Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δοντάκια και φουσκάλες??

Abbie

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Ο μικρούλης μας τώρα βγαζει τα μεγαλυτερα δοντακια του (έχει τα 8 μπροστινά και 2 μεγάλα επάνω) αλλά τα κάτω δοντάκια ειναι εδω και δυο εβδομάδες ετοιμα να βγουν. Αυτο που εχω προσέξει είναι οτι δεν εχουν βγει ακομα, αλλά εχει κάνει κατι φουσκάλες (ενα ελαφρώς γκρι χρώμα), οι οποιες ειναι αρκετα σκληρές. Η κόρη μου δεν το είχε αυτό, αλλά δεν ανησύχησα ιδιαίτερα. Ο ιδιος δεν έχει πυρετό ούτε δείχνει να πονάει. Ομως η κυρία που τον κρατάει μου είπε οτι δεν της φαίνεται καλό.... Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο?

Διαφημίσεις

Thanks! Εδω δυστυχώς δεν ειναι ετσι το σύστημα και δεν μπορώ να τον παω σε παιδοδοντιατρο. Πήρα το νοσοκομειο και μου ειπαν να τον πάω να τον δει ο GP (γενική ιατρική) με ραντεβού. Αν είναι επείγον, τον πηγαίνω στο νοσοκομείο. Το θεμα είναι οτι δεν ξέρω αν ειναι κάτι σοβαρό ή όχι, γιαυτο ρωτάω μήπως έχει τύχει σε κάποια από σας....

Εμείς δεν έχουμε ακόμα βγάλει δόντια. Ο γιατρός μου είχε πει ότι αν δω κάτι φουσκαλίτσες να μην ανησυχίσω. Οι φουσκαλίτσες προετοιμάζουν τα δόντια για να βγουν. Όταν εξαφανιστούν θα εμφανιστούν τα δόντια. Σε παρακολουθώ πολύ καιρό , σε θαυμάζω και σου εύχομαι να τελείωσουν όλα, να είναι καλά το μωράκι σου και είναι όλα μια κακιά ανάμνηση!!!

Να είστε όλοι καλά εκεί που είστε!!!!

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

Διαφημίσεις

Dearest Abbie,

είμαι καινούρια στο forum :oops: αλλά ήθελα πολύ να σου απαντήσω γιατί ο γιος μου είχε ακρίβώς το ίδιο με ένα δοντάκι του (νομίζω πίσω επάνω).

Ήταν μια γκρι μελανή φουσκαλίτσα, όχι πολύ ωραία στην όψη, που με...έστειλε με τη μία στον οδοντίατρο του Παίδων Πεντέλης. Αποτέλεσμα: λέγεται κύστη ανατολής και όσο βγαίνει το δοντάκι αυτή υποχωρεί - ευτυχώς!

Μην ανησυχείς - ούτε να το σκέφτεσαι!

Να έχεις δύναμη και χαμόγελο και να σας πάνε όλα πολύ - πολύ καλά!

Averel, σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την απάντηση! Ετσι είναι και στον δικό μου, ένα γκρι χρώμα.... αλλά δεν βρήκα τώρα κοντά ραντεβού να πάω στον γιατρό και δεν θέλω χωρις λόγο να τον τρέχω στο νοσοκομείο. Πυρετο δεν έχει κάνει και δεν φαίνεται να τον ενοχλεί καθόλου. Απλώς δεν φαίνεται πολύ ωραίο....

Εσεις δηλαδή δεν κάνατε τίποτα για αυτό, το αφήσατε να φύγει από μόνο του?

O οδοντίατρος είπε ότι δεν κάνουμε τίποτα, αυτό υποχωρεί βγαίνοντας το δοντάκι και έτσι έγινε. Λέγεται κύστη ανατολής που σημαίνει ότι οφείλεται στην "ανατολή" του δοντιού. Βέβαια ήταν μόνο 1 και δεν ξαναέτυχε. Πιστεύω να είναι το ίδιο, να βγουν γρήγορα τα δοντάκια και να το ξεχάσετε!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...