Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ρυθμικό απαλό χτύπηματάκι...τί είναι?

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια,

Τον τελευταίο μήνα νιώθω το μωράκι μου να χτυπάει ρυθμικά, αλλά όχι σαν να κλωτσάει. Αυτό συνήθως συμβάνει το πρωί όταν ξυπνάω αλλά και άλλες στιγμές της ημέρας, και διαρκεί περίπου 5 λεπτά. Είναι λόξυγγας ή λέω χαζα?

Ευχαριστώ!!

T9oHp3.png

Διαφημίσεις

και εγώ λόξυγκας πιστεύω ότι είναι! χθες είχε λόξυγκα η κόρη μου.. εκεί να δεις γέλια... κοίταγα την κοιλιά μου και της έλεγα... βρε σσστττ μικρή θα ξυπνήσεις τον αδερφό σου... θέλεις λίγο νεράκι;;; (ο άντρας μου είχε πέσει από την καρέκλα κάτω και γελούσε...)

και εγώ λόξυγκας πιστεύω ότι είναι! χθες είχε λόξυγκα η κόρη μου.. εκεί να δεις γέλια... κοίταγα την κοιλιά μου και της έλεγα... βρε σσστττ μικρή θα ξυπνήσεις τον αδερφό σου... θέλεις λίγο νεράκι;;; (ο άντρας μου είχε πέσει από την καρέκλα κάτω και γελούσε...)

:lol::lol::lol::lol::lol: πολύ καλό!!!

T9oHp3.png

Διαφημίσεις

Ένα θέλω να μου πεις γιατί το χω απορία καιρό και θα σκάσω! Πως καταλαβαίνεις ποιο είναι ποιο?

από τη θέση!!! η κόρη μου είναι κάθετα το κεφάλι της προς τα πάνω (ισχιακά) ο γιος μου έχει το κεφάλι του στο πλάι δεξιά της κοιλιάς και είναι εγκάρσια... πάντως εγώ ξεχωρίζω πότε κάνει μαμουνιές το ένα και πότε το άλλο... :D

τώρα πια που είναι μεγάλα δύσκολα αλλάζουν θέση, κουνιούνται αλλά δεν υπάρχει χώρος διαθέσιμος για τσάρκες, τις τελευταίες 3 εβδομάδες ενώ περίμενα ότι έστω ένα από τα δύο θα γυρίσει με το κεφάλι... μου είπαν να το ξεχάσω λόγω του περιορισμένου χώρου.... άρα δεν αλλάζουν θέση (το επιβεβαιώνω βέβαια ποιο είναι που κάθε 2 εβδομάδες που κάνω υπέρηχο)

Λόξυγγας είναι. Εγώ το είχα συνέχεια με τον μικρό. Μόλις το έιπα στον γυναικολόγο μου είπε ότι είναι από το έντερο μου :shock::shock: . Βλακεία είπε σίγουρα κι ο άντρας μου είχε συμφωνήσει μαζί του τότε. Όταν κάποια στιγμή τον έπιασε ο λόξυγγας, έβαλα το χέρι του άντρα μου στην κοιλιά και το άκουσε κι αυτός. Τότε με πίστεψε ότι ήταν λόξυγγας και δεν είχε καμία σχέση με το έντερο.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Διαφημίσεις

Λόξυγγας είναι. Εγώ το είχα συνέχεια με τον μικρό. Μόλις το έιπα στον γυναικολόγο μου είπε ότι είναι από το έντερο μου :shock::shock: . Βλακεία είπε σίγουρα κι ο άντρας μου είχε συμφωνήσει μαζί του τότε. Όταν κάποια στιγμή τον έπιασε ο λόξυγγας, έβαλα το χέρι του άντρα μου στην κοιλιά και το άκουσε κι αυτός. Τότε με πίστεψε ότι ήταν λόξυγγας και δεν είχε καμία σχέση με το έντερο.

Καμια σχεση με το έντερο!!! Μα ειναι πασιφανές οτι δεν ειναι απο εμάς....

T9oHp3.png

:shock:

για δες που έπρεπε να πέσω πάνω σε αυτή τη συζήτηση

για να καταλάβω κατόπιν εορτής...

τί ήταν αυτά τα χτυπηματάκια τότε!!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

:shock:

για δες που έπρεπε να πέσω πάνω σε αυτή τη συζήτηση

για να καταλάβω κατόπιν εορτής...

τί ήταν αυτά τα χτυπηματάκια τότε!!! :D

Θα το ξέρεις για το επόμενο! :cool:

T9oHp3.png

Καμια σχεση με το έντερο!!! Μα ειναι πασιφανές οτι δεν ειναι απο εμάς....

Πες τα!! Αυτό του έλεγα κι εγώ. Τι σχέση έχει το έντερο;;; Βλακείες των γιατρών.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Ναι κοριτσια ειναι λοξιγκας!!!! :lol::lol::lol: Ειναι απιστευτα τελειο!!!! Εχει πολυ πλακα εμενα οποτε τον επιανε νευριαζε και κλωτσουσε μετα συνεχεια!!! :lol::lol: κοριτσια δειτε αυτο

Ειναι ντοκιμαντερ του National geographic Για τους 9 μηνες της εγκυμοσυνης!!! ειναι πολυ ωραιο!!!! Λεει και για το λοξιγκα!!! :lol::lol::lol:

DsRyp3.png

Διαφημίσεις