Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γεια σας,γραφω πρωτη φορα εδω!

λεπον,η εμπειρια μου ηταν λιγο μμμ περιεργη εως χαλια.δυστυχως ουτως η αλλως θα γεννουσα με καισαρικη λογω ενος προβληματος υγειας που εχω,ε τοσους μηνες το χωνεψα πια,λεω δε πειραζει θα κανω ολα τα υπολοιπα φυσιολογικα.

αμ δε!στο τελος του 8ου μπαινω στο μαιευτηριο με προεκλαμψια(ειμαι κι υποτασικη)καθομαο 3 μερες μεσα αδημονουσα να φυγω,ο γιατρος ηταν επιφυλακτικος..τη 4 μερα μου λεει "παμε κατω να δουμε τι κανει το μωρο κι αν ολα οκ φευγεις".το μωρο ξαφνικα σταματησε να τρωει και να κινειται...σταματησα να το νιωθω,οπως καταλαβαινετε παθαινω το πρωτο σοκ,προς το μεσημερι μου λεει οτι θα με κοψει η το βραδυ η το αλλο πρωι!παθαινω το δευτερο σοκ διοτι δεν ημουν καθολου μα καθολου ετοιμη ψυχολογικα να γεννησω ετσι ξαφνικα ενα μηνα νωριτερα.τεσπα την αλλη μερα μετα τη γνωστη προετοιμασια,παμε κατω,γινεται η επισκληριδιος και νιωθω ενα φριχτο πονο που ολο και μεγαλωνε στο πισω μερος του κεφαλιου.το λεω μου τα μασανε,εγω γενικως αισθανομουν παααρα πολυ περιεργα,κι ειχα τα ματια καρφωμενα στο ρολοι,ξφνικα ακουω το κλαμα της κορης μου κι ειμαι τοσο μπερδεμενη,χαμενη,και νιωθω προς το χαλια χωρις να μπορω να το προσδιορισω,μου τη βαζει η καλη μου μαια στο στηθος ,με ραβουν(τι φρικη τα νιωθα ολα,χωρις πονο βεβαια)και ξαφνικα βρισκομαι με 10 γιατρους απο πανω μου να μου δινουν υπογλωσσια,μετα βρεθηκα στην εντατικη οπου και παρεμεινα 4 μερες νιωθοντας οτι θα πεθανω...

τελικα ειχα ανεβασει 20 πιεση την ωρα του τοκετου,επαθα συνδρομο h.e.el.p, ειναι σαν ενα σταδιο προ της εκλαμψιας...

τεσπα το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι τις μερες της εντατικης και του τοκετου συνεχεια,προσπαθοντας να θυμηθω και να καταλαβω...

περασμενα ξεχασμενα μου λενε ολοι αλλα δεν ειναι ευκολο.

Διαφημίσεις

Χριστίνα καταρχήν καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τη κορούλα σου. Σίγουρα η εμπειρία σου ήταν πάρα πολύ άσχημη αλλά το θετικό είναι ότι έχεις τώρα ένα μωράκι. Δεν είναι εύκολο αλλά σιγά σιγά με το χρόνο πιστεύω να το ξεπεράσεις. Πόσο είναι τώρα η κόρη σου; Αντιμετωπίσατε μετά άλλα προβλήματα; Ελπίζω όλα να πάνε καλά από εδώ και στο εξής για εσάς και να κοιτάτε το μέλλον αισιόδοξα :)

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Ελενη καλημερα κι ευχαριστω,

η κορη μου ειναι 7 μηνων κι ειμαστε τελεια(ισως λιγο παραπανω αυτοκολλητες μονο :roll: ),επειδη ηταν προωρη και δεν ιχε δυναμη να πιει απ το μπιμπερο-εγω λογω παραμονης στην εντατικη και πολλων φαρμακων δεν ειχα γαλα παρ ολο μου αρμεγομουν για κανα μηνα-κι εμεινε στη μοναδα παρακολουθησης 15 μερες...πγαινα 2 φορες την ημερα και προσπαθουσα να τη ταισω με μπιμπερο...κλααααμα,πιστευα οτι δε θ αρχισει να τρωει ποτε,ε και μια ωραια πρωια,αρχισε να πινει μονη της την απαραιτητη ποσοτητα και τη πηρα σπιτι επιτελους :D εκτοτε δεν εχει σταματησει να τρωει!

τωρα πασχουμε κι οι δυο απο σοβαρη "μαμακιαση" αλλα μ αρεσει!κι ας μου τι "λενε "ολοι οτι τη κακομαθαινω.εγω απλως την απολαμβανω.