Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

nikol28

Recommended Posts

Θα ήθελα τη βοήθεια σας όσον αφορά τις προσκλήσεις

έχω πάρειτα προσκλητήρια της βάφτισης μας που είναι 22 μαρτίου

ο φάκελος είναι ροζ φουξ και θα ήθελα να μου δώσετε καμμία γνώμη, δεν θέλω να γράψω απλά με το στυλό το όνομα της οικογένειας αλλά σκέφτηκα αν μπορώ να βρώ αυτοκόλλητα τα οποία θα βάλω στο φάκελο, και εννοείται παιδικά αυτοκόλλητα , όχι ένα απλό άσπρο

ξέρει καμμία αν μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο ?

ή τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ?

επίσης τι γράφουμε βρε κορίτσια?

Οικογένεια ...τάδε...

ή κάτι άλλο ?

δεν θυμάμαι απο τον γάμο μου και έχουν καιρό να με καλέσουν :wink:

Διαφημίσεις

προσωπική μου άποψη είναι να πάρεις ένα glitter στυλό και να γράψεις απλά τα ονόματα. Με τα αυτοκόλλητα φοβάμαι μην γίνουν too much, που λέμε, και ίσως να κάνει και πιο "πρόχειρο" το προσκλητήριο.. Είναι τόσο όμορφο άλλωστε..

Ας πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια τις απόψεις τους. Απλά εγώ είμαι υπέρ του απλού..

Εγώ έγραφα απλά οικογένεια τάδε και στους πολύ δικούς μας π.χ. γονείς έγραφα παππούς ...-γιαγιά...., θείο...-θεία .... Για να αποφύγω αυτό το τυπικό και να γίνουν λίγο πιο προσωπικά..

Θα ήθελα τη βοήθεια σας όσον αφορά τις προσκλήσεις

έχω πάρειτα προσκλητήρια της βάφτισης μας που είναι 22 μαρτίου

ο φάκελος είναι ροζ φουξ και θα ήθελα να μου δώσετε καμμία γνώμη, δεν θέλω να γράψω απλά με το στυλό το όνομα της οικογένειας αλλά σκέφτηκα αν μπορώ να βρώ αυτοκόλλητα τα οποία θα βάλω στο φάκελο, και εννοείται παιδικά αυτοκόλλητα , όχι ένα απλό άσπρο

ξέρει καμμία αν μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο ?

ή τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ?

επίσης τι γράφουμε βρε κορίτσια?

Οικογένεια ...τάδε...

ή κάτι άλλο ?

δεν θυμάμαι απο τον γάμο μου και έχουν καιρό να με καλέσουν :wink:

Μπορείς να πάρεις κορδόνι - ποντικο ουρά (1 ή 2 χρώμματα)και να κάνεις 2-3 γύρους στο πάνω μέρος του προσκλητηρίου και να κάνεις 1 φιόγκο . Στο ένα κορδελάκι που θα κρέμεται μπορείς να κρεμμάσεις το καρτελάκι με το όνομα δηλ.να τυπώσεις στο PC σου τα ονόματα σε χαρτί 160γραμμαρίων και να τα εκτυπώσεις.

Πιστεύω ότι θα αναβαθμιστεί πολύ ο φακελάκος σου!!!!

Καλή επιτυχία!!!

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

Μπορείς να πάρεις κορδόνι - ποντικο ουρά (1 ή 2 χρώμματα)και να κάνεις 2-3 γύρους στο πάνω μέρος του προσκλητηρίου και να κάνεις 1 φιόγκο . Στο ένα κορδελάκι που θα κρέμεται μπορείς να κρεμμάσεις το καρτελάκι με το όνομα δηλ.να τυπώσεις στο PC σου τα ονόματα σε χαρτί 160γραμμαρίων και να τα εκτυπώσεις.

Πιστεύω ότι θα αναβαθμιστεί πολύ ο φακελάκος σου!!!!

Καλή επιτυχία!!!

Συμφωνώ! Ωραία ιδέα!

aPiIp2.png AMd6p2.png

Διαφημίσεις

η ιδέα με το κορδόνι είναι σούπερ!!

κι εγώ συμφωνώ όχι αυτοκόλλητα!

αν θέλεις κατι άλλο...

μπορείς να στολίσεις το περίγραμμα του φακέλου με πούλιες ή χάντρες

και να γράψεις το όνομα με glitter μαρκαδόρο!

ή μπορείς να ψεκάσεις τον φάκελο με κόλλα σπρευ και μετά να πασπαλίσεις χρυσόσκονες σε διάφορα χρώματα!!

δεν ξέρω ποιός απευθύνη το κάλεσμα μέσα στο κειμενάκι σας...

εγώ έγραφα τα ονόματα σαν να καλούσε ο μικρός μου!

πχ "για τη νονά μου" "για τη θεία μου τάδε" κλπ!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

με το κορδόνι θα δείξει σουπερ αλλά δεν έχω τόσο χρόνο , με το στυλό πάλι ήδη έχω πάρει σε ασημί και χρυσό έτσι ώστε αν δεν βρώ κάτι να καταλήξω εκεί :wink: αλλά μου άρεσε αυτό με τη χρυσόσκονη, αλλά που θα βρώ σπρέυ κόλλα ?

αλήθεια υπάρχει περίπτωση να βρώ σπρέυ χρυσόσκονη ?

επίσης θα είναι τέλειο και με την πούλια γύρω γύρω , λέτε να υπάρχει τρεχούμενο μέτρο πούλια ??? με κλωστή εννοώ και όχι μια μια ???

καμμιά κεντήτρια ξέρει να μας πεί???

με το κορδόνι θα δείξει σουπερ αλλά δεν έχω τόσο χρόνο , με το στυλό πάλι ήδη έχω πάρει σε ασημί και χρυσό έτσι ώστε αν δεν βρώ κάτι να καταλήξω εκεί :wink: αλλά μου άρεσε αυτό με τη χρυσόσκονη, αλλά που θα βρώ σπρέυ κόλλα ?

αλήθεια υπάρχει περίπτωση να βρώ σπρέυ χρυσόσκονη ?

επίσης θα είναι τέλειο και με την πούλια γύρω γύρω , λέτε να υπάρχει τρεχούμενο μέτρο πούλια ??? με κλωστή εννοώ και όχι μια μια ???

καμμιά κεντήτρια ξέρει να μας πεί???

nikol28 το κορδόνι είναι πολύ γρήγορο! μη σου φαίνεται βουνό!!

τυλίγεις κι έτοιμο! το πολύπολύ να μην κρεμάσεις καρτελάκι με το όνομα και να το γράψεις πάνω στο φάκελο! δεν τρέχει και τίποτε!!!

σπρέυ χρυσόσκονη υπάρχει... το που δεν ξέρω!! ίσως στο art & hobby...

επίσης και παγιέτα/πούλια με το μέτρο στάνταρ υπάρχει πχ σε κανέναν Καλυβιώτη...

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Υπαρχει και κορδονι λεπτο σαν καστορινο σε διαφορα χρωματα και ειναι ωραιο.

Κολλα υπαρχει και σε μπουκαλακι με πινελο. Παρα πολυ πρακτικη και δεν πασαλιβεσαι....στα βιβλιοπωλεια. Υπαρχει και χρυσοσκονη σε μπουκαλακι σαν αλατιερα που πεφτει πολυ ωραια, επισης στα βιβλιοπωλεια.

Επισης αν επιμενεις στα αυτοκολητα, υπαρχουν κατι μικρα υφασματινα ειδικα για προσκλητηρια.

Επισης στο ELC αλλα και στα βιβλιοπωλεια υπαρχουν ωραια λουλουδακια, αστερακια, πουλιες κτλ σε σακουλακια....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

και εγώ συμφωνώ για το κορδονάκι...

πωπω αγχώθηκα τώρα..

μπράβο νικόλ,μου δίνεις ιδέες :lol::lol::lol::lol::lol:

Η marilita έδωσε την ιδέα όχι η nikol!!!! Τα πνευματικά μου δικαιώματα κινδυνεύουν .... χι....χι.....χι...

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

• 1 χρόνο μετά...

Γεια σας κορίτσια

θα βαφτίσω και εγώ τη μικρή μου το καλοκαίρι αλλά θέλω να φτιάξω τις μπομπονιέρες μόνη μου. Μήπως έχετε να μου δώσετε καμιά ιδέα και να μου πείτε κανένα site να τις παραγγείλω?

Γεια σας κορίτσια

θα βαφτίσω και εγώ τη μικρή μου το καλοκαίρι αλλά θέλω να φτιάξω τις μπομπονιέρες μόνη μου. Μήπως έχετε να μου δώσετε καμιά ιδέα και να μου πείτε κανένα site να τις παραγγείλω?

Κοίταξε στο φόρουμ βάπτιση/στο πόστ "χρήσιμα σαιτς για την βάπτιση".

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...