Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γλυκό κουταλιού αντί παστάκι

nikol28

Recommended Posts

Πείτε μου τη γνώμη σας

θέλω αντι παστάκι να κάνω βαζάκι με γλυκό κουταλιού, θα έχουμε χώρια μπομπονιέρα...

λέτε να δείξει άσχημο και να φανεί ότι έχουμε 2 μπομπό ???δεν θέλω να φτιάξω παστάκι ,νομίζω ότι θα δείξει καλύτερα του κουταλιού

και η βάφτιση θα είναι και σε περίοδο νηστείας οπότε βολεύει :wink:

αλήθεια πόσο κοστίζει περίπου ξέρετε?

Διαφημίσεις

Kαλημέρα Νιkol28, επειδή έχω δει γλυκό του κουταλιού σε βάφτιση σχετικά πρόσφατα σε πληροφορώ ότι φαίνεται πολύ ωραίο. Σίγουρα βολεύει απο άποψη νηστείας και είναι και όμορφο, δεν ξέρω αν συμφέρει όμως απο άποψη τιμής. Δεν γνωρίζω καθόλου πόσο έχει. Φαντάζομαι όμως οτι θα ναι ακριβούτσικο (μια και πληρώνεις την συσκευασία που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι και γυάλινη).

«Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος, αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει». Ramsey Clark

Θα μπορούσες να το φτιάξεις το γλυκάκι, θα σου έρθει πολύ φθηνότερα!

Νομίζω κι εγώ ότι θα σου βγει ακριβότερα από το πατσάκι (αν το αγοράσεις)

Με το καλο!!!

tMGVp2.png bg1132613.jpg

Μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου!!!!

Έχουμε και λέμε

Αγοράζεις βαζάκια, κουταλάκια και κορδέλες, ύφασμα της επιλογής σου, γλυκό κουταλιού σε ότι γεύσεις θέλεις... τα ετοιμάζεις και τελείωσε η υπόθεση!!!

Θα είναι πολύ ωραίο να τα φτιάξεις μόνη σου!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια δεν έχω χρόνο να τα κάνω ...και θα χρειαστώ 250 κομμάτια, είναι αρκετά και έχω τόσες εκκρεμότητες...η βάφτιση είναι στις 22 μαρτίου...

αν κάποια κοπέλα έχει αγοράσει ας μου πεί τιμούλα όπως και αν κάποια κοπέλα έχει φτιάξει μόνη της ας μου πεί πόσο της στοίχισε έτσι ώστε αν συμφέρει να δώ τι θα κάνω :wink:

α και αν είναι για να τα φτιαξω εγώ , το γλυκο του κουταλιού θα το αγοράσω έτσι ???? γιατί για να φτιάξω δεν υπάρχει περίπτωση :wink: θα συμφέρει ?????

Εγώ είχα φτιάξει βαζάκια στον γάμο μου και τα μοίρασα μετά στην δεξίωση. Είχα φτιάξει γύρω στα 450 βαζάκια. Τα βαζάκια τα είχα βρει γύρω στα 0,18-0,19 λεπτά το τεμάχιο και το γλυκό (είχα επιλέξει σταφύλι) αν θυμάμαι καλά γύρω στα 7-8 ευρώ το κιλό (με κάθε επιφύλαξη γιατί πέρασε και ο καιρός).. Πήρα μετά πανάκι (σαν τσουβαλάκι σε κίτρινο χρώμα), κορδελίτσα και έβαλα και από ένα λουλουδάκι πάνω. Έγιναν καταπληκτικά και σαν σύνολο νομίζω ότι βγήκε γύρω στα 250-300 ευρώ. Αλλά σου λέω για 450 βαζάκια..

Επειδή δεν έχεις και πολύ χρόνο στη διάθεση σου, εκτός και άν δεν έχεις να κάνεις και τίποτα άλλο, εγώ θα σου πρότεινα να τα αγοράσεις! Μην αγχωθείς έξτρα και γι αυτό! :?

«Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος, αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει». Ramsey Clark

και εγω αγοραστο πηρα λογο χρονου, 1,60

για ποσα μλ μιλας ομως? με το κουταλακι μαζι?

και ναι ειναι τελειο το γλυκακι, αναρπαστα εγιναν!

Xμμ... τώρα θα σε γελάσω, δεν θυμάμαι..

Πάντως ήταν το μικρό βαζάκι. Κουταλάκι δεν έβαλα, τα τοποθέτησα στο τραπέζι στην δεξίωση δίπλα από το πιάτο του καθενός. Όποιος ήθελε τα έτρωγε εκεί αλλιώς το έπαιρνε μαζί του. Τώρα αν θέλεις κάποιος να τα μοιράσει στη βάπτιση μπορεί να βάλει κουταλάκι έξτρα.

Πάντως εμένα κορίτσια μου είχαν βγει στη μισή τιμή..

Ένα Σάββατο μαζευτήκαμε 5-6 άτομα (μαμάδες και θείες) και τα τελειώσαμε. Κουραστήκαμε λίγο, αλλά χαλάλι. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Κάποια στιγμή θα βάλω και φωτο να δείτε..

Διαφημίσεις

τη Νικολ ρωταω για να κανω συγκριση το 1,5 που γραφει

εγω 1,6 τα βρηκα στην ηλιουπολη το μεγαλο βαζακι με κουταλακι

οι τιμες φτανουν και ξεπερνουν τα 2,5 αλλου και ειναι φυσικα τελειως πιασωκωλε

το καλυτερο σιγουρα ειναι να ειναι απο δικα μας εστω και με lidl αλλα εχει πολυ βαβουρα

kKZUp2.png

http://www.sintagigiagias.gr/products.asp?k=21&newquery=1

κωδικός 1-0755 1,70 μικρό βαζάκι με το κουταλάκι και πολύ πολύ ωραίο γλυκο!!!!!

Και δεν φαίνεται σα να έχεις δύο μπομπο....

Εγώ από αυτούς παρήγγειλα το γλυκάκι!

Μπορώ εγκυημένα να πω ότι το Βύσσινο τους είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ.

Δεν τρώω γλυκά, δεν μου αρέσουν!!!!

Αυτό το δοκίμασα σε βάπτιση και έβαζα στοίχημα ότι το είχε φτιάξει η μητέρα του φίλου μου (χρυσοχέρα γυναίκα)... μέχρι που μου έδωσαν την διεύθυνση.

Τώρα ως προς την ποσότητα, αυτό είναι σχετικό.

Εγώ θεωρώ ΠΟΛΥ τα 170, πάρα πολύ.

ΚΙΕΓΩ ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΘΑΚΑΝΩ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ 1,55 ΤΑ 100 ml ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΕΤΟΙΜΟ ΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

Διαφημίσεις

ΚΙΕΓΩ ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΘΑΚΑΝΩ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ 1,55 ΤΑ 100 ml ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΕΤΟΙΜΟ ΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

μπορείς να μου πείς απο ποιο μαγαζί ?

εγώ κορίτσια πήγα σ' ένα ζαχαροπλαστείο και είδα το βαζάκι το μικρό( το πιο μικρό είναι των 40μλ ??? ) με ότι γλυκό θέλω μου είπαν και είχε κουταλάκι και το είχαν μέσα σε πουγκί ροζ οργαντινέ δεμένο με μια πεταλουδίτσα...η τιμή μου είπαν 1,50

νικόλ μου μια χαρά μου φαίνεται το 1,50..

τα παστάκια πόσο περίπου στοιχίζουν το ένα??

και εγώ βαζάκια με γλυκό θα κάνω,μάλλον κεράσι..αλλά λέω να τα φτιάξω μόνη μου

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

νικόλ μου μια χαρά μου φαίνεται το 1,50..

τα παστάκια πόσο περίπου στοιχίζουν το ένα??

και εγώ βαζάκια με γλυκό θα κάνω,μάλλον κεράσι..αλλά λέω να τα φτιάξω μόνη μου

τα παστάκια αν και δεν ρώτησα πρέπει να κάνουν γύρω στα 0,70...εκεί κάπου...

χ8ες που μπήκα sto elxis για να δώ τα υλικά για να το φτιάξω μόνη μου , είδα ότι μου βγαίνει 1,20 χωρίς κορδελίτσα και καρτελάκι με το όνομα...

βρήκα βαζάκι με μέλι και κάρύδι, κουταλάκι, και πουγκάκι οργάντζα...

άρα αν είναι με συμφέρει να τα πάρω έτοιμα γιατί ουσιαστικά αν πάρω και κορδέλα και να εκτυπώσω χαρτάκι με όνομα θα μου βγεί άντε στο 1,40 οπότε τα παίρνς έτοιμα με 1,50 και τελείωσε :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...