Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους!!!!!!!!! Εχω αρκετο καιρο να μπω και να γραψω γιατι εχω προβλημα με τη συνδεση μου! Και τωρα στο γραφειο του αντρα μου ειμαι.

Λοιπον, ναι τα νεα ειναι καλα!!!!!!!Προχθες εκανα τεστ και ηταν θετικο!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα αγχωμενη γιατι το καλοκαιρι ειχα μια παλλινδρομη κυηση και οσο να ειναι με επηρεραζει!!

Βεβαια ξερω οτι η μια εγκυμοσυνη δεν εχει σχεση με την αλλη αλλα οσο να πεις γυριζει στο μυαλο μου το κακο. Και στον αντρα μου, ο οποιος το καλοκαιρι ειχε στεναχωρηθει παρα πολυ.

Αnyway, σημερα ομως θα παω στο γιατρο και θα συζητησω τις αποριες μου μαζι του και θα σας πω περαιτερω!

Ειμαι πολυ χαρουμενη βεβαια παρολο που ειμαι συγκρατημενη!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μπραβο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε πηρε το γκαστρωτσουναμι!!!!

Με το καλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Διαφημίσεις

Να μην εισαι καθολου συγκρατημενη,ολα καλα θα πανε,σου ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη με ενα υγιες μπεμπε :lol:

:D:D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Με το καλό, να έχεις μία όμορφη και ήσυχη εγκυμοσύνη!!!!!!

...και μην αγχώνεσαι τελικά η κάθε εγκυμοσύνη είναι όντως διαφορετική!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

TΕΛΕΙΑ :!: .ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....

167613f8t9m0ra7b.gif

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ ολες σας κοριτσια!!!!

Πηγα στο γιατρο αλλα ειναι ακομα νωρις για υπερηχο :cry: !!!! Μου ειπε να ξεκουραζομαι αρκετα και να μην κανω αποτομα πραγματα.

Εχω βεβαια το μικρο τερατακι μου που δεν καθεται σε ησυχια ολη μερα αλλα κανω οτι μπορω!!!

Μολις ακουσω καρδουλα θα σας πω πιο πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...