ποντιακο γλυκο μονο τα ωτια υπαρχουν αν τα γνωριζεις αλλα δε μου αρεσουν για να τα κερασω στην εκκλησια νομιζω οτι θα ειναι πολυ λιγα, ασε που μετα την εκκλησια θα παμε να φαμε σε μια ποντιακη ταβερνα οποτε ετσι κι αλλιως θα φανε εκει ωτια και οτι αλλο ποντιακο φαγητο κ γλυκο υπαρχει. Αν μπορεις να ψαξεις κατι σχετικα με τον ποντο μπομπονιερα η προσκλητηριο θα σου ημουν πολυ ευγνωμων, φιλια

Διαφημίσεις

• 3 years later...

κοριτσακια μου γλυκα ναμαι και εγω......sandy8 και εγω ακριβως το ιδιο πραγμα θελω να κανω...ΜΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΑΦΤΙΣΗ...θα γεννησω τον ιουνιο και απο τωρα ψαχνω θεματακια να με βοηθησουν..δυστυχως δεν εχει και πολλα ...αν βρηκες κατι καπου ειδοποιησε με ...ποντιακη στολη για βρεφος παντως βρηκα εκκλησια βρηκα βιντεο και φωτογραφο βρηκα...μπουμπουνιερες δεν βρηκα ακομα....εσυ τελικα τι εκανες?