Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΝΙΔΕΣ?

NANA

Recommended Posts

Πήγε σήμερα ο αδερφός του άντρα μου στον παιδικό να πάρει την κόρη μου επειδή εγώ θα αργήσω να σχολάσω και ο άντρας λείπει και του είπαν ότι έχει κόνιδες!!!! :shock::shock::shock:

Του έδωσαν μάλιστα και ένα φυλλάδιο ενημερωτικό. :?:

Έχω πέσει από τα σύννεφα!!! :!::!:

:arrow: γιατί πρώτον δεν μου είπαν τίποτα το πρωί που την πήγα (όχι να μου πουν ότι της βρήκαν αλλά ότι έχουν άλλα παιδάκια. Η δική μου από εκεί μάλλον κόλλησε δεν έχει έρθει σε επαφή το τελευταίο 4 ήμερο με αλλά παιδάκια και πριν 4 μέρες που βρέθηκε με τα ξαδερφακια τους δεν μου είπε η μαμά τους ότι έχουν, άλλες φορές και συνάχι να χει κάποιο μου το λέει).

:arrow: δεύτερον την κάνω μπάνιο κάθε 2 μέρες και την χτενίζω καθημερινά δεν είδα να έχει κάτι τέτοιο. Ούτε έχει πυκνά μαλλιά, να πω ότι μου ξέφυγε 5 τρίχες λεπτές έχει και θα φαινόταν.

:arrow: τρίτον δεν ξύνεται καθόλου...

Ανυπομονώ να την δω σχολαστικότερα σε 2 ώρες που θα σχολάσω...και να ρωτήσω το πρωί τι έγινε στις δασκάλες.

Δεν βρήκα πρόσφατα καποιο τοπικ με ανάλογες εμπειρίες. θέλω να δω πώς να το χειριστώ, πως το αντιμετωπίσατε εσείς και μια ποια φαρμακευτική βοήθεια.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

εμενα κολησε ο μεγαλος,μαλλον απο τον παιδικο.μεχρι και το μωρο ενος χρονου του βρηκα παρα πολλες κονιδες.

εγω τους εβαζα οινοπνευμα καθε μερα στα μαλακια,το αφηνα κανενα μισαωρο και μετα το ελουζα και το χτενιζα με το ειδικο χτενακι,σε μια βδομαδα τις ειχα ξεκανει.ελπιζω να μην της ξαναδω.τωρα τους βαζω οινοπνευμα προληπτικα μια φορα τη βδομαδα.

ελπιζω να βοηθησα.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

ενα εχω να σου πω!! οπλισου με υπομονη να δεις εγω τι επαθα.Η κορη μου 3,5 ετων τον περασμενο σεπτεμβριο κολλησε ψειρες και εγω 8 μηνων εγκυος στο δευτερο. Αργησα να το καταλαβω και εχει και πολλα μαλλια τις καναμε 8 θεραπειες και το κεφαλι της δεν ειχε καθαρισει καλα.Κολλησα και εγω και μιλαμε πανικος.Δοκιμασα πολλα φαρμακα αλλα αυτο που ειχε αποτελεσμα ηταν το para plus.Προσεξε ομως ειναι δυνατο και αν το παιδι σου εχει προβλημα με αναπνευστικα συμβουλεψου γιατρο.Γενικως ομως να ξερεις οτι και οι ψειρες εχουν υποστει μεταλλαξη και εχουν αποκτησει ανοσια απο τα φαρμακα.Να χτενιζεις καθε μερα το κεφαλι της με ειδικο χτ ενακι και να το βουτας σε ενα μπολακι με μισο νερο μισο ξυδι.ΥΠΟΜΟΝΗ

:wink::wink:

Λοιπόν!!! Σχόλασα χθες και με το που άνοιξε την πόρτα η μικρή στο σπίτι του πεθερού μου την έβαλα κάτω και άρχισα να την ξεμαλλιάζω όπως κάνουν οι μαϊμούδες τα μαμουδάκια τους (με την διαφορά οτι δεν έτρωγα οτι έβρισκα). Στην πραγματικότητα δεν βρήκα τίποτα και μάλιστα βλέπω παρά πολύ καλά κοντά ( λόγω μικρής μυωπίας).

Παρόλα αυτά και επειδή δεν είχα διαβάσει τις απαντήσεις σας για τα σαμπουάν και δεν ήξερα τι να αγοράσω, πήρα κάτι δείγματα του κορε που μου χε δώσει παλαιοτέρα η μάνα μου. Τελικά καλά μάλλον έκανα γιατί και με την ψιλή χτενουλα που μου δώσε και την χτένισα τίποτα δεν βγήκε. Σιγά μην έπιαναν ψείρες τα μαλλιά της κόρης μου…θα λιμοκτονούσαν…Όσοι και να την κοίταξαν δεν βρήκαν τίποτα.

Πάω σήμερα το πρωί στο σχολείο, μπαίνω μέσα κλείνω την πόρτα πίσω μου και ρωτάω την δασκαλα που ήταν εκεί (εχουν 2 η αλλη ελειπε) τι συνέβη. Μου είπε ότι χθες η άλλη δασκάλα βρήκε μια κονιδα στα μαλλιά της και ότι μάλιστα έκανε και πατ. :!::!::!:

:shock:

Μου ήρθε σκοτοδίνη. :shock::shock::shock: Της είπα ότι μετά από σχολαστικούς έλεγχους και φαρμακευτική αγωγή δεν βρέθηκε τίποτα. Μου ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση, μακάρι να έγινε λάθος αλλά τις φοβούνται πολύ τις ψείρες. Πριν φύγω της είπα ότι δεν τίθεται θέμα να έχει κάτι και ότι η λοσιόν που της έβαλα λειτουργεί και προληπτικά στην περίπτωση που έχει κάποιο άλλο παιδάκι. Νωρίτερα μου είπε πως δεν βρέθηκε σε άλλο....

Ελπίζω να μην το ειχαν/εχουν το παιδί σε καραντίνα άδικα. :cry: Ο άντρας μου που λείπει πήρε την αδερφή του που έχει 5 παιδιά 6-16 χρονών και όσο να ναι πολλές εμπειρίες και του είπε πως συνηθίζουν να τα λένε αυτά για να προσέχουν οι γονείς πριν παρουσιαστούν κρούσματα…. :evil:

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...