Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν μου κανουν τα παπά μου!!

salted_sugar

Recommended Posts

Επειδή ούτε στην αναπτυξη ειμαι, ουτε ψίλωσα, επειδή είμαι 4 μήνες άνεργη και αποκλείεται να έχουν πρηστεί τα πόδια μου απο την ορθοστασία, επειδή επίσης δεν ειμαι γενικα και τόσο ορθια που πάλι να δικαιολογειται το γεγονος αυτό και επειδή δυστυχώς δεν είμαι έγγυος.. Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατι δεν μουκάνουν τα παπούτσια? Απο το λύκειο φοράω το 41 νουμερο στα κανονικά και 42 στα αθλητικά... Δεν μου κάνει τίποτα, Πρεπει να βρω 41 νουμερο που να ναι μεγάλη φορμα για να βρω να μου κάνει ή να παραγγέλνω σε όποιον πηγαινει εξωτερικο ή Αθηνα να μου φέρει μπαλαρίνες νούμερο 42... Έχετε καμια ιδέα για το συμβαίνει? Δεν είναι τόσο τραγικο το θέμα, αλλα ειλικρινα δεν μπορω να βρω παπουτσια για να βάλω...Κυκλοφορώ με κάτι μοκασινια σχεδον ορθοπαιδικα και όποτε πάω σε΄χώρο που φαίνομαι τα βγάζω και βάζω κανονικά παπύτσια... !

Διαφημίσεις

Aν δεν είναι θέμα εγκυμοσύνης κι ορθοστασίας, μήπως είναι θέμα κιλών? Δηλαδή μήπως έβαλες κάποια κιλά και πάχυνε το κουντεπιέ (coup de pieds) οπότε άλλαξες και νούμερο? Υπάρχει η περίπτωση να έχεις και κατακράτηση υγρών για κάποιο λόγο.

Grow up and get a life!

κ εγω γλυκια μου ειχα το ιδιο προβλημα, αλλα λογο εγκυμοσηνης....

ακομη κ τωρα 3 μηνες μετα την γεννα, τα ποδια μου ειναι πρησμενα ...

αγορασα ενα ζευγαρι ορθοπεδικες μποτες που πανε σχεδον με ολα τα ρουχα.... που εχουν μεγαλη φορμα!!! φοραω Νο 41

line_flow_rose_beg_minie_time_1227934800_text_e720ecf0eff5ecf0effd20ece1f22c20e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν.. Σημερα ειχα παει να κανω καθαρισμο προσώπου. Και με το που καθομαι σε αυτο το κρεβατοκαρεκλοεπιπλο που σου κανουν την θεραπεία, βγάζω τα παπούτσια μου και ζηταω συγγνωμη με το στυλ, μιση ντροπη δικη μου, μιση ντροπη δική σου..

Ειχα να κανω καθαρισμο απο πέρυσι, και μου λεει η κοπέλα... Ντέσσυ, εχεις πολυ τριχοφία στο πρόσωπο, το εχεις παρατηρήσει? Λεω όχι... Και μου λεει δεν πας να κανεις μια εξεταση θυροειδη? Βρε λετε να εχει καμια σχεση?

H κατακράτηση υγρών έχει σχέση με τον θυρεοειδή. Πιστεύω όμως πως δεν έχεις τίποτα. Τα σοβαρά συμπτώματα του θυρεοειδούς είναι τρέμουλο στα χέρια, εφίδρωση, εφιάλτες/αϋπνίες, ίλιγγος, απώλεια/απόχτηση κιλών.

Grow up and get a life!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...