Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χάλια το 2009.....

Recommended Posts

μπορεί να έχω να γράψω καιρό, μετά την εξομολόγησή μου , που μου συμπαρασταθήκατε όλες σας και παρεπιπτόντως πήγα και σε ψυχολόγο που μου έκανε πολύ καλό, όμως σας παρακολουθώ καθημερινά στα "κλεφτά"....

παιδιά το 2009 μπήκε πολύ πολύ χάλια

1. στη δουλειά μου είμαστε χάλια. το αφεντικό μας ειρωνεύετε, μας την λέει για το παραμικρό και έχει απαιτήσεις που τουλάχιστον εμένα , ως χαρακτήρα , με τρελλαίνουν...θα φύγω ..δεν αντέχω άλλο , και μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που πήγα και στην ψυχολόγο και τελικά της μίλαγα για 2 ώρες για τα σωψυχά μου και πρέπει να πω ότι ξαλάφρωσα αρκετα. μετά από αυτό πήρα την απόφαση να φύγω από το μπ#@$#@λο όσο πιο σύντομα μπορώ... αλλά η ψυχολογία ΚΑΘΕ μερα που είναι να πάω για δουλειά είναι ...απλά χάλια :cry: περιμένω να δω τί θα κάνω με τα επαγγελματικά μου και μόλις κατασταλάξω, την έκανα με ελαφρά ....

2. έμαθα με τρόμο ότι η κόρη της ξαδέρφης του άντρα μου, 15 χρονών παιδί , αφαίρεσε τον "ύποπτο" θυροειδή της, όπου τελικά πειράχτηκε και ο λεμφαδένας...μιλάμε για καρκίνο σε 15 χρονών παιδί, έτσι...το μόνο "θετικό" είναι ότι τον καθάρισαν καλά όπως της είπαν , αλλά μέσα στην δεκαετία υπάρχει κίνδυνος επανεμφανισης... κάθε 6 μήνες εξετάσεις και κάθε μέρα που περνα αγωνία για την επερχόμενη εξέταση...άσε το άγχος της "δεκαετίας"...λες και αν περάσουν 10 χρόνια και 1 ημέρα θα ηρεμήσουν το παιδί και οι γονείς του.....δράμα ...να σου έρχεται να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο..

3. σήμερα το πρωί με παίρνει ο άντρας μου τηλέφωνο και μου λέει ότι γνωστή μας από τον παιδικό σταθμό με δύο παιδιά 8 ετών και 5,5 ετών, έχει καρκίνο στο συκώτι , στο πάγκρεας και στο νωτιαίο μυελό... :shock: δηλαδή έλεος πια...η κοπέλα 30 χρονών, δεν έχει γονεις, δεν έχει αδέρφια παρά μόνο τον άντρα της, ο οποίος πριν 3 χρόνια σε αυτοκινητιστικό κόντεψε να πεθάνει , είναι γεμάτος "βίδες" , το χέρι και το πόδι του δεν μπορεί ακόμη να τα κουνήσει καλά...

δεν μπορώ παιδιά μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα...τί θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι

μου έλεγε ο άντρας μου σήμερα πώς να τους πάρουμε τηλέφωνο? με ποια δικαιολογία? να ρωτήσουμε τί, ρε γμτ? δε μπορώ ρε παιδιά, και είναι μόλις 6 του Φλεβάρη...

μακάρι κάθε μέρα που ξυπνάω να γίνομαι και καλύτερος άνθρωπος..

Διαφημίσεις

και έλεγα κάτι μου διέφυγε....

4. η κουμπάρα μου , πριν μια εβδομάδα μου είπε ότι η αδερφή της η οποία έχει πρόβλημα γυναικολογικό -ενδομητρίωση νομίζω- και μετά από 2 αποβολές, στην τωρινή της εγκυμοσύνη πήγαινε καλά.....όμως δυστυχώς το Β επιπέδου δεν βγήκε καλό.. συγκεκριμένα της είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα 1/157 να έχει το παιδί σύνδρομο ντάουν. Ο γιατρός που πήγε για την αμνιοκέντηση , της μάτωσε τον σάκο και δεν κατάφερε να πάρει και υγρό. Τελικά πήγε σε άλλο γιατρό ο οποίος κατάφερε και της πήρε το "ματωμένο υγρό" αλλά πρέπει να κάνει ειδικές εξετάσεις για να βγάλει κάποιο σίγουρο αποτέλεσμα , εξετάσεις οι οποίες θα βγουν μετά από 18 ημέρες. τώρα το κλου είναι ότι αν το παιδί έχει τελικά σύνδρομο ντάουν και αποφασίσουν να διακόψουν την κύηση, τότε δεν προλαβαίνουν γιατί σύμφωνα με το νόμο θα έχουν υπερβεί την εβδομάδα που επιτρέπεται να γίνει έκτρώση.

(δεν ξέρω τί απόφαση έχουν παρει σχετικά με την συνέχιση ή όχι της εγκυμοσύνης και ειλικρινά δεν με αφορά, απλά στεναχωριέμαι όταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο , δηλαδή ο ερχομός ενος παιδιού, "φέρνει" τόση στεναχώρια -άσχετα με την κατάληξη που μπορεί να είναι και τελικα και η πλέον θετική είτε το παιδί έχει το σύνδρομο είτε όχι..)

άστα βρε παιδί μου...ίσως μας ταράζουν αυτά τα άσχημα και παράλληλα μος δίνουν και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τα δικά μας "καθημερινά κοινά" προβλήματα..απλά όταν έχει να κάνει με παιδάκια και γονείς παιδιών , όπως και να το κανεις σε ψιλοσοκάρει

(βρε παιδιά συγγνώμη κιόλας, αλλά αυτά που έγραψα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ψεμματα, σε καμμία περίπτωση παρόλλο που φαίνονται υπερβολικά ίσως...το λέω γιατί έπεσε το μάτι σε κάποια άλλη δημοσίευση που ΜΑΛΛΟΝ είναι μούφα και ψιλοαγχώθηκα....είναι κρίμα να φτάσουμε σε σημείο να είμαστε καχύποπτοι όταν κάποιος μας λέει κάποιο πρόβλημά του.. κρίμα :cry: και δεν καταλαβαίνω και τον λογο που μπορεί κάποιος να παραμυθιάζει έτσι τους άλλους :roll: )

Διαφημίσεις

Συνήθως οτι ξεκινάει άσχημα τελειώνει ωραία και το αντίθετο. Εύχομαι να συμβεί σε σένα και σε όλους τους γύρω σου με τα μεγάλα προβλήματα που μας ανέφερες.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09