Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;

Recommended Posts

Κορίτσια με έχει φάει η αγωνία. Έχω ΠΗΤ 19/02 και το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι η αγωνία. Πριν μια βδομάδα ξεκίνησαν οι πόνοι ανά δυο ώρες. Μετά από 48 ώρες έγινε ανά μια ώρα και μετά σταμάτησαν….. πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι ο μικρούλης μου είναι ψηλά και ο τράχηλος ανώριμος. Σήμερα 39 και 3 και δεν έχω κανένα σημάδι…. Έχω κουραστεί πάρα πολύ. Δε μπορώ να κοιμηθώ και κάθε βράδυ γυρνώ στο σπίτι σα το φάντασμα. Εσείς πως περάσατε τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης σας; Μήπως είμαι υπερβολική;

dev049pr___.png

Διαφημίσεις

ηρεμησε γιατι μπλοκαρεις τον εαυτο σου κι οσο λες ποτε θα γεννησω ολο κ καθηστερει!εγω ειχα πητ 16/4 κ γεννησα 19/4.

δεν ειχα κανενα απολυτως συμπτωμα αφου χορευα κ περπαταγα χιλιομετρα.

ο τραχηλος μου ηταν σκληρος(απο τα πρεπερ μου ειπανε) κ το μωρο ψηλα.

γεννησα μια χαρα φυσιολογικα με τεχνητους πονους!

χαλαρωσε κ περιμενε την ωρα που πρεπει.θα ερθει απο μονο του!συνηθως γινονται κ λαθη με την πητ γι αυτο λενε 10 μερες +κ-.

αντε με εναν πονο!!

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ... ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 42 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ, ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ.

Καλμερα ΜΑΡΙΚΟΥΛΙΟ... πριν 6 μηνες γεννησα και ετσι ελεγα τισ τελευταιες 20 μερες τις εγκυμοσυνης... και τι δεν εκανα... ετρεχα... εκανα μπαν στη θλασσα 2 ωρες τη μερα, περπατουσα... σιδερωνα 3 ωρες καθημρινα ... αλλα η μπεμπα τιποτα... τελικα γεννησα 40 και1... ΠΩΣ??? πηγα σε συναυλια ΤσαλιγοπουλοΥ Κοτσιρα και εριξα απιστευτο χορο... μολις τελιωσε η Συναυλια εσπασαν τα νερα... Παντως μην αγχωνεααι.. εκει μεσα αποκλειεται να μεινει...

με καλυψαν τα κοριτσια αλλα θα κανω και λιγο το δικηγορο υου διαβολου...

όιπον!βασικα μη δειχνεις πολυ στο γιατρο σου οτι ανηπομονεις να γεννησεις! δε τον ξερω τον ανθρωπο αλλα υπαρχουν καποιοι που σε τετιες περιπτωσεις αν αργει το μωρο και βλεπουν τη μαμα ετσι, στο τελος της προτινουν καισαρικη!απλα συμβαινει και ηθελα να στο πω...συγνωμη αν σε αγχωνω πιο πολυ.. ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!! λιγο υπομονη κανε!..αντε και σε λιγες μερες θα το χεις αγκαλιτσα σου!!!!

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Ο γιατρός μου δεν θέλει τη καισαρική με τίποτα και ευτυχώς. Πάντως το χειρότερο είναι ότι όλες οι γνωστές μου που ήμασταν κοντά στην ημερομηνία γέννησαν…..

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Ο γιατρός μου δεν θέλει τη καισαρική με τίποτα και ευτυχώς. Πάντως το χειρότερο είναι ότι όλες οι γνωστές μου που ήμασταν κοντά στην ημερομηνία γέννησαν…..

ααααα!αυτο ειναι...!

μην ακους τιποτα κ κανεναν!κι εγω με 4 κοπελες κοντα γεννουσαμε κ ολο με παιρνανε να δω τι εγινε κ με εμενα!μην αγχωνεσαι!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...