Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μποϋκοτάζ στα Τζάμπο

Zaira

Recommended Posts

1. Γιατί παίζει σκυλάδικα στη διαπασών, και αυτό είναι μουσική δικατορία.

Ειναι κι αυτη η τακτικη προϊον Κινας...(βλ. Κινεζικα βασανιστηρια...) :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί δεν πάω Jumbo (οι πρακτικοί λόγοι):

2. Γιατί έχει τόση βαβούρα, που δε μπορώ να κάνω τη δουλειά για την οποία πήγα (και καταλήγω να ψωνίζω πράγματα που δεν θέλω).

3. Γιατί έχει τόσα πολλά αντικείμενα παντού, που ζαλίζομαι και ξεχνάω το όνομά μου (και καταλήγω να ψωνίζω πράγματα που δεν θέλω).

4. Γιατί καλύτερα να πάρω ένα πράγμα που μου χρειάζεται ακριβότερα, παρά να πάρω αυτό το ένα φτηνότερα και άλλα πέντε που δεν τα χρειάζομαι (για τους παραπάνω λόγους).

5. Γιατί είναι μακριά, πρέπει να πάρω το αυτοκίνητο και να το κάνω εκδρομή (προτιμώ να πάω εκδρομή).

6. Γιατί δε μπορώ να πάρω μαζί την κόρη μου και πρέπει να πάω μόνη μου(γιατί μετά εκείνη θα λέει "θέλω" κι εγώ θα της λέω "όχι", επίσης νομίζω πως αυτό το περιβάλλον είναι βάρβαρο για τα παιδιά).

7. Γιατί πουλάει μόνο άχρηστα πράγματα, χωρίς τα οποία μπορούμε κάλλιστα να ζήσουμε (και με μεγαλύτερη άπλα στο σπίτι για να τρέχει η μικρή).

8. Γιατί τα λίγα χρήσιμα που πουλάει το Jumbo, τα δανείστηκα δεύτερο χέρι από τις φίλες μου (απλά τις ενημέρωσα, και μου τα πάσαραν με μεγάλη τους χαρά).

Υπάρχουν και ιδεολογικοί λόγοι, αλλά είναι προσωπικά δεδομένα :lol::lol::lol:

Άψογον! Να προσθέσουμε μονάχα στο 1ο την επανάληψη των εκνευριστικών διαφημίσεων και είναι έτοιμο να το τυπωσουμε σε φέιγ βολάν! Ζητείται σύνθημα για πλακάτ!

Πλάκα- πλάκα στο εξωτερικό οι ακτιβιστές δε φοβούνται να κάνουν διαμαρτυρίες έξω από εμπορικά καταστήματα κατηγορώντας τις εταιρείες για ...ηθικό έλλειμμα.

img1107_size2.jpg

Να προσθέσουμε μονάχα στο 1ο την επανάληψη των εκνευριστικών διαφημίσεων και είναι έτοιμο να το τυπωσουμε σε φέιγ βολάν

Α, εμένα συνήθως μου αρέσουν πάρα πολύ - όπως η τελευταία πχ που λέει "δεν έχει τι να βάλει" κτλ. Τις βρίσκω ευρηματικότατες, όπως και τις τηλεοπτικές.

Άσχετο με το θέμα, σόρρυ.

Να προσθέσουμε μονάχα στο 1ο την επανάληψη των εκνευριστικών διαφημίσεων και είναι έτοιμο να το τυπωσουμε σε φέιγ βολάν

Α, εμένα συνήθως μου αρέσουν πάρα πολύ - όπως η τελευταία πχ που λέει "δεν έχει τι να βάλει" κτλ. Τις βρίσκω ευρηματικότατες, όπως και τις τηλεοπτικές.

Άσχετο με το θέμα, σόρρυ.

Προς μεγάλη μου δυσαρέσκεια, συμφωνώ. Τρομερές διαφημίσεις. Αυτές στο ράδιο έχουν απίστευτο γέλιο, ενώ η τηλεοπτική, αυτή που έχει τη σακούλα σε διάφορες χρήσεις, είναι αριστούργημα. Κινηματογραφικά είναι άριστη. Δεν του αξίζει τέτοια καταπληκτική διαφήμιση του Jumbo. :?

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Γιατί δεν πάω Jumbo (οι πρακτικοί λόγοι):

Τι δεν παιζει αλλο Pearl Jam και Rammstein ? Ντροπή ! :P

6. Γιατί δε μπορώ να πάρω μαζί την κόρη μου και πρέπει να πάω μόνη μου(γιατί μετά εκείνη θα λέει "θέλω" κι εγώ θα της λέω "όχι", επίσης νομίζω πως αυτό το περιβάλλον είναι βάρβαρο για τα παιδιά).

Ποσο δικιο εχεις σε αυτο..... :(

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...