Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χαλιά!

pitsirdeli

Recommended Posts

καλημέρα ! ξέρετε που θα μπορούσα να βρώ χαλιά σε μοντέρνα σχέδια (όχι στυλ Μιραράκη) και καλές τιμές? έχω δει μόνο στο Βάμβακ που έχει τα χαλιά guy laroche και azzaro, ωραία είναι αλλά θα ήθελα να δω και κάπου αλλού πριν αποφασίσουμε να πάρουμε γιατί είναι λίγο ακριβά αυτά.

Διαφημίσεις

Ναι το ξέρω αλλά μέσω Internet να παραγγείλεις χαλί ?? τα χρώματα είναι τελείως διαφορετικά σε εικόνα απ'ότι να τα δεις απο κοντά. Άσε που νομίζω ότι είναι στην και στην Θεσσαλονίκη!

Έχεις δίκιο.Πάντως εγώ που πήρα χαλί από το παραπάνω σάιτ έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Πήρα διάδρομο 3,5 μέτρα μοντέρνο 100 ευρώ και ήταν πιο όμορφος από ότι περίμενα!

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Διαφημίσεις

Εγω θέλω 2 χαλιά ένα για το σαλόνι κι ένα για την τραπεζαρία, άρα μιλάμε για ένα κόστος γύρω στα 1000 euro δεν είναι το ίδιο με τα 100 που στο κάτω κάτω και να ρισκάρεις δεν χάνεις και πολλά.

Παιδια προσοχη στα GUY LAROCHE!!

Ειμαι παθουσα! :evil:

Τα ειδα σε καταλογο και μου κινησαν το ενδιαφερον, ομως καμια σχεση με την πραγματικοτητα -εμφανισιακως και κυριως ποιοτικως! Βεβαια, επειδη βιαζομουν, ξεγελαστηκα απο τον ειδικο φωτισμο και το μπουρου-μπουρου των υπαλληλων του καταστηματος και αγορασα δυο χαλια μεσαιου μεγεθους.

Λοιπον, οταν τα εστρωσα στο σπιτι συνειδητοποιησα πως το χρωμα τους ηταν ενα χλωμο και αδιαφορο μπεζ, αντι για το χρυσο που φαινοταν κατω απο τον προβολεα -ειδικα στο φυσικο φως φαινοταν χαλια! Τα δε swarovski ουτε που φαινοντουσαν -και ηταν και μεγαλα!

Κατα τη χρηση, εβγαζαν πολυ μεγαλη ποσοτητα μαλλιου, ολοκληρες τουφες, σε σημειο που ο χωρος να δειχνει συνεχεια βρωμικος! Αυτο συνεχιστηκε για μηνες, μεχρι που τα αποθηκευσα οριστικα. Ειναι πολυ παχια χαλια, με αποτελεσμα τυχον σημαδια απο επιπλα να μενουν μονιμα και να φαινονται πολυ ασχημα.

Η υφη τους δε δειχνει πραγματικα καλη ποιοτητα χαλιου -ειναι σκληρα και τσιμπανε. Το εντονο πελος δε, αποτελει μεγαλο προβλημα, καθως οποιαδηποτε πατημασια η' αντιστροφη κινηση της σκουπας φαινεται πολυ εντονα ως σημαδι. Μαλιστα ,στο ενα απο τα δυο, το καθε ημισυ ειχε διαφορετικη κατευθυνση πελους, δημιουργωντας δυσκολια στο σκουπισμα. Τελος, λεκιαζονται πολυ ευκολα. :twisted:

Να σημειωσω πως και οι υπολοιποι συμφωνουσαν πως ηταν μια αποτυχημενη αγορα (αυτα εγιναν το 2006 -ειχα πληρωσει 1400 ευρω).

Εννοειται πως εδω και καιρο τα εχω στην αποθηκη, οπου μαλλον θα μεινουν για παντα!

Στο μεταξυ αγορασα υπεροχα χαλια απο το ''Anatolia'' και βρηκα την υγεια μου!

Αυτα τα γραφω για να σε προφυλαξω απο μια πιθανως κακη αγορα -βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!

Να εισαι καλα! :D

ΥΓ.Και ειναι και πανακριβα! :evil:

Παιδιά μας είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

Απο το Ανατολια αγορασα κλασικα χαλια, γιατι ετσι κι αλλιως αλλαξα και σαλονι. Εχουν πολυ καλη ποιοτητα και σχεδια για ολα τα γουστα (πιο μικρη ποικιλια ομως στα μοντερνα).

Μπορεις να κοιταξεις και στη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ,οπως ειπε και η φιλη sunsun.

:D

Παιδιά μας είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

Διαφημίσεις

Παιδια προσοχη στα GUY LAROCHE!!

Ειμαι παθουσα! :evil:

Συμφωνώ απολύτως! Επίσης προσοχή σε χαλιά στύλ spaghetti! Είναι πανέμορφα μόνο στα μαγαζιά, για σπίτια που ζούν άνθρωποι είναι απελπισία!

1ον. Δεν μπορείς να τα καθαρίσεις με ηλεκτρική σκούπα, γιατί το χαλί γεμίζει τραβήγματα. Φυσικά αναγκάζεσαι να το καθαρίσεις με ηλεκτρική, οπότε το χαλί είναι ένα χάλι!

2ον. Ετσι και πας να περπατήσεις με κανένα τακουνάκι, το χαλί σε εκδικείται :lol::lol::lol: μπλέκεται το τακουνάκι στο στα τραβήγματα και ... τα υπόλοιπα τα αντιλαμβάνεστε.

3ον. Είναι πανάκριβα. Εγώ το αγόρασα 2,500 ευρώ πρίν 3 χρονιά, και του χρόνου που θα περπατάει ο μικρός... θα φάει πέταμα!!!

Ούτε για χάρισμα σας λέω :!::twisted::twisted:

• 1 χρόνο μετά...

Νομίζω ότι αξίζει κανείς να παραγγείλει τα χαλιά του στο CarpetVista που έχει απίστευτες τιμές και άπειρα σχέδια. Προσωπικά είχα αυτή την εμπειρία και έμεινα πολύ ευχαριστημένη τόσο από την ποιότητά τους, όσο και από τη συνέπειά τους στο χρόνο παράδοσης. Έχει και προσωρινή εκκαθάριση stock αυτό το διάστημα...

Το link είναι: http://www.carpetvista.gr/

• 2 months later...

μου ειπε πριν λιγες μερες μια κοπελα οτι οταν εχουμε μικρο παιδι ,να ξεστρωνουμε τα χαλια ή μεχρι τελος Απριλιου ή Ιουνιο,και καθολου τον Μαιο.ειχα ακουσει οτι αυτο ισχυει για τα αγορακια,αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη.αν και δεν ειμαι πολυ με τις προκαταλήψεις κτλ,ψιλοεβαλα ιδεα:rolleyes:,τί ξερετε εσεις για αυτο;;

μου ειπε πριν λιγες μερες μια κοπελα οτι οταν εχουμε μικρο παιδι ,να ξεστρωνουμε τα χαλια ή μεχρι τελος Απριλιου ή Ιουνιο,και καθολου τον Μαιο.ειχα ακουσει οτι αυτο ισχυει για τα αγορακια,αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη.αν και δεν ειμαι πολυ με τις προκαταλήψεις κτλ,ψιλοεβαλα ιδεα:rolleyes:,τί ξερετε εσεις για αυτο;;

Άλλο πάλι και τούτο ! Πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή αν ξεστρώσουμε το Μάιο τι θα γίνει ?

Διαφημίσεις

για προκαταληψεις κτλ δεν ειχα ιδεα!

τι σημαινει δηλ. αν εχεις αγορι? γαιτι δεν καταλαβαινω γρι!:confused: (γρι ομως)

εγω ειχα ραντεβου να τα παρουν την επομενη τεταρτη κ ολοι πεσαν να με φανε στο ψαχνο , γαιτι ειναι λεει πολυ νωρις να τα μαζεψω για τα παιδια!

κ το ακυρωσα!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

για προκαταληψεις κτλ δεν ειχα ιδεα!

τι σημαινει δηλ. αν εχεις αγορι? γαιτι δεν καταλαβαινω γρι!:confused: (γρι ομως)

εγω ειχα ραντεβου να τα παρουν την επομενη τεταρτη κ ολοι πεσαν να με φανε στο ψαχνο , γαιτι ειναι λεει πολυ νωρις να τα μαζεψω για τα παιδια!

κ το ακυρωσα!

Και εγώ η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουνα να ξεστρώσω αύριο, γιατί από την Δευτέρα έχει πει ότι θα έχει 28 βαθμούς. Ο άντρας μου λέει ότι είναι νωρίς. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...