Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να πω και εγώ την δική μοθ εμπειρία από τους 2 τοκετούς μου.

Όταν έμεινα έγκυος για πρ΄ςτη φορά πριν από 2,5 χρόνια ήμουν τρομερά φοβισμένη τον τελευταίο μήνα γιατί πλησίαζε η μέρα που 8α ερχόταν το μωράκι μου.

Είχα άγχος για το αν θα γεννήσω φυσιολογικά μην τυχόν και πάει κάτι στραβά, και βέβαια για το αν θα έχω αρκετό γάλα για να τον θηλάσω.Στισ 21/10/08 πήγα στο μαιευτήριο για να με δει ο γιατρός μου επειδή είχα λίγο αίμα. Τελικά δεν ήταν τίποτα απλώς ειχε ξεκινήσει η διαδικασία τοκετού και δεν είχα πάρει χαμπάρι. Ούτε πόνους ούτε τίποτα.

Γέννησα απολύτως φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο μέσα σε 20 λεπτά.

Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου.

Και ευχαριστώ τον 8εό που γέννησα τόσο ανώδυνα.

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα.

Τώρα έχω δύο όμορφα αγοράκια (2,5 ετών και 4 μηνών αντίστοιχα) και νιώ8ω τρισευτυχισμένη.

Ο λόγος που γράφω την ιστορία μου είναι για τις νέες μαμάδες που φοβούνται να γεννήσουν φυσιολογικά.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.

Σας εγγυώμαι ότι μόλις πάρετε το αγγελούδιι σας αγκαλιά δεν θυμάσται καν πως είναι ο πόνος του τοκετού.

Συγνώμη αν σας κούρασα με την ιστορία μου.

Ευχομαι όλα τα παιδιά να είναι υγειή και χαρούμενα πάντα στην ζωή τους.

Η ζωή είναι ωραία για αυτό ας την απολαμβάνουμε την κά8ε στιγμή.

Διαφημίσεις

καλημερα και καλωσορισες στην παρεα μας.

συγχαρητηρια και σε σενα και στον γιατρο σου.δυστυχως δεν ειναι παντα τοσο ευκολες οι γεννες.πολλα περιστατικα απαιτουν καισαρικη.εγω για παραδειγμα γεννησα με καισαρικη γιατι αλλιως μπορει να μην ζουσα.οποιος δρομος και να ακολουθηθει αυτο που μετραει ειναι να γεννηθει το παιδι γερο και φυσικα να ειναι καλα και η μητερα.

να σου ζησουν τα παιδακια σου και να εισαι γερη να τα καμαρωνεις.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για το καλοσόρισμα,

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου ότι όταν υπάρχουν κάποια προβλήματα πρέπει να γίνεται καισαρική.

Εγώ αναφερόμουν στις γυναίκες που κάνουν καισαρική μόνο και μόνο για να μην πονέσουν και όχι εξαιτίας προβλήματος.

Έχω ακούσει πολλές γυναίκες να λένε ότι 8α κάνουν καισαρική μόνο και μόνο για να μην καταλάβουν το πόνο της γέννας.

Σε αυτές τισ κοπέλες αναφέρ8ηκα και ζητώ συγνώμη αν δεν το διατύπωσα σωστά.

Να είσαι πάντα καλά και τα παιδάκια σου να είναι πάντα υγειής και χαρούμενα.

καλα το διατυπωσες κουκλα μου.εχεις δικιο για τις κοπελες αυτες,αλλα μπροστα στον φοβο καποιοι υποκυπτουν.ξερω μια κοπελα που προγραμματισε καισαρικη προσφατα γιατι φοβοταν,και μια αλλη που ενω φοβοταν ο γιατρος επεμενε φυσιολογικα και τελικα ειχε μια πανευκολη γεννα.

σημασια εχει οπως ξανα ειπα να ειναι γερα τα παιδακια.

(παρεπιπτοντως ενα παιδακι εχω προς το παρον)

γραψε αν θελεις με λεπτομερειες τις εμπειριες σου απο τις γεννες σου στο σχετικο θεμα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Να σου ζήσει και να το δεις όπως επι8υμεις.

Σου εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα και δεύτερο.

Χάρηκα που μιλήσαμε.

και σε ευχαριστώ γιατί εχτές γράφτηκα στο forum αυτό και δεν το ξερω ακόμα καλά.

:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...