Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

sofia_p

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες,ειμαι νεο μελος,και πριν γινω,με βοηθησατε σε πολλα θεματα,που δεν ειχα ιδεα.να΄σται καλα,και τα παιδακια σας ,γερα και δυνατα.να ρωτησω που μπορω να βρω βιολογικα λαχανικα,στην θεσσαλονικη και ειδικα προς τα δυτικα της πολης.μενω στην ανω ηλιουπολη. :D

322829.png

Διαφημίσεις

Επειδή δεν πήρα απαντηση ,μήπως ειναι λίγο υπερβολικό που θέλω να βρω βιολογικά λαχανικά ,για τον μικρό μου,απο την στιγμή που το περιβαλλον μας ειναι βεβαρημένο με τοσά χημικά στην ατμόσφαιρα; :cry:

322829.png

Όχι!!!Πολυ φυσιολογικο μου φαίνεται. Η οποια επιβάρυνση οικονομικής φύσεως δεν μπορεί να αντικαταστήσει την υγεια του παιδιου μας. Και εγώ μόνο βιολογικά φρούτα του παίρνω και όταν αρχίσουμε χορτοσουπες θα του παίρνω μόνο βιολογικα λαχανικά και κρεας!!!!Τώρα όσο αντέξει η τσέπη μου....όσο πιο καλά τρέφεται ένα παιδί σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες τόσο πιο γερο οργανισμό χτίζει..Αποψη μου πάντα για να μην παρεξηγούμαστε!

s-age.pngs-age.png

[Μπορείς να δεις ποια μέρα γίνεται εκεί λαϊκή βιολογική και να παίρνεις από κει. Επίσης μπορει να έχει κάποιο κατάστημα βιολογικών προιοντων. (ρώτα στη μακρυγιάννη 15 στο 669244 Καράβελα). Και απλά μανάβικα έχουν συχνά μια γωνιά όπου έχουν βιολογικά φρουτα και λαχανικά. Εγώ από τέτοιο παίρνω. Μπες και δες. Ανατολικά ξέρω αλλά για δυτική δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο

Σοφία μου και εγώ πηγαινα στη λαική στο Στρεμπενιώτη ( Νεαπολη ) καθε πέμπτη.Επίσης βρίσκω στο carrefur στην Ευκαρπία και σε ενα μανάβικο ανεβαίνοντας για Ρετζίκι.Κάνε και μία αναζήτη στο google σίγουρα θα βρεις κοντά στην περιοχή σου.

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

το καλοκαιρι εχουμε λαχανικα βιολογικα απο τον παππου στο χωριο,αλλα με τα φρουτα εχω κολλησει,σε ευχαριστω παντος ,γιατι ολες θελουμε το καλυτερο για τα παιδια μας :D

322829.png

Επίσης βρίσκω στο carrefur στην Ευκαρπία

παρομοίως

είναι κοντά κ πάντα διαθέσιμο

νομίζω πλέον όλα τα σουπερ μάρκετ έχουν βιολογικά

βέβαια υπάρχει κ η λαική της Πέμπτης

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...