Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αναδρομικα απο ΟΑΕΔ?

nefeli

Recommended Posts

Παιρνω επίδομα ανεργίας σχεδόν ενα χρόνο. Εγγαμη με δυο παιδιά 444 ευρώ. Μια γνωστή μου που μπηκε πριν λίγους μήνες στο ταμείο, παιρνει λίγα λιγότερα (δεν θυμαμαι ποσα)και ειναι άγαμη χωρισ παιδιά.

Λέτε να πάρω αναδρομικα? γνωρίζει κανείς περισσότερα?

Διαφημίσεις

συγνωμη τα παιδια ειναι και τα δυο στο δικο σου βιβλιαριο ασφαλισμενα???

παντως να ξερεις καθε φορα που τελειωνει το επιδομα ανεργιας σου δινουν αναδρομικα και οτι αναλογει απο τις διαφορες αυξησεις που παιρνει το επιδομα ...οπως με τους μισθους .....και αν στο τελος του επιδοματος εχει περσυνη δηλωση κατω απο ενα οριο (δε θυμαμαι πιο ) δικαιοουσε ακομη μισο μηνιατικο περιπου σαν βοηθημα εφαπαξ.....

το επιδομα θερμανσης το πηρες???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

καλημερα δεν ξερω τιποτα για το θεμα απλα ηθελα να σας ευχηθω χρονια πολλα και ευτυχισμενα για τα παιδακια σου nefeli καλα και τα 2 μαζι εχουν γενεθλια?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

yasemi, ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι και τα δύο τα έχω στο δικό μου βιβλιάριο. Το έκανα τότε που γέννησα, γιατί έτσι πήρα περισσότερα (10% νομίζω) χρήματα απο το ΙΚΑ. Εξάλλου και ο σύζυγος ΙΚΑ έχει, οποτε γιατί να μην τα έχω στο δικό μου βιβλιάριο και να πάρω περισσότερα χρήματα?

Σκοπευω να πάω την ΄Τρίτη στον ΟΑΕΔ ελπιζω μην έχουν ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία για το επίδομα Θερμανσησ.

Εσύ το πήρες?

vickypap, ευχαριστώ για τις ευχέσ σου, αλλά τα παιδία μου δεν γιόρταζαν.

Η μικρή γιορταζει σε λίγους μήνες και ο γιος τον Οκτώβρη. Συγγνώμη αλλά πωσ σου ήρθε?

vickypap Τωρα ειδα τα ticker μου. Σημείωσε λάθος.. Πριν περίπου ένα χρόνο έμπαινα στο site απο την δουλειά, αλλά μετα που σταμάτησα λόγω των παιδιών και δεν είχα προσβαση μέχρι πριν λίγες εβδομάδες που βάλαμε internet στο σπίτι. Πιθανόν κόλλησαν αυτά και πρέπει να τα αλλάξω κάποια στιγμή. δικό μου λάθος sorry

Διαφημίσεις

yasemi, ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι και τα δύο τα έχω στο δικό μου βιβλιάριο. Το έκανα τότε που γέννησα, γιατί έτσι πήρα περισσότερα (10% νομίζω) χρήματα απο το ΙΚΑ. Εξάλλου και ο σύζυγος ΙΚΑ έχει, οποτε γιατί να μην τα έχω στο δικό μου βιβλιάριο και να πάρω περισσότερα χρήματα?

Σκοπευω να πάω την ΄Τρίτη στον ΟΑΕΔ ελπιζω μην έχουν ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία για το επίδομα Θερμανσησ.

Εσύ το πήρες?

vickypap, ευχαριστώ για τις ευχέσ σου, αλλά τα παιδία μου δεν γιόρταζαν.

Η μικρή γιορταζει σε λίγους μήνες και ο γιος τον Οκτώβρη. Συγγνώμη αλλά πωσ σου ήρθε?

δεν εχουν ορισει συγκεκριμεννη ημοερομηνια .....καταθεσαμε σημερα τα χαρτια και σε 3 εργασιμες θα μπει λεει στη τραπεζα....... :lol:

παντως εμεις με 2 προστατευομενα μελη παιρνουμε το μηνα παραπανω απο σενα οποτε σιγουρα θα παρεις αναδρομικα....εμεις το παιρνουμε απο το καλοκαιρι.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09