Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοήθεια για συγκεκριμένο υποκοριστικό

vip

Recommended Posts

Σας παρακαλώ βοηθήστε με!

Θα βαφτίσω την μπεμπούλα μου Κωνσταντία. Μπορείτε να μου δώσετε ιδέες για ωραίο και πρωτότυπο υποκοριστικό να τη φωνάζω?

Το όνομα είναι τοπικιστική παράφραση του "Κωνσταντίνα" στον τόπο καταγωγής του άντρα μου.

Διαφημίσεις

To Kωνσταντία δεν είναι και τόσο άσχημο, όντως, αλλά το Νάντια, πολύ μου άρεσε Αμαρυλλίς, και δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Μου ερχόταν στο μυαλό μόνο το Ντία, το οποίο ο άντρας μου δεν ήθελε, γιατί του θυμίζει το σούπερ μάρκετ.

Το Ντίνα θα ήταν υποκοριστικό του Κωνσταντίνα. Ενώ εγώ θέλω να φαίνεται η διαφορά.

Ευχαριστώ πολύ. Ως τώρα κρατώ το Νάντια.

Διαφημίσεις

με το καλο και να σου ζησει!Εκτος απο το Ναντια που μου αρεσει πολυ, σκεψου και το Ναντινα ή το Νταιάνα, δεν ξερω αν σου αρεσουν..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Διαφημίσεις

Κι εμενα μου αρεσει το Ναντιν ή Ναντινα και το Ναντια. Αλλα νομιζω οτι προτιμω το Ντιάνα :lol::lol::lol::roll: Βεβαια ολα αυτα αν το εχεις αποφασισει για υποκοριστικο, αλλιως και το Κωνσταντια μια χαρα ονομα ειναι!!

Διαφημίσεις

το Ναντινα ειναι ωραιο μεχρι τα 12..

μετα? φαντασου μια κοπελα 20 χρονων να τη λενε Ναντινα.. πολυ παιδικο μου κανει...

εγω λεω να μην το αλλαξεις... θα δυσκολευετει λιγο να το πει αλλα θα το εχει μια ζωη!!

(τον αδερφο μου που τον λενε Λεωνιδα, καναμε αμαν και πως να μαθουμε το σοι να μην τον λενε πια Δάκη... :wink: )

Είμαι γενικά κατά τον υποκοριστικών...

το Κωνσταντία είναι πολύ όμορφο όνομα

αλλά αν επιμένεις...

τι λες για Κώνι ή Κωνστάνς :roll:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

την κορη μου την λενε Κωνσταντινα και μερικες φορες την φωναζουμε ΝΑΝΤΙΑ.

πολυ ωραιο ονομα το αγαπημενο μου (γιατι αραγε) :lol::lol::lol::lol:

Οταν ηταν μικρουλα δεν μπορουσε να πει το ονομα της και ελεγε Ντιντινα

και τωρα της εχει μεινει και αυτο ........

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...