Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κλαίει μόλις φύγω

Elli

Recommended Posts

Εδώ και μερικές μέρες η μικρή-που ήταν και η πιό ήσυχη ως τώρα-μόλις τολμήσω να φύγω από το χώρο-για να αλλάξω τη μεγάλη,να πάω στην κουζίνα,οπουδήποτε τελοσπάντων,ακόμη κι αν δεν με δει να φεύγω,βάζει τα κλάμματα και μάλιστα πολύ σπαραχτικά,σχεδόν γανιάζει από το κλάμμα μέχρι να πάω πάλι κοντά της.Έχει βραχνιάσει από το πολύ κλάμμα.

Ως τώρα δεν είχε ποτέ πρόβλημα να καθίσει λίγο μόνη της,έπαιζε ή μιλούσε χωρίς να διαμαρτύρεται.

Τί της συνέβη ξαφνικά,γνωρίζετε,και πως να το αντιμετωπίσω;Είναι αδύνατο πια να τις παίρνω και τις δυο μαζί μου όπου πηγαίνω-όπως έκανα παλιότερα...

Διαφημίσεις

καλημερα.καπου το εχω εχουμε ξαναθιξει το θεμα αυτο εδω μεσα.ειναι φυσιολογικο γιατι παθαινουν το αγχος του αποχωρισμου.νομιζει οτι δεν θα ξαναγυρισεις.ενα κολπο που εκανα εγω κ επιασε ηταν το κουκου τζα.κρυβομουνα κ ξαναεμφανιζομουνα.το ιδιο εκανα κ με τα παιχνιδακια της.δοκιμασε το κ μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο.ολα τα μωρα το παθαινουν.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Νόμιζα ότι αυτό τους συμβαίνει αργότερα.

Πάντως σήμερα ειδικά δεν ξέρω τί να κάνω,κλαίει συνέχεια μόλις στρίψω λίγο.

Αφού παρ'όλο που δεν έχει καλό καιρό,τις έβγαλα έξω για να ηρεμήσει λίγο.

Θα δοκιμάσω το κόλπο σου!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Νόμιζα ότι αυτό τους συμβαίνει αργότερα.

Πάντως σήμερα ειδικά δεν ξέρω τί να κάνω,κλαίει συνέχεια μόλις στρίψω λίγο.

Αφού παρ'όλο που δεν έχει καλό καιρό,τις έβγαλα έξω για να ηρεμήσει λίγο.

Θα δοκιμάσω το κόλπο σου!

τα μωρακια σου ειναι γλυκα.να σου ζησουν.εν δεν την ενοχλει κατι αλλο (ιωση,μπουκωμα,δοντακια) αυτο που ειπες ειναι φυσιολογικο.κ εμενα μου το εκανε πολυ εντονα κ εκανα αυτο που σου ειπα κ πετυχε.

ολοι οι φιλοι μου λεγανε ''την καλομαθες γι αυτο''μην ακους κανεναν!

Διαφημίσεις

Και εμενα ο δικος μου τα ιδια κανει ενω οταν δουλευω μια χαρα καθεται οταν φευγω στο σπιτι της γιαγια του χωρις γκρινια οταν ειμαστε σπιτι μας ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω, ακομα και οταν ειναι ο μπαμπας του μαζι του μολις με χανει απο τα ματια του αρχιζει και κλαιει σπαραχτικα , τι να κανουμε φαση ειναι θα περασει.....

Τα ίδια ακριβώς κι εμείς εδώ κ 3 μέρες.

Και να φανταστείτε ότι η μπέμπα έπαιζε με τις ώρες μόνη της, ή καθότανε στο καρεκλάκι μόνη της να ασχολείται με τα μασώμενα, τώρα...ούτε για αστείο...

Καλημέρα σε όλες! Εχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα με τη δική μου (είναι 16 μηνων). Από τότε δε που άρχισα να δουλέυω πάλι (τον τελευταίο μήνα δηλαδή) νομίζω ότι η κατάταση έχει επιδεινωθεί. Τα πρωινά μενει με τη γιαγια της και δεν έχει κανένα πρόβλημα (τη γνωρίζει κιόλας πολύ καλά). Το θέμα είναι ότι όταν είμαι και εγω στο χώρο είναι κολλημένη πάνω μου. Πραγματικά και εγω ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω παρόλο που θα είναι και ο πατέρας της στο σπίτι. Το χειρότερο δε είναι που πήγαμε χτες σε ένα παιδικό πάρτυ, όπου ναι μεν ήταν μεγαλύτερα παιδάκια αλλά είχε και δύο με μικρή διαφορά από τη δική μου. Το αποτέλεσμα: δεν μπορούσα να κουνηθώ από τη θέση μου, η μικρή έκλαιγε συνεχώς και φώναζε μαμά και ενώ είχαν έρθει όλα τα παιδάκια στο χώρο που καθόμασταν και έπαιζαν μπροστά μας η δική μου έπαιζε μόνη της μπροστά μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να την πιέσω για να μην της δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να τη βοηθήσω. Μήπως κάποια από εσάς έχι να μου προτείνει κάτι?

Είναι κάποια φάση που περνάει?

Με αγχώνει και το πως θα είναι στο μέλλον...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...