Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!!

geosoc

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!Είμαι πολύ τσαντισμένη!Το μαιο θα βαφτίσω το μπεμπούλη μου κι εψαχνα εκκλησία καπου κοντλα στο κέντρο.Βρήκα λοιπόν μία που ήταν ελεύθερη την Αγία σοφία κοντά στο μετρό στην ακρόπολη.Πήρα τηλεφωνο να ρωτήσω τι χρειάζεται και μου είπε η τύπισσα μαζί με τα χαρτιά να έχω και 400 ευρώ.Θα μου κοψει απόδειξη λέει για την εφορία και είναι δωρεά για κάποιο ιδρυμα.Δεν ήξερα οτι η δώρεά έχει ταρίφα!!!!!!!Διαφορετικά ειπε οτι δεν μπορώ να κάνω την βάπτιση εκεί!!!!Τελικά έκλεισα στην αγία μαρίνα στο θησείο.Προς το παρόν δε μου ζήτησε ΄τιποτα!Ξέρει κανείς αν και στην Αγία Μαρίνα γίνονται τέτοιες ''δωρεές''::::[/b]

Διαφημίσεις

Πάρε την Αρχιεπισκοπή και ανέφερέ το....Και εγώ πήρα για να κράξω την ενορία μας (Παναγίτσα Παλ. Φαλήρου)....Ο παππάς είναι για μπουνιές.....

Αϊ στο καλό πια!!!!!!!!!!!!

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Αχ και εγώ το έπαθα αυτό άλλα της άλλαξα τα ρούχα αξίας 380€ παίρνοντας κάποια για μεγαλύτερη ηλικία και κάποια είδη προικός (πάντα, μπουρνούζια κλπ).

Πάντως είναι μεγάλοι απατεώνες!!!!

Διαφημίσεις

Αχ και εγώ το έπαθα αυτό άλλα της άλλαξα τα ρούχα αξίας 380€ παίρνοντας κάποια για μεγαλύτερη ηλικία και κάποια είδη προικός (πάντα, μπουρνούζια κλπ).

Πάντως είναι μεγάλοι απατεώνες!!!!

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Μαριορή χτενίζεται!!!!!

Αμα είσαι άυπνη 2 μέρες αυτα παθαίνεις!

Γράψτε λάθος καλε!!!!

Οσο για το παπαδαριό ................... :twisted::twisted::twisted:

:?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?: Πάντως είναι μεγάλοι απατεώνες!!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

:?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?: Πάντως είναι μεγάλοι απατεώνες!!!!

Καλέ είπαμε ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΥΠΝΗ ΛΟΓΩ ΠΥΡΕΤΟΥ ΤΗΣ ΦΕΛΙΑΣ!!!!

Αμέσως να με μαλώσετε!!!!

Για τα ΗΡΑ πήγαινε αυτό!

Για τα ΗΡΑ πήγαινε αυτό!

Σηνχορεμενη ευλογιμενη!!!!!!!!!

Για τα ΗΡΑ πήγαινε αυτό!

Σηνχορεμενη ευλογιμενη!!!!!!!!!

Να είσαι καλά τέκνο μου!

Ευλογία!

Διαφημίσεις

Καλά βρε κουνιάδα, από το internet μαθαίνω που θα βαφτιστεί ο ανιψιός μου? χα, χα.

Να σου πω εγώ για την Αγία Μαρίνα. Πριν από 7-8 χρόνια νομίζω, έγινα εγώ κουμπάρα εκεί σε γάμο (ο άντρας σου που έχει μνήμη ελέφαντα, θα θυμάται ακριβώς πότε έγινε. Εξάλλου, ήταν ο οδηγός του ζευγαριού). Στην ερώτησή μου στον παπά "τί να δώσω για την εκκλησία", μου είπε: "εμείς εδώ δεν είμαστε επιχείρηση, αλλά εκκλησία. Μπορείς να αφήσεις ό,τι θέλεις." Και δεν πλήρωσα πολλά. Κάτι σαν 30.000 δρχ. Δηλ. γύρω στα 100 ευρώ. Μέσα στα οποία οι 10.000 ήταν για τον κλιματισμό. Μου είπε ο παπάς αν ήθελα, να δώσω αυτό το ποσό για την κατανάλωση του ρεύματος.

Τρελό έ?

ΥΓ. Φιλιά πολλά στην αγάπη μου! Πές της την "παπάω"...

Καλά βρε κουνιάδα, από το internet μαθαίνω που θα βαφτιστεί ο ανιψιός μου? χα, χα.

Να σου πω εγώ για την Αγία Μαρίνα. Πριν από 7-8 χρόνια νομίζω, έγινα εγώ κουμπάρα εκεί σε γάμο (ο άντρας σου που έχει μνήμη ελέφαντα, θα θυμάται ακριβώς πότε έγινε. Εξάλλου, ήταν ο οδηγός του ζευγαριού). Στην ερώτησή μου στον παπά "τί να δώσω για την εκκλησία", μου είπε: "εμείς εδώ δεν είμαστε επιχείρηση, αλλά εκκλησία. Μπορείς να αφήσεις ό,τι θέλεις." Και δεν πλήρωσα πολλά. Κάτι σαν 30.000 δρχ. Δηλ. γύρω στα 100 ευρώ. Μέσα στα οποία οι 10.000 ήταν για τον κλιματισμό. Μου είπε ο παπάς αν ήθελα, να δώσω αυτό το ποσό για την κατανάλωση του ρεύματος.

Τρελό έ?

ΥΓ. Φιλιά πολλά στην αγάπη μου! Πές της την "παπάω"...

Κι εσύ εδώ είσαι ρε μουρλοκομείο;AAAAA!Γιάυτό ξυπνάς στις 10 καλή μου!Ο Σωκράτης πάλι που πήρε τηλέφωνο δεν του είπε τίποτα για λεφτά,ενώ τον ρώτησε μέσα στις άκρες!!!Σε περιμένουμε λοιπόν στη βάφτιση κουνιάδα!!!!χαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ.Ο Σωκράτης κουφάθηκε που το είδε!!!!χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Καλά, όλη τη μέρα συνδεδεμένη είσαι? Η μητέρα μου και πεθερά σου, μου είπε πως κάνω λάθος, είχαμε πληρώσει 50.000 δρχ. (εννοείται πως ήταν κι αυτή μέσα στο γραφείο του παπά μαζί μου !!!). Και μου είπε πως κάναμε κίνηση να δώσουμε 30.000 δρχ., και μας την είπε ο παπάς, για τον κλιματισμό, για τη ΔΕΗ, κλπ. Του λέει λοιπόν η μάνα μου, πως κι αυτή κόρη παπά είναι, και πρέπει να καταλαβαίνουν τον κοσμάκη, πως δεν είναι δυνατό να πληρώνουμε την εκκλησία, κλπ.... Τον ψιλοτρέλανε όπως καταλαβαίνεις, αλλά παρ'όλα αυτά, την ταρίφα δεν τη γλιτώσαμε.

Φιλιά.

Κανινικα επρεπε ολα τα μυστιρια να ειταν τσαμπα και οτι θελει ο καθενασ να δινει

εγω πυστευω οτι ολοι θα εδειναν κατι

αυτο το εμποριο ειναι το κατι αλο!!

εγω ειχα δωσει πριν 4 μιση χρονια που βαπτισα αν θιμαμε καλα 100 ευρω στο παλιο φαλιρο αγια βαρβαρα η εκλησσια

Παίζει βέβαια να έχει αλλάξει ο παπάς και να είναι κανένας χειρότερος, που θα ζητάει τα μαλλιοκέφαλά του! Εμ, δε σας άρεσε το χωριό του άντρα σου, που θα πληρώνατε τον παπά-Θανάση με ψίχουλα... (χα, χα, χα, θα έλεγε ξέρεις ποιός...)

Αφήνω τον παπα Θανάση για εσένα κουνιαδούλα!Εγώ δοκίμασα πέρυσι.Άσε που ο άλλος ο παπάς ήταν ξύνός!Και ο παπα-Θανάσης 10 φορές είπε στη μάνα μου οτι δεν γιορτάζει το όνομα!!!Ευτυχώς φέτος δε θα το αναλύσουμε το όνομα αφού γιορτάζει!!!!!

Μόλις συνειδητοποίησα πως στο αρχικό μου μήνυμα, έκανα λάθος και σε αποκάλεσα κουνιάδα, ενώ είσαι η νύφη μου... Τα 'χω χαμένα...

Να δεις που ο παπα-Θανάσης θα μου πει κανά κουλό για το όνομα της μπεμπούλας, να το πούμε καθαρό ολόκληρο το συνηθισμένο, κι όχι αυτό το κάπως παραποιημένο της γιαγιάς της.