Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΚΟΣ SOS

Recommended Posts

Κορίτσια help. Διανύω την έκτη εβδομάδα κύησης και έχω αγχωθεί όσο δεν πάει άλλο. Έχω ιστορικό δύο παλίνδρομων κυήσεων και την προηγούμενη εβδομάδα πήγα για τον πρώτο υπέρηχο. Καρδιά δεν ακούσαμε και κλείσαμε το επόμενο ραντεβού 10 μέρες μετά. Εντωμεταξύ έχω ελάχιστα καφέ υγρά εδώ και 2 μέρες και σαν να μην έφτανε αυτό κοίταγα τον υπέρηχο και βλέπω πως το μέγεθος του σάκου είναι τρελά μεγάλο για αυτή την εβδομάδα 30mm x 21mm. Ο υπέρηχος έγινε όταν ήμουνα 5 εβδομάδων και 6 ημερών. Είναι αυτό φυσιολογικό;

Διαφημίσεις

Εγώ είχα πολύ μεγάλο σάκο για την εβδομάδα που ήμουν αλλά τελικά ήταν 2 οι σάκοι ενωμένοι προσωρινά και στην 7η εβδομάδα καταλάβαμε ότι είναι δίδυμα. Όπως κι αν έχει με το καλό....

Εγω τωρα που κοιταω 6w+1d ηταν 31*17 οποτε σχετικα κοντα δεν ειναι τα νουμερα? βεβαια ειχαμεακουσει καρδουλα απο τηναρχη αλλα πολλες εχω ακουσει πολλες φορες περιπτωσεις να μην ακουγεται. Η χοριακη σου ηταν καλη? για τα καφε μην αγχωνεσαι ειναι παλιο αιμα και δεν πειραζει. Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Έκανα σήμερα μια Β΄χοριακή και είναι στις 309738 μονάδες. Πως την βλέπετε; Αλήθεια σε αυτές τις εβδομάδες συνεχίζει να διπλασιάζεται ανά δυο μέρες;

Διαφημίσεις

Έκανα σήμερα μια Β΄χοριακή και είναι στις 309738 μονάδες. Πως την βλέπετε; Αλήθεια σε αυτές τις εβδομάδες συνεχίζει να διπλασιάζεται ανά δυο μέρες;

Έχετε ιστορικό διδύμων ή έχεις κάνει εξωσωματική; πολλές είναι! μην σου πω ότι εγώ με δίδυμα είχα λιγότερες στην εβδομάδα σου.... :roll:

ολα προς το διδυμα (λες και παραπανω απο δυο) συνωμωτουν.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Το νούμερο είναι το σωστό. Έκτος από την περίπτωση διδυμης κύησης μπορεί η μεγάλη χωριακή να σημαίνει κάτι ανησυχητικό;

Με τετοιο νούμερο το μόνο ανησυχητικό που βλεπω εγω είναι τα τετραδυμα!!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα ότι η πολύ μεγάλη χωριακή σημαίνει ή δίδυμη κύηση ή χρωματοσωματικές ανωμαλίες και επειδή έχω το ιστορικό των αποβολών ανησυχώ.

Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα ότι η πολύ μεγάλη χωριακή σημαίνει ή δίδυμη κύηση ή χρωματοσωματικές ανωμαλίες και επειδή έχω το ιστορικό των αποβολών ανησυχώ.

Εγω το μόνο που ήξερα για υψηλες τιμές χοριακής ήταν σε περιπτωση εξωμήτριας κύησης. Αλλα εσυ εχεις κάνει ήδη υπερηχο και όλα μια χαρα οποτε μην ανησυχείς. Ο γιατρός σου τί σου είπε??

Το νούμερο είναι το σωστό. Έκτος από την περίπτωση διδυμης κύησης μπορεί η μεγάλη χωριακή να σημαίνει κάτι ανησυχητικό;

Με τετοιο νούμερο το μόνο ανησυχητικό που βλεπω εγω είναι τα τετραδυμα!!! :lol::lol::lol:

Συγνώμη, αλλά για 6η εβδομάδα μου φαίνεται περίεργο νούμερο. Εκτός και αν είναι τετράδυμα

Διαφημίσεις

Ναι πήγα εχτές για υπέρηχο και ακούσαμε καρδιά. Ο γιατρός λέει όλα καλά. Για την χοριακή πιστεύει ότι ή προκειται για λάθος του εργαστηρίου ή για δίδυμη κύηση κάτι που δεν φαίνεται ακόμα στον υπέρηχο. Έχετε αναλογή εμπειρία σε δίδυμη κύηση; Πότε φαίνεται στον υπέρηχο εγώ είμαι στην 6η εβδομάδα.

Ναι πήγα εχτές για υπέρηχο και ακούσαμε καρδιά. Ο γιατρός λέει όλα καλά. Για την χοριακή πιστεύει ότι ή προκειται για λάθος του εργαστηρίου ή για δίδυμη κύηση κάτι που δεν φαίνεται ακόμα στον υπέρηχο. Έχετε αναλογή εμπειρία σε δίδυμη κύηση; Πότε φαίνεται στον υπέρηχο εγώ είμαι στην 6η εβδομάδα.

Δεν θα βλεπατε 2 καρδουλες αντι μια?

Στην 6η εβδομάδα δεν φαινόταν ο δεύτερος σάκος γιατί όπως προ ανέφερα ήταν ο ένας κολλητά στον άλλον και φαινόταν για ένας. Την επόμενη εβδομάδα είδαμε και τα δύο μωρά κανονικά και ακούσαμε καρδούλες.

Το πως νοιώθεις... είναι σχετικό αν έχεις ήδη εμπειρία εγκυμοσύνης για να μπορείς να συγκρίνεις. Εγώ επειδή είχα άλλες 3 εγκυμοσύνες (οι δύο άτυχες) πριν τα δίδυμα, ένοιωθα πιο κουρασμένη και όλα στον υπερθετικό βαθμό, δηλαδή το στήθος πονούσε περισσότερο από τις προηγούμενες φορές. Η τιμή της χοριακής ήταν μία πρώιμη ένδειξη ότι πρόκειται για δίδυμα.

nat-lef τα νοιώθεις να κλωτσάνε και τα 2? Φοβερό πρέπει να είναι ...... σοκαριστηκες όταν σου είπε δίδυμα?

Τρομερά νοιώθω, δεν έχω ησυχία όλη την ημέρα!!! όλο κάποιο κλωτσάει :D Μικρό το σοκ γιατί ήδη είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά από τη χοριακή....