Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

cine cerameikos... το χω δοκιμασει και εμεινα πολυ ικανοποιημενη. Πολθ συζητησιμοι και ευελικτοι στα μενου με προσιτες τιμες.

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

η υπευθυνη λεξεται ρομινα παραθυρα. Επειδη εχουμε συνεργαστει παραπανω απο μια φορες, μπορεις αν χρειαστεις κατι να χρησιμοποιησεις το ονομα μου. μη διστασεις να προτεινεις αλλαγες στο μενου, ειναι πολυ συζητησιμοι. Επισης δεν ξερω αν εχεις χωρο και θες μονο φαγητο, αλλα εχουν και ωραιους χωρους στον εθνικο, απεναντι απο το ζαππειο. Εγω εκανα το γαμο μου εκει καλοκαιρακι και ηταν τελεια.

Διαφημίσεις

τσεκαρε και τους χωρους που συνεργαζεται το συγκεκριμενο catering. Δουλευει και με κτηματα. Μπορει να βρεις κατι οικονομικοτερο

το οικονομικοτερο ειναι στα 35ε (κτημ & catering). πολυ καλη τιμη, αλλα μας αρεσε περισσοτερο το κτημα χατζηγακη. φυσικα αν δε βρω catering με 25ε (πολυ χλωμο το κοβω), θα κλεισουμε αλλου....

εχω και τον dj να προσθεσω στα εξοδα

μονο το catering αμα το δουλεψεις καλα το μενου μπορει να σου βγει σ αυτους ανετα γυρω στα 25€. Εμενα στο γαμο μου βγηκε γυρω στα 20 ευρω χωρις το χωρο, μπουφε. Οχι σερβιριστο.

σοβαρά μιλάς;;;μακάρι να μου βγει τόσο και μένα. έχω επικοινωνήσει με πολλά catering, το χαμηλότερο ήταν 27ε. σαφώς καλή τιμή αλλα εγω έχω και το 2000 απο το ενοικιο του κτήματος. για το τραπέζι δε θελουμε να δώσουμε πάνω απο 4300. αυτό που επιδιώκω είναι το 4000...

μόλις που τηλ απο το catering!!το πολύ μέχρι αύριο θα έχω τιμές μου είπαν!

Έχω να σου συστήσω το La Riva, (εάν θεωρηθεί διαφήμιση να σβηστεί)είναι στο Περιστέρι. Τώρα το βρήκα κι εγώ και το έκλεισα, για την βάφτιση της μπέμπας μου τον Ιούνιο. Με ένα αξιοπρεπές μενού, 10 ειδών, με τους καλεσμένους να κάθονται, με ποτά - αναψυκτικά, σερβιτόρους, για 120 άτομα 14€. Δεν έχω δοκιμάσει την κουζίνα τους, αλλά μια γνωστή μουπου το γνωρίζει μου είπε πολύ καλά λόγια.

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ, θα τηλ και σ'αυτό. το cine cerameikos μου ζήτησε 35ε...παει και αυτό.

ελπίζω το riva να μου πει την ίδια τιμή. και εμείς 120 καλεσμένους υπολογίζουμε...

Διαφημίσεις

Δουλευω στον Πλατη... αλλα ειναι το καλυτερο στην ελλαδα και το ακριβοτερο...ξερω ομως πολλα μικροτερα,πολυ καλα και οικονομικα.εαν θες να σε βοηθησω πες μου τι θελεις και θα σου πω. :wink:

Geia sou Rita

Ean theleis kapoio pio oikonomiko catering tote kalitera min apefthintheis sta megala kai famous! mia gnwsti mou ekane to parti gia ta didima tis apo to edit admin kai pragmatika aksize para poly se gefsi kai oxi se xrimata. einai kainourio catering kai den kserw vevaia ean analamvanoun megales deksiwseis alla to fagito tous htan teleio kai poly spitiko!

elpizw na se voithisa.

• 1 χρόνο μετά...

Θα μπορούσε κάποιος να μου προτίνει κάποιο καλό Catering και για Θεσσαλονίκη? Αν δε γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό, ίσως να γνωρίζετε γενικώς πόσο πάνε οι τιμές για δεξιώσεις γάμων με catering?

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι....

image.php?type=sigpic&userid=32767&dateline=1337953537

Κι εγώ το Κεραμεικός έχω να προτείνω και συγκεκριμένα την Ρομίνα. Εκανα εκεί τον γάμο μου και έμεινα ευχαριστημένη από την αντιμετώπιση. Είχα περιορισμένο ποσό που μπορούσα να διαθέσω και έτσι φτιάξαμε το μενού ανάλογα με τις δυνατότητές μας. Όλοι μιλάνε ακόμη για τον γάμο με το νόστιμο φαγητό.

GUryp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...