Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΗΔΗ

mybabygirl

Recommended Posts

Πρίν από λίγο αποχωρίστηκα τη κόρη μου.Πηγαίνει με το μπαμπα της στην Αθήνα.Ο μπαμπάς της έχει μια επαγγελματική υποχρέωση μέχρι τη Πέμπτη και πήρε μαζί του και τη μικρή μας για να την δουν οι γονείς μου και να μην είμαι και εγώ μόνη μου με το παιδί όσο εκείνος θα λείπει.Ο άντρας μου θα γυρίσει Πέμπτη αλλά η μικρή θα κάτσει δέκα μέρες και μετά θα πάω εγώ πουέχω άδεια να κάτσω λίγες μέρες να δω γονεις φίλους κλπ και μετά θα φύγουμε.

Ήθελα πολύ να τη στείλω στους γονείς μου για να τη δουν που τους λείπει και για να έχω και εγώ λίγο ελευθερο χρόνο για μένα να κάνω καποιες δουλείες κτλ.Τώρα όμως μου λείπει πολύ και ήδη το έχω μετανιώσει πως θα περασουν τόσες μέρες??????????Την έχω ξαναφήσει αλλά δεν ήμουν έτσι ίσως είναι οι πρώτες ΄ωρες.Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Διαφημίσεις

Εκμεταλλεύσου την κατάσταση "μόνη στο σπίτι"!!! Ξεκουράσου, χαλάρωσε, κάνε πράγματα που σου έλειψαν και σκέψου τη στιγμή της... συνάντησης! :D

it's never too late to start all over again

Θα το συνηθισεις!!Η πρωτη μερα ειναι δυσκολη!Επισης αν μπορεις πανε και εσυ το σκ να την δεις και γυρνα και μετα ξαναπανε στην αδεια!Ολα αυτα αν δεν αντεχεις!!!

Αλλα τωρα σκεψου και συ χωρις παιδι, χωρις αντρα....κανε ενα παρτυ.....

Ηδη τώρα είμαι καλύτερα πήγα το απογευμα για ψωνια χαλαρά χωρίς αγχος και όλα τα συναφή.Στεναχωρήθηκα λίγο όταν την ακουσα στο τηλεφωνο να μου λέει μαμά παπαω αλλά όσο σκεφτομαι ότι θα κοιμηθώ χωρίς αγχος και διακοπες μου περνανε όλα.

Διαφημίσεις

Δες το θετικά, στους γονείς σου πήγε, δεν πήγε σε κανέναν άσχετο.

Η παροιμία λεει "Του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί μου".

Εγώ βλέπω του γονείς μου πως είναι με τα παιδιά μου, ο πατέρας μου κόντεψε να πεθάνει (κυριολεκτικά) για το παιδί το δικό μου.

Δηλαδή αν την πήγαινε σε ξαδέρφη, κουνιάδα ή πεθερά πως θα αντιδρούσες? :shock:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

δεν υπηρχε περιπτωση να τον αφήσω να την πάει σε πεθερά και ειδικά κουνιάδα για πάνω από μισή ώρα και όχι για 10 μέρες που θα κατσει στους γονείς μου.Απλά μου λείπει οπως ειναι φυσικό από την άλλη βέβαια έχω ξεκουραστεί παρα πολύ......γεμισα μπαταρίες.

δεν υπηρχε περιπτωση να τον αφήσω να την πάει σε πεθερά και ειδικά κουνιάδα για πάνω από μισή ώρα και όχι για 10 μέρες που θα κατσει στους γονείς μου.Απλά μου λείπει οπως ειναι φυσικό από την άλλη βέβαια έχω ξεκουραστεί παρα πολύ......γεμισα μπαταρίες.

Σαν να ακούω εμένα :) , εκτός από τους γονείς μου δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλο, εννοείται πως κι εμένα θα μου έλειπε. Για αυτό σου έγραψα την παραπάνω ερώτηση, ήμουν σχεδόν σίγουρη για την απάντησή σου, το ίδιο θα έγραφα κι εγώ :wink: κάτσε λοιπόν να χαλαρώσεις λίγες μέρες χωρίς την μικρή σου και πήγαινε κι εσύ μετά στη μαμά σου να σε φροντίσει κι εσένα.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...