Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ-ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ

ελισσαβετ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ..ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΙΔΕΕΣ ..ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΠΡΕΛΟΚ ΜΕ ΝΕΡΑΙΔΕΣ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.. Α! ΚΑΙ ΚΟΥΤΙΑ ΕΠΙΣΗΣ...ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ? :lol:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ..ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΙΔΕΕΣ ..ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΠΡΕΛΟΚ ΜΕ ΝΕΡΑΙΔΕΣ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.. Α! ΚΑΙ ΚΟΥΤΙΑ ΕΠΙΣΗΣ...ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ? :lol:

αναλογοσ ποσεσ θεσ

εγω που κιταξα να τησ φτιαξω καλιτερα με σημφερη να τησ αγορασω

1.50 θα κανει η μπομπο και 1,44 το προσκλιτιριο

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Εθεωρω ενας συνδιασμός των 2 ειναι καλή περιπτωση...Πάρε τα υίκά απο κάποιον που ξερει για να σου δειξει και πως να τα φτιάξεις και κάτσε αφου θες και εχεις χρονο και ξεκινα...

Να θυμάσαι πως δεν ειναι ΤΟΣΟ ευκολο οσο το βλέπεις...Την εχω πατησει κάποιες φορές που ειπα πως θα βοηθησω σε παρομοια εγχειρηματα φιλες μου και στην παλιότερη μου δουλειά, και αλλάξα πολλές φορες γνωμη...

Να σου πώ κάτι παρομοιο...ειπα να φτιάξω ενα στεφάνι απο οριχαλκο για το σαλόνι μονη μου γιατι οτι ειδα ηταν πάνω απο 200 ευρώ...

Πήγα σε σεμινάριο το παρακολουθησα, πήρα ολα τα υλικά και αρχισα κουτσά στραβά να το φτιάχνω...

Αποτέλεσμα...να κάψω τα χερια μου να τα τριπίσω να κάνω 1 βδομάδα να το τελειώσω και τελικά οταν ρωτησα τον ευτό μου πόσο κοστιζει...μου απάντησα...600 ευρώ!!!!!!!!Χωρις υπερβολή...Τοσο κοστολόγισα τον χρονο μου αλλά και την ταλαιπωρια μου, τα χερια μου τα καψιματά μου... :D:D

Σε μερικά πράγματα το κερδος ειναι πολύ μικρό...Ενημερώσου και αποφάσισε...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Εθεωρω ενας συνδιασμός των 2 ειναι καλή περιπτωση...Πάρε τα υίκά απο κάποιον που ξερει για να σου δειξει και πως να τα φτιάξεις και κάτσε αφου θες και εχεις χρονο και ξεκινα...

Να θυμάσαι πως δεν ειναι ΤΟΣΟ ευκολο οσο το βλέπεις...Την εχω πατησει κάποιες φορές που ειπα πως θα βοηθησω σε παρομοια εγχειρηματα φιλες μου και στην παλιότερη μου δουλειά, και αλλάξα πολλές φορες γνωμη...

Να σου πώ κάτι παρομοιο...ειπα να φτιάξω ενα στεφάνι απο οριχαλκο για το σαλόνι μονη μου γιατι οτι ειδα ηταν πάνω απο 200 ευρώ...

Πήγα σε σεμινάριο το παρακολουθησα, πήρα ολα τα υλικά και αρχισα κουτσά στραβά να το φτιάχνω...

Αποτέλεσμα...να κάψω τα χερια μου να τα τριπίσω να κάνω 1 βδομάδα να το τελειώσω και τελικά οταν ρωτησα τον ευτό μου πόσο κοστιζει...μου απάντησα...600 ευρώ!!!!!!!!Χωρις υπερβολή...Τοσο κοστολόγισα τον χρονο μου αλλά και την ταλαιπωρια μου, τα χερια μου τα καψιματά μου... :D:D

Διαφημίσεις

Συμφωνω με την aggeloudia..καμια φορα παρασυρόμαστε θέλοντας να κερδίσουμε και δεν βλέπουμε ότι κάτι έτοιμο ίσως να μας κόστιζε λιγότερο..αποφάσισε σε τι τιμές θες να κινηθείς..ψαξε τιμές σε καταστήματα..υπάρχουν και μπομπονιέρες μια χαρα περιποιημένες απο 1 ευρώ η μία..Αν ψαξεις, δεν σου αρεσουν αυτα που θα βρεις και νομιζεις οτι σου βγαινει οικονομικοτερα τότε προσπαθησε μόνη σου!

Επισης πρεπει να εχουμε υποψην οτι οι καταστηματαρχες, αγοραζουν τα υλικά πολυ φθηνοτερα απο εμας μιας και περνουν μεγαλες ποσοσοτητες χονδρικής.Δεν ξερω ακριβως ποσο φθηνότερα αλλα σίγουρα ένας καταστηματαρχης που θα σου φτιάξει πχ την μπομπονιερα και δεν χτυπαει γενικα τις τιμές του αφου περνει πολθ πιο χαμηλα τα υλικά ακόμα και να προσθεσει χρηματα για τον κόπο του το πιθανοτερο να σου κοστισει λιγοτερο απο να το φτιαξεις εσυ!Μια καλη έρευνα παντως σε μαγαζια για έτοιμα και μπομπονιέρες θα σε πείσε για το τι σε συμφερειι! :wink:

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Εχει δικιο η Μαριαλενα...

Με την γενική αναδουλειά που υπάρχει θα βρεις καλά πράγματα σε καλές τιμές...

Το φαντάζεσαι ευκολο αλλά θελει να πιάνουν τα χερια σου και να ξερεις απο που θα πάρεις την πρωτη υλη, φθηνά και οικονομικά...Πράμα δυσκολο...

Την πάτησα στον γάμο μου και ειπα να μην το ξανακάνω... Και δεν το ξανακανα...στην βάπτηση συνεργάστηκα και το αποτέλεσμα ηταν εντυπωσιακό και δεν ξεπετώθηκα, οπως συνεβει στον γάμο...που κάποια πράγματα γιναν σαλάτα και τα πλήρωσα ακριβά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...