Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΑΥΓΑ!!!!!!!


RENAH

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια

Μου φεραν προχθες πολλα φρεσκα αυγα και δεν ξερω τι να τα κανω ...Εδωσα στη μικρη αλλα ποσα να δωσω πια .Εκανα κεικ, κουλουρακιαΕχουν περισεψει 15 περιπου.

Δωστε καμια ιδεα για κανενα ωραιο γλυκακι -εκτος απο κεικ και κουλουρακια -και για κανενα σουφλεδακι...

Ευχαριστω. :):)

QJZup3.png

 

bxuCp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις



Διαφημίσεις

πωπω θα πεσω κατω απο τη λιγουρα.....ειμαι και στη δουλεια και μολις εφαγα μια μπανανα...τι να σου κανει και η ερημη η μπανανιτσα οταν βλεπεις ολα αυτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :(:(

QJZup3.png

 

bxuCp3.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 χρόνια μετά...

Τέλειες οι συνταγές και ώρα που είναι, τρέχουν τα σάλια μου στο πληκτρολόγιο...:P:p:p

 

Πολλά αυγά έχει το ρεβανί, το σουφλέ σοκολάτας, τα τσουρέκια....

Τα τσουρέκια μπορείς να τα κάνεις και να τα βάλεις στην κατάψυξη. Όταν τα αποψύξεις είναι σαν φρέσκα. ;)

Επίσης μπορείς να κάνεις ομελέτα :P ή κάποιο φαγητό σουφλέ.

 

 

edit: Μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι το θέμα είναι καινούριο. Προφανώς θα τα έχεις χρησιμοποιήσει τα αυγά απο τις 19-02-09 εώς σήμερα....χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Link to comment
Share on other sites

Κάνω αντιγραφή απο τη σελίδα μου στο facebook χωρίς να αλλάξω το κείμενο, λόγω έλλειψης χρόνου. :P

 

 

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

 

Υλικά:

• 125 γρ κουβερτούρα (1)

• 150 γρ σοκολάτα γάλακτος (2 μέτριες ΙΟΝ)

• 6 αυγά

• 250 γρ Vitam (1 πλάκα)

• 1 φλ ζάχαρη

• 1 βανίλια

• 1 φλ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

 

Εκτέλεση:

 

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για κανένα δεκάλεπτο. Στο ίδιο διάστημα, λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά το βούτυρο και μέσα σε αυτό τις σοκολάτες και ανακατεύουμε απαλά και αργά μέχρι να λιώσουν καλά οι σοκολάτες. Ρίχνουμε το μίγμα σοκολάτας μέσα στο μίγμα των αυγών και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι και την βανίλια και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα μας. Αδειάζουμε το μίγμα σε μικρό ταψάκι. (να μην είναι ένα λεπτό στρώμα, να γεμίζει το μισό του ταψιού σίγουρα, ίσως και παραπάνω)

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου για 13-15 λεπτά. Ανάλογα πάντα με τον φούρνο σας ή με το γούστο σας για το πόσο ρευστό θέλετε να είναι εσωτερικά.

Ένα σημάδι, είναι μόλις αρχίσει να «σκάει» η κρούστα επάνω όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έχω βάλει.

 

Αν δεν σας πετύχει με τη μια, μην απογοητευτείτε. Το μυστικό της επιτυχίας, βρίσκεται στον σωστό χρόνο ψησίματος. Θα τον βρείτε μόνο φτιάχνοντας το ξανά. :wink:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...