Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Άλλη μία... (επίσκεψη στον παιδίατρο)

Recommended Posts

Την πρώτη του επίσκεψη στην παιδίατρο θα την κάνει

αφού σαραντήσει;

Μένουμε επαρχία και δεν ειναι έυκολη η μετακίνηση προς και απο το υποτυπώδες κέντρο υγείας.

Βάρος, ύψος και τα συναφή τα μετράμε ενοείται... παίρνει, παίρνει!

(μόνο με μητρικό) χεχε!!!!

Διαφημίσεις

Η πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο γίνεται στις 15 ημέρες, μετά στις 30 και μετά μια φορά το μήνα. Τουλάχιστον έτσι κάνουν οι παιδίατροι εδώ που μένω εγώ. Εμείς για παράδειγμα κάναμε το εξής τη μικρή την είδε ο παιδίατρος πριν βγούμε από το μαιευτήριο και μου σύστησε να τη δει παιδίατρος και μετά το ταξίδι (γέννησα Αθήνα και θα ταξιδευαμε για το νησί που μενουμε) επειδή το βρεφάκι πιθανόν να ταλαιπωρούνταν). Έτσι κι έκανα. Ο παιδιάτρος λοιπόν την είδε και στις 7 ημέρες. Μετά την ξαναείδε στις 15, στις 30 κι από τοτε μια φορά το μήνα.

Να σας ζήσει το μωράκι σας. Να είναι πάντα γερό κι ευτυχισμένο...

*

Εμας τον είδε παιδίατρος λίγες μέρες αφού βγήκαμε από το μαιευτήριο κι απο τότε μόνο για τα εμβόλια(δηλ.2-4-6 μηνών).

Πάντως συνήθως τα βλέπουν ανά μήνα και όχι ανά δίμηνο.

Εμας τον είδε παιδίατρος λίγες μέρες αφού βγήκαμε από το μαιευτήριο κι απο τότε μόνο για τα εμβόλια(δηλ.2-4-6 μηνών).

Πάντως συνήθως τα βλέπουν ανά μήνα και όχι ανά δίμηνο.

να χαιρεσαι το νεο μελος της οικογενειας σου ....

και εμας το ειδε οταν βγηκαμε απο το μαιευτηριο (βασικα εκεινη τη βδομαδα περασανε 2-3 παιδιατροι μεχρι να καταληξω καπου και παλι τελικα την αλλαξα) και μετα οταν σαραντησε καθε μηνα την πηγαινα.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

2 μερες μετά που βγηκαμε από το μαιευτήριο (ηταν προωρος και βγήκε στις 10 μέρες από τη ΜΕΝΝ) μας ειδε η παιδίατρος, μετά στις 30 μέρες περιπου και μετά στο πρώτο εμβόλιο δηλ. 2 μηνών και κάτι. Κάθε μήνα πάμε για εμβόλιο οποτε τον κοιτάζει κιολας και βέβαια αν τύχει κάτι εκτακτο.

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

Και εμας ηρθε η παιδιατρος στο σπιτι οταν ο μπαμπης ηταν 6 ημερων.

Μετα τον επομενο μηνα που της ζητησα να ερθει παλι στο σπιτι,για να μην τον εκθεσω στο περιβαλλον του ιατρειου.

Απο εκει και επειτα παμε καθε μηνα εμεις γιατι κανουμε και το εμβολιο.

Αν πατε καθε διμηνο,ποτε θα προλαβετε τα εμβολια;Θα τα κανετε διπλα;

FWusp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ασχετο μια ερωτηση....γιατι καθε μηνα εμβολιο???δεν ειναι καθε μηνα τα εμβολια.....καθε μηνα για τους πρωτους εξι μηνες για παρακολουθησει ναι....μετα αλλατωνονται οιεπισκεψεις...αλλα δεν εκανα καθε μηνα εμβολιο....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Την πρώτη του επίσκεψη στην παιδίατρο θα την κάνει

αφού σαραντήσει;

Μένουμε επαρχία και δεν ειναι έυκολη η μετακίνηση προς και απο το υποτυπώδες κέντρο υγείας.

Βάρος, ύψος και τα συναφή τα μετράμε ενοείται... παίρνει, παίρνει!

(μόνο με μητρικό) χεχε!!!!

Είναι καλό να υπάρχει η ζύγιση της 20ης ή 21ης μέρας. Μετά στις 40 περίπου μέρες και στη συνέχεια μια φορά το μήνα τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο.

Εμάς ευτυχώς ο παιδίατρος έρχεται στο σπίτι οπότε δεν ταλαιπωρήται ο μικρός. Εμείς κάνουμε εμβόλιο κάθε μήνα μέχρι να γίνει νομίζω 12 μηνών και μετά αραιώνουν. αλλά και πάλι για το τελευταίο δεν είμαι και σίγουρη.

Διαφημίσεις

Εμάς ήρθε η παιδίατρος σπίτι στις 7 μέρες νομίζω και μετά μια φορά το μήνα πάμε στο ιατρείο για τα εμβόλια και μετρήσεις. Μερικοί παιδίατροι τα κάνουν ενα ενα και μερικοί πιό μαζεμένα απ'οτι έχω καταλάβει. :? Αναλόγως τί θα σου πεί ο παιδίατρος.

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Πρώτη επαφή με τον παιδίατρο είχα στο μαιευτήριο, όπου ήρθε για μία πρώτη κουβέντα. Δύο ημέρες μετά την έξοδο από το μαιευτήριο, ήρθε σπίτι για να δει τα μικρά και να μου λύσει όποιες απορίες είχα. Κάθε εβδομάδα του τηλεφωνούσα για να τον ενημερώσω για το βάρος τους και 1 φορά το μήνα ερχόταν να τα δει και για να κάνει εμβόλια. Τα εμβόλια δεν θυμάμαι πότε τα ξεκινήσαμε, ίσως τον 3ο μήνα, πρέπει να δω το βιβλιάριο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...