Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες !

Κορίτσια την άποψή σας. Εδώ και λίγες μέρες με πονάει το νύχι του δεξιού ποδιού. Μάλλον από την τριβή με το παπούτσι θα είναι γιατί έχω μεγάλα και λεπτά δάχτυλα και σχεδόν κανένα παπούτσι δεν με βολεύει.

Δεν είναι πρησμένο γύρω γύρω αλλά όταν το πατάω το νύχι με το δάχτυλό μου πονάει και είναι αποχρωματισμένο.

Μήπως έχω πάθει μόλυνση? Επηρεάζεται σε κάτι το μωρό? Βέβαια θα πάω το μεσημέρι σε χειρούργο αλλά μέχρι τότε θα με φάει η αγωνία!!!

squsqusbu20090629_-8_George.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα marye μου. Νομίζω ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείς. Μήπως "μπήκε" το νύχι σου στο κρέας και το πληγώνει; Το έπαθα κι εγώ και πονούσε πολύ όπως λες, όταν το ακουμπούσα. Βέβαια δεν ήταν αποχρωματισμένο, απλά είχε πρηστεί λίγο και ήταν κόκκινο. Αποχρωματισμό από όσο ξέρω προκαλούν οι μυκητιάσεις. Πάντως σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Να δούμε τι θα πει και ο γιατρός. Μέχρι τότε προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό, θα δεις δεν θα είναι τίποτα :wink::wink:

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Καλημέρα!

Τελικά, δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Απλά έχει πάθει έναν τραυματισμό το νύχι από την τριβή με το στενό παπούτσι. Μου συνέστησε πολύ καλή φροντίδα και συχνή περιποίηση και δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Επειδή είμαι και διαβητική, πήγα σε έναν ποδίατρο και μου το περιποιήθηκε και ήδη αισθάνομαι πολύ καλύτερα.

Thanx for asking!

squsqusbu20090629_-8_George.png

Διαφημίσεις