Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Tελικα αλλαξαν τα σχεδια..Μια μικρη βοηθεια please...

korinaki

Recommended Posts

Kοριτσια ηταν να βαπτισουμε τον μικρο μας στο κτημα που καναμε τον γαμο μας αλλα τελικα δεν θα μπορεσουμε να κανουμε εκει την βαπτιση:( κι ετσι ψαχνω για ενα εκκλησακι στην Αθηνα,γραφικο,μικρο,ομορφο...Μπορειτε να με βοηθησετε?

Διαφημίσεις

Όταν λες Αθήνα εννοείς την ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου; Σου γράφω για μερικές εκκλησίες που είχα πάει σε μυστήριο τόσο βάπτισης όσο και γάμου και μου άρεσαν πολύ.

Το εκκλησάκι που βρίσκεται απέναντι από την Ακρόπολη μέσα στο άλσος (δεν θυμάμαι πως το λένε αλλά είναι μικρό και υπέροχο)

Αγιος Φίλιππας Νίκαιας (εκκλησάκι στην κορυφή ενός μικρού λόφου που τα μυστήρια γίνονται έξω σε ένα υπερυψωμένο βάθρο μέσα σε θόλο από πρασινάδες)

Αγιος Χριστόφορος Δαφνί (μέσα στα πεύκα, ούτε πολύ μικρή ούτε μεγάλη εκκλησία, με πολλά σκαλιά και ωραίο περιβάλλον)

Προφήτης Ηλίας λόφος Χαϊδαρίου (στην κορυφή του λόφου, μικρό εκκλησάκι, τα μυστήρια γίνονται έξω αλλά και μέσα αν ο καιρός δεν το επιτρέπει, με φοβερή θέα σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά).

Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα επανέλθω.

Καλημέρα

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Και σε ενα εκκλησακι στο αλσος Ν.Φιλαδελφιας που ειχα παει ηταν πολυ ωραια, δεν θυμαμαι βεβαια το ονομα της εκκλησιας, αλλα φανταζομαι ολο και καποια μαμα θα το ξερει να μας βοηθησει :D

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για την βοηθεια σας! :D Καπου διαβασα οτι ωραιο εκκλησακι ειναι και στο Λυκαβητο.Το εχετε υποψην σας?Επισης και για ενα εκκλησακι στον Καρεα..?

Διαφημίσεις

Αγία φωτεινή Ιλισσού! Είναι επί της οδού Καλλιρόης πίσω απο τους στήλους ολυμπίου Διός αλλά δεν φαίνεται απο το δρόμο αν δεν το ξέρεις! Εγώ είμαι της περιοχής οπότε παντρεύτηκα εκει και τώρα έκλεισα και τη βαφτιση :D Είναι μέσα σε αλσάκι και έχει μεγάλα πλακοστρωτα σκαλια για να φτασεις στην είσοδο,,, τελεια!!!

ΤΟ εκκλησάκι στο Λυκαβητο ειναι τελειο!!Δεν εχω παει σε μυστηριο εκει αλλα μιλαω για τον χώρο γενικά..Επισης μου αρέσει και το εκκλησάκι απναντι απο την Ακροπολη και η εκκλησια του Αγ. Κωνσταντινου στη γλυφάδα..Το τελευταιο το επελεξα και εγω βεβαια όχι γιατι σαν χωρος ήταν η πρωτη μου επιλογη όσο γιατι με βολευε η αποσταση..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Maggie και εγώ στην Παλαιοπαναγιά έχω κλείσει να βαφτίσω την μπουμπού μου τον Ιούλιο..Είναι και κοντά με τον προαστιακό.... και πολύ γραφικό και αρχαίο!!!!! (από τον 11ο αιώνα) Ο ιέρέας π. Κωννος πολύ καλός!!!!

έχει και εξωτερικό χώρο για να δώσω ένα γλυκό!!!!

Lvek.jpg.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια νομιζω πως βρηκα το τελειο εκκλησακι για την βαφτιση του μικρου!Ειναι η μονη Καισαριανης και βρισκεται μεσα σ ενα καταπρασινο τοπιο!Αυτο που μου αρεσε πολυ ειναι οτι νομιζεις πως εισαι εκτος Αθηνων,οτι εχεις παει μια εκδρομη στο βουνο!Ειναι τελεια!!Τωρα σκεφτομαι την διακοσμηση του χωρου..Μπορω αραγε να βαλω και τραπεζι ευχων?Καμμια ιδεα για την διακοσμηση γενικα?

Διαφημίσεις

η μονή καισαριανής είναι πάρα πολύ όμορφη!!!!Δυστυχώς (ή ευτυχώς...)δεν τελούνται μυστήρια...

επίσης αυτό τον καιρό γίνονται έργα ανακαίνισης και μετά το πάσχα θα είναι επισκέψιμη...

(το τηλέφωνο της μονής πάντως είναι 2107236619 αν θέλεις να ρωτήσεις και μόνη σου)

Η ύπαρξή μας είναι αποτέλεσμα των πράξεών μας ...

Παλαιοπαναγία στην Κάντζα. Πέτρινο, γραφικό, με δέντρα

Αυτο θα προτινα κι'εγω!!!! Εκει παντρευτηκα....απιστευτο, γραφικό, ησυχο...και με πολύ καλό παπά (το μονο που τον νοιαζει ειναι να μην γίνεται φασαρία την ώρα του μυστηρίου...)

Οταν εκανα τον γαμο ήταν η εποχή που τους απαγορευαν να κανουν catering στην αυλή. Εχει ενα φανταστικό χώρο ιδανικό για φαγητό στο όρθιο όμως.

Εγω εκανα τραπεζι στην Παλλήνη στο κτήμα Λωλου.

Διαφημίσεις

η μονή πεντέλης είναι όμορφη ,αλλά "βαριά",πολύ επιβλητική...

τώρα δηλ στην παλαιοπαναγίτσα επιτρέπεται το catering?(αν ξέρεις και συγνώμη που σε κουράζω...)

Μπα δεν νομίζω, εκτος κι'αν αλλαξαν τα σχεδια της μητροπολης. Κρίμα πάντως γιατι ειναι εκπληκτικό το σημείο.

Παρε ενα τηλέφωνο να ρωτησεις δεν χανεις τιποτα, τωρα που "δυσκολεψαν" οι καιροι ισως να κανουν "εξαιρεσεις" :wink:

η μονή καισαριανής είναι πάρα πολύ όμορφη!!!!Δυστυχώς (ή ευτυχώς...)δεν τελούνται μυστήρια...

επίσης αυτό τον καιρό γίνονται έργα ανακαίνισης και μετά το πάσχα θα είναι επισκέψιμη...

(το τηλέφωνο της μονής πάντως είναι 2107236619 αν θέλεις να ρωτήσεις και μόνη σου)

Τωρα μου εκοψες τα φτερα.. :cry::cry::cry: Γιατι δεν τελουνται μυστηρια εκει?Δεν λειτουργει η εκκλησια?

η εκκλησία λειτουργεί κάθε 21 Νοεμβρίου που γιορτάζει. Θεωρείται αρχαιολογικός χώρος (έχει είσοδο) και προφανώς για να τον προστατέψουν δεν τελούν μυστήρια.

Το έχω ψάξει αρκετά ,είναι από τα αγαπημένη μου μέρη στην ελλάδα ,εκεί ήθελα να παντρευτώ...(το 2002)

και φέτος ξαναέκανα μια προσπάθεια για την βάπτιση της μικρής μου κόρης αλλά έφαγα πάλι πόρτα...

Kοριτσια ξερετε αν στο εκκλησακι στο Λυκαβητο εχει χωρο για τραπεζι εξω για να δωσουμε γλυκακια,κι αν δεχονται γενικα την διακοσμηση?Και με το παρκιν επισης τι γινεται?

Kοριτσια ξερετε αν στο εκκλησακι στο Λυκαβητο εχει χωρο για τραπεζι εξω για να δωσουμε γλυκακια,κι αν δεχονται γενικα την διακοσμηση?Και με το παρκιν επισης τι γινεται?

κορινακι

εχει μεγαλο χωρο για στολισμο και για τραπεζι ...και απο parking ειναι ικανοποιητικα...(ε,καποιοι θα περπατησουν 2-3 λεπτακια).οσο για τον στολισμο ειμαι σχεδον σιγουρη πως επιτρεπεται εκτος αν αλλαξε κατι τωρα τελευταια...(ο παπουλης εκει ειναι απιστευτα καλος και συζητησιμος...)

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...