Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποθήκη για Pampers

mike2nd

Recommended Posts

Καλημέρα σας άκουσα μια κουβέντα εχθές από κάποιους γονείς για μια αποθήκη για Pampers που υπάρχει και έψαχναν να την βρούν γιατί πουλάει λέει σε συσκευασίες γίγας σε τιμή χοντρική. Μήπως έχει ακούσει κάποιος κάτι;

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας άκουσα μια κουβέντα εχθές από κάποιους γονείς για μια αποθήκη για Pampers που υπάρχει και έψαχναν να την βρούν γιατί πουλάει λέει σε συσκευασίες γίγας σε τιμή χοντρική. Μήπως έχει ακούσει κάποιος κάτι;

Αν μάθεις τίποτα δημοσιευσέτο. Περιμένουμε όλες πως και πως!

Την οικογένειά μας και τα μάτια μας!

είχω ακούσει πιο παλία από ένα συνάδελφο του άντρα μου πως είναι κάπου στην γλυφάδα, θα ρωτήσω τον άντρα μου και θα σας πω...αλλά δεν είναι τρομερή η διαφορά στην τιμή μου είχε πει...εκτός αν δεν λέμε το ίδιο..γιατί δεν τηλεφωνείτε καλύτερα στην εταιρεία που βγάζει τα πάμπερς?

Κοριτσια μηπως ειναι τιποτα στραπατσαρισμενες συσκευασιες ομως και δεν ειναι και οτι καλυτερο για τα μωρακια μας;;;(μην εχουν μπει ζουζουνια κλπ,κοινως Β¨διαλογης...)

4

Διαφημίσεις

ποιπον ακουστε με που εχω ψαξει τα παντα.η νεστλε της μυτιληνης φερνει και τα παμπερς εδω και επειδη δουλευει εκει ο νονος του αδερφου μου επαιρνα απο κει το γαλα ναν.οντως πετυχαινα καλη τιμη μου εβγαινε στα εξι κουτια σχεδον δυο δωρο.ομως ρωτησα για τα παμπερς και διαπιστωσα οτι η διαφορα ειναι μηδαμινη.αν πετυχετε προσφορα στα σουπερ μαρκετ θα σας βγει σιγουρα φτηνοτερα.οπως απο βεροπουλο με 1 πεκετο μειον 2 ευρω.με δυο πακετα μειον 6 ευρω.αν εχετε και κουπονια πεφτει και αλλο η τιμη.αυτα εως 11/02.απο ατλαντικ μειον 15%.δηλαδη το μεγαλο πακετο εχει16.14 ευρω.αν εχετε κουπονια πεφτει κι αλλο.αυτα εως 11/02.φοβερη ενημερωση?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...